Q-LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : Q-LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.016.157

Publication

14/05/2014
ÿþBenaming (voluit) : Q-Logistics

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Moorteistraat 21a - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte Benoeming Commissaris

Tekst:

Uitteks'el uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 17/04/2014: Het mandaat van de huidige commissaris wordt vroegtijdig beëindigd.

De algemene vergadering beslist te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar, om verslag uit te brengen over de jaarrekeningen per 31/12/2013, 31/12/2014, 31/12/2015 en 31/12/2016:

- Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren CVBA, Diepenbekerweg 65/1, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Johan De Coster.

X-Stra BVBA, vast vertegenwoordigd door Luc Verhuist

Gedelegeerd bestuurder

Mod Pt 11:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van_de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

02 MEI 201k

AFDELING DENDERMONDE ,

Griffie

P-De<11

Ondememingsnr r 0838.016.157

Op de laatste blz. van Luik é vermeiden Fiecto : Naam en-hoedaniYière van de instrumenterende notaris, Fietzif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 23.06.2014 14203-0562-037
04/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de..aktQ GRIFFIE RECHTBANK

or,iv KOOPHANDEL





U





Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111,011,t111111111[!11111111

2 6 AUG. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0838.016.157

Benaming (voluit) : Q-Logistics

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 29/05/2013

Ter gelegenheid van de algemene vergadering vervalt het mandaat van de commissaris.

De vergadering beslist om de burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Buro & Design Center, Esplanade 1 box 96, 1020 Brussel, als commissaris van de vennoátschap te herbenoemen voor een periode van drie jaar, boekjaren 2013, 2014 en 2015, eindigend op de jaarvergadering te houden in 2016.

De revisorenvennootschapiduidt de heer Peter Verscheiden en mevrouw Wendy Van der Biest aan als vaste vertegenwoordigers.

X-Stra BVBA, vast vert door Verhuist Luc

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedarti ed van de instrumenferende noians, hefzit van de perse-fris)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso } Naam en handtekening.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Herbenoeming Commissaris

Moortélstraat 21a - 9160 Lokeren

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 10.07.2013 13289-0513-035
02/08/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: $ M -Ô A4. A S9-

Benaming : Q-logistics

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moorteistraat 21A

9160 Lokeren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel v66r registratie : Uit een akte van zeven juli tweeduizend en elf, verleden voor Ellen Flies, geassocieerd notaris te Hamme, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paul Flies & Ellen Fiies, Geassocieerde Notarissen, te Hamme, Stationsstraat 41, blijkt dat :

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Q-group, met zetel; ;I te 9160 Lokeren, Moortelstraat 21/D, ondememingsnummer 0454.859.625

.; 2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDORS, met zetel te 9220 Hamme,; Driegoten 24/D, ondememingsnummer 0871.580.533

- een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "Q-logisitics";

- de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Moorteistraat 21A;

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum; waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

!i - het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd twintigduizend (120.000,-¬ ) en is volledig;

geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, elk één/; honderdste van het kapitaal vertegenwoordigend en volledig volstort is als volgt :

1. De naamloze vennootschap Q-group, voornoemd, doet inbreng in geld van honderd en: drieduizend tweehonderd euro (103.200,-¬ ), waarvoor haar zesentachtig volstorte aandelen op ;; naam toegekend worden.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DORS, voornoemd, doet inbreng; in geld van zestienduizend achthonderd (16.800,-¬ ), waarvoor haar veertien volstorte aandelen op; naam toegekend worden

De genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de naamloze] ;: vennootschap KBC Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het: bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zes juli tweeduizend en elf

- Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap alle; verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn: aangegaan te rekenen vanaf één juli laatstleden.

- De vennootschap heeft tot doel : ;

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van: derden, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als voor gezamenlijke rekening: - het vervoer, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; - de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens,! kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer;

- de op- en overslag, alsmede het stockbeheer voor rekening van derden;

het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van; goederen voor het cliënteel;

;, Louter en alleen voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle] = verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals: huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen , onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIÏIIIM1M1111111!

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE VAN K::LP:_`AyDrL..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

F Voorbehouden a'dn het Belgisch Staatsblad mod 2.1



goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle hoegenaamde industriële, commerciële, roerende of onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek en al haar andere goederen, inbegrepen haar handelsfonds, in pand geven, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar

bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de

vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

- De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van de inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

- De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste zes leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bedstuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 17 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Bestuurders kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat

redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien door coöptatie van een nieuwe bestuurder.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst in een vaste

benoeming voorzien.

De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger tenzij anders bedongen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



wordt bij zijn benoeming.

De Raad van Bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Algemeen

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dageliiks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door de gedelegeerd bestuurder die wordt bijgestaan door een directiecomité zoals omschreven in het wetboek vennootschappen. De taken en verantwoordelijkheden van het directiecomité, als dagelijks bestuur, zijn omschreven in de vennootschappenwet en in deze statuten. Deze taken en verantwoordelijkheden worden gepreciseerd door de Raad van Bestuur via bijkomende raadsbesluiten.

Uitvoerende (interne) of externe (onafhankelijke) bestuurders die gelast zijn met het (top)management van de onderneming zijn voor deze managementdaden verantwoording verschuldigd aan de voorzitter van het directiecomité die de gedelegeerd bestuurder (CEO) is. De gedelegeerd bestuurder is een bestuurder die moet beschikken over goede leiderscapaciteiten. Hij/zij moet met de nodige bescheidenheid en flexibiliteit de overige bestuurders en meer in het bijzonder de voorzitter van de Raad van Bestuur, toelaten het management te controleren en te begeleiden. De gedelegeerd bestuurder heeft de algemene dagelijkse leiding , deze leidt en controleert het management.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De Raad, evenals de gedelegeerd bestuurder kan voor het dagelijks bestuur, binnen het kader van dit bestuur, eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. De Raad bepaalt hun individuele of collegiale vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De gedelegeerd bestuurder draagt de titel van algemeen directeur of van Chief Executive Officer , afgekort CEO, of een ander titel hem/haar toegewezen door de Raad van Bestuur.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Benoemingen en ambtsbeëindigingen worden bekendgemaakt zoals deze van de bestuurders. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Indien de overgedragen bevoegdheden worden beperkt, zullen deze beperkingen nauwkeurig worden omschreven bij de benoeming van het directiecomité.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Ten aanzien van derden wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur samen optredend met de gedelegeerd bestuurder. Wanneer beide personen onafhankelijk bestuurder, ook genoemd extern bestuurder, zijn, dient de voorzitter, als externe vertegenwoordiger, te worden vervangen door een intern bestuurder. Onder intern bestuurder, ook uitvoerend bestuurder genoemd, dient te worden verstaan een aangesteld bestuurder die meer dan vijf procent rechtsreeks of onrechtstreeks van het totaal aandelenpakket bezit.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De bestuurders die externe vertegenwoordigingbevoegdheid bezitten zullen worden bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door de persoon of personen die krachtens artikel 18 van de statuten met dit bestuur worden belast, namelijk de gedelegeerd bestuurder.

- De controle van de vennootschap wordt overgelaten aan de aandeelhouders.

De aandeelhouder die zulks wenst mag zich dienaangaande laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Zo de algemene vergadering het bij gewone meerderheid beslist of zo de vennootschap er wettelijk toe verplicht wordt, zal een Commissaris worden benoemd om de controle op de vennootschap waar te nemen.

- De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de dertig juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen : - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op dertig juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De terugzending van een email met de akkoordverklaring wordt beschouwd als zijnde getekend.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die een wijziging aan de statuten inhoudt. De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Aan de houders van aandelen op naam, alsook aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, fax ,e-mail of enig ander schriftelijk communicatiemiddel. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden voorgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de aandeelhouders op naam, de eventuele commissaris, en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen, waaronder de houders van aandelen aan toonder, die erom verzoeken, als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsvoorwaarden hebben vervuld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De aandeelhouders op naam of hun vertegenwoordigers moeten kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, of fax of e-mail of enig ander schriftelijk communicatiemiddel, te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur per adres de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

- Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een volmachtdrager, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



gerechtigd de vergadering bij te wonen.

De Raad van Bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de vergadering.

- Het stemrecht wordt uitgeoefend overeenkomstig de bepalingen dienaangaande voorzien in artikel

541 van het Wetboek van Vennootschappen.

- Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

- De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resultaten met gewone

meerderheid van stemmen.

Na de voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve wordt dus onder voorbehoud van de

wettelijke beperkingen het saldo van de winst als dividend uitgekeerd aan de

aandeelhouders a rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de

algemene vergadering besluit de winst geheel of ten deel te reserveren of aan te wenden tot aflossing van het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden.

Aan de Raad wordt bevoegdheid verleend met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

- Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan ter vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor de terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank van koophandel kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

OVERGANGSBEPALI NGEN.

1. EERSTE MAATSCHAPPELIJK JAAR:

Het eerste maatschappelijk jaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf;

2. DATUM DER EERSTE JAARVERGADERING:

De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen na het afsluiten van het eerste boekjaar.

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Moortelstraat 21A

4. BESTUURDERS:

De oprichters verklaren met unanimiteit tot bestuurders te benoemen, voor een duur van zes jaar :

-de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Q-group, met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Moortelstraat 21D, met ondernemingsnummer 0454.859.625, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer DE BRUYCKER, Philemon Etienne Mariette, wonende te 9200 Dendermonde, Moleneinde 19;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid X-stra, met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Tennisstraat 4, met ondernemingsnummer 0897.152.010, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Verhuist Luc, wonende te Eeklo, Tennisstraat 4.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rT a-

Voor-behouden dan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

wier mandaat onbezoldigd is, tot de algemene vergadering hierover anders beslist.

5. AANSTELLING COMMISSARIS :

De oprichters verklaren met unanimiteit als commissaris te benoemen, voor een periode van drie jaar tot de jaarvergadering die zal doorgaan in het eerste semester van tweeduizend dertien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, met als mandaatdrager de heer Peter Verscheiden, bedrijfsrevisor.

6. VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten, Thonetlaan 110 te 2050 Antwerpen, bedienden of aangestelden, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie en de Administratie der Belastingen. EERSTE RAAD VAN BESTUUR :

De benoemde bestuurders, verenigd in raad van bestuur, beslissen, onder voorbehoud dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, met eenparigheid van stemmen :

1. Tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen :

De naamloze vennootschap Q-group, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die verklaart

haar mandaat te aanvaarden;

2. Tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, zoals voorzien onder artikel 18, en aan wie de vertegenwoordigingsmachten voorzien in artikel 19 worden toevertrouwd :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid X-stra, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

3. Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap te benoemen, voor het geval zij een

bestuursmandaat zou opnemen in een andere vennootschap :

de heer Luc Verhuist, wonende te Eeklo, Tennisstraat 4.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte van 7 juli 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 16.07.2015 15324-0187-038

Coordonnées
Q-LOGISTICS

Adresse
MOORTELSTRAAT 21A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande