PVR-78

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVR-78
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.775.115

Publication

09/04/2014
ÿþmod 7t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

fi\



GRIFFIE

~N Î~Q~I CHÁ~DÉLR

2 8 MO 20%

DENIMMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: St.19. AA S

Benaming (voluit) : PVR-78

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schrijnwerkerslaan 5

9140 Temse

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- De heer VAN ROBAEYS Philippe Joseph Marie-Paule Lucie, bestuurder van vennootschappen, geboren te Wilrijk op twaalf augustus negentienhonderd', achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Annette Lenaerts, wonende te 9140 Temse, Heistraat 22;

- De heer VAN ROBAEYS Nicolas Hilde Marc Marie, bestuurder van;

vennootschappen, geboren te Wilrijk, op éénendertig januari negentienhonderd

tweeëntachtig, ongehuwd en die verklaart geen verklaring van wettelijke

samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9250-Waasmunster, Herfstwegel 5; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PVR-78 ", met zetel te 9140 Temse, Schrijnwerkerslaan 5, met kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk van één/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

Comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal in geld is volstort, ten beloop van twintig duizend euro (¬ 20.000,00), en dat op de tweehonderd (200) aandelen wordt ingeschreven als volgt:

- De heer VAN ROBAEYS Philippe: honderd negenennegentig (199) aandelen, volgestort ten beloop van negentienduizend negenhonderd euro (¬ 19.900,00);

- De heer VAN ROBAEYS Nicolas: één (1) aandeel, volgestort ten beloop van

honderd euro

(¬ 100,00).

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: « PVR-78 ».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, met als eerste;

adres 9140 Temse, Schrijnwerkerslaan 5.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het

buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële,'

handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of;

onrechtstreeks betrekking hebben op:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop, zowel in volle eigendom, in blote eigendom als in vruchtgebruik.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing Inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen In het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste (1/200ste.) van het maatschappelijk kapitaal.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari

en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. "

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit, totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

. s.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

Jaarlijkse algemene veraladerina: Ieder jaar, de laatste maandag van de maand juni om achttien uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het op roe pingsbericht.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, warden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van aile schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters volgende beslissingen genomen:

1) Wiste algemene vergadering: de laatste maandag van de maand juni 2016.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2015.

3) aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan op de datum van de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

4) Benoeming van niet statutaire zaakvoerder:

Wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder:

De heer VAN ROBAEYS Philippe, voornoemd, en die verklaart te aanvaarden.

5) Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend veertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



, ,f

k'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHTEN: de zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon/personen teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren:

a.- cvba « A.A & T Group », met zetel te 9000-Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, vertegenwoordigd door Mevrouw Evelyn Coppenolle, de heer Pedro Uittenhove en Mevrouw Isabelle De Tollenaere;

b.- de heer Dirk Servotte, wonende te 9140-Temse, Steendorp, Kapelstraat 129; Met bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem .

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0075-012

Coordonnées
PVR-78

Adresse
SCHRIJNWERKERSLAAN 5 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande