PVC COIFFURE SERVICES

Association sans but lucratif


Dénomination : PVC COIFFURE SERVICES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.344.776

Publication

06/11/2014
ÿþYK MOD 2.2



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



-10- 201 -I STAAT EUR BE' ,3,,,,,E,---FIGE CE G-5

2 5 SEP. 2014

,

RECFiTCGtiff,i efAP" 1

Kn+ 3Pi-fANDEL TE GENT

U11tLII1(~u~uu~u~um~l MON1

19 03828

30

BELGISC



Ondernemingsnr : 0460.344.776

Benaming

(voluit) : PVC COIFFURE SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 9000 Gent, Geldmunt 44

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling van de vereniging

Uittreksel uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 29 augustus 2014 :

Eerste besluit,

De rekeningen van de vereniging tot en met 30 juni 2014 werden goedgekeurd zonder enig voorbehoud.

Tweede besluit.

De bestuurders werd kwijting verleend voor hun bestuur, met ingang vanaf de ontbinding werd aan de

bestuurders ontslag verleend.

Derde besluit,

De vergadering heeft besloten om de vereniging zonder winstoogmerk 'PVC COIFFURE SERVICES', met zetel te 9000 Gent, Geldmunt 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0460.344.776, voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 29 augustus 2014.

Vierde besluit.

Eén vereffenaar werd benoemd, met name mevrouw Pascale VERNIEST, wonende te 8740 Pittem,

Waterstraat 4bis, die dit mandaat heeft aanvaard.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Vijfde besluit.

De rechten en plichten van de vereffenaar werden bepaald als volgt:

De vereffenaar zal een inventaris opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden Vereniging.

De vereffenaar zal de schulden van de Vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden Vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan de vereniging zonder winstoogmerk 'PVC SERVICES EN MANAGEMENT', met zetel te 9000 Gent, Geldmunt 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en met BTW-nummer BE0455.472.606, overeenkomstig artikel 33 van de statuten en artikel 22 van de V&S-wet van 27 juni 1921, zodat het netto-actief een bestemming krijgt die overeenstemt met het doel van de ontbonden vereniging.

De niet eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de vereniging 'PVC SERVICES EN MANAGEMENT'. Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging. Met het oog op de goede uitvoering van deze verbintenis in hoofde van de vereniging 'PVC SERVICES EN MANAGEMENT', zal op kosten van laatstgenoemde een goede borg worden gesteld.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald hoeft zij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende (en onroerende) goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mon 2.2

Luik B - Vervolg

schuldenaar, voor aÎlé rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen,

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de Vereniging zullen de naam van de Vereniging voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk in vereffening" moeten vermelden.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de bevoegdheid toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar bevoegdheden niet zal moeten verantwoorden.

Zesde besluit.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging onder de vorm van een Inbreng om niet" aan de vereniging zonder winstoogmerk 'PVC SERVICES EN MANAGEMENT' zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaar zal bepalen.

Zevende besluit.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan mevrouw Pascale VERNIEST in haar hoedanigheid van vereffenaar en aan "VGD Accountants en Belastingconsulenten", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E. Demunterlaan 5 bus 4, en kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door mevrouw Griet Goossens of Katrien Huysse, of één van haar bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in verband met wijzigingen en/of schrappingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie van de bevoegde rechtbank, en bij aile overheidsdiensten, zoals de BTW-Administratie en de overige fiscale Administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel,

Mevrouw Pascale Veriest

Voorzitter

Tegelijk neergelegd : kopie van de notulen van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

21/11/2014
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MiNITEUR B

14 -ri- 2~ BEL e ISCH STAA

'LGE

NEERGELEGD



lt4 15 OKT, 2014



rsBLAD HTB ~r ~N

KOROPBCH,ANüEI ~ `'`T

Ondernemingsnr : 0460.344.776

Benaming

(voluit) : PVC COIFFURE SERVICES in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 9000 Gent, Geldmunt 44

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de onderhandse notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 26 september 2014:

1. De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaar dd. 23 september 2014 over de gestelde vereffeningsverrichtingen en alle onderliggende stukken.

Voormeld verslag en de rekeningen van de vereffening werden goedgekeurd.

Ingevolge de overeenkomst van inbreng om niet dd. 23 september 2014, wordt het ganse vermogen van de Vereniging in vereffening toebedeeld aan de VZW PVC SERVICES EN MANAGEMENT, met zetel te 9000 Gent, Geldmunt 44, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, en met BTW-nummer BE 0460.344.776.

2. De vergadering heeft Pascale Verniest ontslagen als vereffenaar en haar kwijting zonder voorbehoud noch beperking voor de uitvoering van de opdracht verleend.

3. De vergadering heeft vastgesteld dat de vereffening van de Vereniging in vereffening beëindigd is en dat de Vereniging in vereffening heeft opgehouden te bestaan vanaf 26/09/2014.

4. De VZW PVC SERVICES EN MANAGEMENT, voornoemd, heeft alle vorderingen en schulden overgenomen die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de sluiting van de vereffening van de Vereniging in vereffening.

De boeken en bescheiden van de Vereniging in vereffening zullen gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard worden op de woonplaats van mevrouw Pascale VERNIEST, zijnde te 8740 Pittem, Waterstraat 4bis.

5. Bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd werd verleend aan mevrouw Pascale VERNIEST en/of aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens of Katrien Huysse, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties, wijzigingen, doorhalingen of schrappingen, die verband houden met beslissingen van de vereffenaar, of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook overige fiscale administraties, te vervullen.

Voor ontledend uittreksel,

Mevrouw Pascale Verniest,

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering dd. 26 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PVC COIFFURE SERVICES

Adresse
GELDMUNT 44 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande