Q-RECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-RECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.664.743

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0388-013
07/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0841.664.743

Benaming

(voluit) : Q-RECA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandelaan 14 te 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist in de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2013 dat" de heer Heyvaert .lette, woonachtig te 9230 Wetteren, Zaveistraat 1610901, wordt ontstaan als zaakvoerder; vanaf 1 oktober 2013.

Zaakvoerder

Ghijsels Pascal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fAoQ Wortl t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t,7ílll~l'1~ i-tizAIT"i i L?M4lif\ VAN KOOPHANDEL

2 8 OKT. 2013

DENDERMONDE

"

Griffie-

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

i

Hll

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0509-011
21/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..1FFtC C'rw T_.;i VAN KOOPHANDEL

(verkort) :

L v 12. 2011

DENDEFimONDE

Griffic

h

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11191995"

Ondernemingsnr : 84,4 6 6 4 4 4 3 Benaming (voluit) : Q-ReCa

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandelaan 14

9230 Wetteren

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Annelies WYLL QN, ':',geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder °;vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102op 7 december 2011, dat :

1°- Tussen :

1° De heer GHIJSELS Pascal Arthur Julien, geboren te Ukkel op 20 ::september 1971, met rijksregisternummer 71.09.20-449.20, ongehuwd, wonende: Ste 9400 Ninove, Nederwijk 236 .

2° De heer HEYVAERT Jelle Mariette Gustaaf, geboren te Antwerpen op 11 augustus 1985, met rijksregisternummer 85.08.11-155.95, ongehuwd, :?wonende te 9230 Wetteren, Zavelstraat 16 bus 1 .

`:een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. 2°- De benaming van de vennootschap is : Q-ReCa.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wetteren, Warandelaan

i; 19 .

4° Het doel van de vennootschap is :

1. Uitbating café, horecazaak, restaurant;

2. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven,p, :privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het;, 'vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en;! ;:het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

3. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen!: !;verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten;: :verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze;, :diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire:: 'benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de :cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van': ,;bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door; ';haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de !:vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" 4. -het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen,!; :verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, 'certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, :uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en: ;verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechtelijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, he0 :-ve-r.lenen. =_==van, adui.es_ _,.managemerº% =__=.en _____

an_der-,e.,-.,-.,di,ens_tE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

de

~.~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

:overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; deze' diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire! ;benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de 'cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke; vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze :een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van! :zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

5.-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een; >onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende; goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en de verkoop,; ide bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en ;verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen ;die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of opj het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke ;rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een; !roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen; en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en; ;verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle; verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm,- in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële,: ;landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren,; ?de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en; ;ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun; beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van? technische, administratieve en financiële bijstand aan deze! vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze,; een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in' commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel; nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het` maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van: burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of: financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. ;

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen;

stellen voor derden.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

;ZESHONDERD EURO (E18.600,00);

6° Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door VIJFTIG

(50) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

vertegenwoordigend elk één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal.

en is volledig ingeschreven als volgt :

door voornoemde heer Ghijsels Pascal : negenduizend

driehonderd euro (E9.300,00), volstort ten bedrage van vierduizend

euro (4.000,00E):

door voornoemde heer Heyvaert Jelle : negenduizend

driehonderd euro (E9.300,00), volstort ten bedrage van vierduizend

euro (4.000,00E):

7° De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf

de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i ~ r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor :rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 december 2011.

8° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,; !natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen; :beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene; :vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een; ;termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde; :herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze;

verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een :vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast= ;wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor= ;rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste; ;vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij;

;deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. "

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd;

in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te ;benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene: :vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s)

onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden;

toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt; ;vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de; ;vennootschap.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen; ;alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het; ;bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen: ;waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens; derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de

!zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de ;het vennootschapsdoel overschrijden.

;Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen,; volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten; roverdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen,; :kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van; =spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of' afgevaardigd.

9° a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en wordt afgesloten op 31december.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden: 'afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de! ;jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van; ;het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een :jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de ;vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van ;vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene: ;vergadering.

Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten :in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de; ;andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering,; 'bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele; :commissaris te verlenen kwijting.

Bilagen bij hët Bèlgischst átsbtad - 21/1212011 Annexes du 1VÎouitet r betge

grenzen van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mmi11.1

_ _ ....

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door . de' :algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de ;plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd,:

tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het! :Wetboek van vennootschappen.

10° Verdeling van de winst -aanleggen van reserves- verdeling van na ;vereffening overblijvend saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen' !voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds; .één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van heti !saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van !het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de! :jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden! !het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van heti !opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of; !de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Na betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in:

gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort! :zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten: :hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de :vereffenaar(s).

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg: dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt Laansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige :vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte

aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte !aansprakelijkheid voor de tweede en derde besloten vennootschap met !beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke

vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

11° a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd,: wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke anderei plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op derde zaterdag van de maand juni van elk jaar om 10 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden .bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van! !de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden :bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de :vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om! !te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in :voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een: vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het: verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire: zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te: brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst; bijgehouden.

12° Voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DL

1.

;14

 CD

e

-te

e

:(4

!

,p9

e

e

ec51

am

el

e

am

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DL

71)'

1.1

e

-wb

e le

rol

e

4!/

11+,

'q

le :e

UD ;-b-b !et

Cà Ire ra

0:

1" Wb

:2

4ª% ?

e

DA et

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte !aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen» !regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve !in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten! ;worden genomen, kunnen de vennoten éénpariq en schriftelijk alle besluiten! !nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, ifax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda; :en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar !de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de! !voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na! !ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te! !sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het! irondschrijven vermeld.

"

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring; !van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de! !schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en dei !voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde; ;besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, !weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere! 'niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2013.

Buitengewone algemene vergadering

En terstond komen de comparanten bijeen in buitengewone algemene

ivergadering om het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot: ide benoeming ervan.

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van! !het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap doori ineerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de; ;algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

2.te benoemen tot zaakvoerders, voornoemde heer Ghijsels Pascal en !voornoemde heer Heyvaert Jelle, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat: te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een! :maatregel die zich daartegen verzet.

Voor beredeneerd uittreksel

;afgeleverd vóér registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter

!griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

:Annelies Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie der akte oprichting;

- bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 21.06.2016 16211-0521-012

Coordonnées
Q-RECA

Adresse
WARANDELAAN 14 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande