Q-TECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-TECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.603.858

Publication

11/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

02 SUP. 2013

RECHTBANK VAN

K.0 e?;iifel TE GENST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ôndernemingsnr : 0810.603.858

Benaming (voluit) : Q-tech

(verkort) ;

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Poekestraat 5

9880 Aalter

Onderwerp akte :OMZETTING VOF IN BVBA

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straaten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zesentwintig augustus tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma Q-tech° volgende beslissingen heeft genomen:

A.met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, te j weten de heer Karel Nijs voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren te 2610 Antwerpen (Wilrijk), P,rins Boudewijnlaan 116, over de staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van 23 augustus 2013, voornoemd, luiden als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld waarvan het netto-bedrag ; 5.014,00 EUR bedraagt. Net netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde ovenwaarderingen, bedraagt 148.499, 61 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 5.000, 00 EUR (zoals blijkt uit de staat van actief en ; passief).

Wilrijk, 23 augustus 2013

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

,Bedrijfsrevisoren revisor erkend door de FSMA voor ÎCB's

Zaakvoerder"

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar ; rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doei blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0810.603.858 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

De omvorming geschiedt op basis van het aktief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2013, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt en dit op het vlak van de B7W, registratierechten en directe belastingen.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

B. met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer De Ruyck Freddy en mevrouw Deloof Mariene, beiden voornoemd, als zaakvoerders van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat, voor zoveel als mcgelijk.

C.GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: Q-tech.

Zetel: 9880 Aalter, Poekestraat 5

puur: Onbeperkt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" { h 'rd

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel ln eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

"* het bouwen en verbouwen van onroerende goederen zoals gronden, woningen, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, hotels, seniorenresidenties en studentenkamers;

* Het renoveren en herstellen van onroerend goed in de ruimste zin;

* algemene bouwonderneming, coördinatie van bouwwerkzaamheden uitgevoerd door geregistreerde aanneming en onderaanneming m.a.w. het toezicht op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

* projectontwikkeling en bouwpromotie betreffende onroerende goederen in het algemeen;

* onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, het aanbrengen van chape, het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, om het even welke handels-, financiële, industriële, merende of onroerende en andere verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp van de vennootschap in de hand werken of met de verwezenlijking ervan verband houden.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere merende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen of persoonlijk en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen.

De vennootschap kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en aile beheersopdrachten waarnemen in de meeste ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische, technische, boekhoudkundige aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap Alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder entot vesetfenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: vijfhonderd en vijfduizend euro (505.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénlvijfhonderste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar

Jaarvergadering: de 3d° zaterdag van de maand december, om elf uur

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer De Ruyck Freddy en mevrouw Deloof Mariane, beiden voornoemd, die verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden.

Hun afzetting mag slechts uitgesproken worden met eenparigheid van stemmen van alle vennoten en tevens alleen om gewichtige redenen.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Ontbinding en vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

D. met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De-heer De Ruyck, Gert, geboren te Gent op 11 april 1977, [Rijksregister nummer 77.04.11-233.15], wonende le 9881 Bellem,

Vijverstraat 32.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegeijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerders Niek Van der Straeten

- verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

~ A

04/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i':a;

,<

NEERGELEGD

2 6 AIf6, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHAND5LiffieENT

Ondernemingsnr : 0810.603.858

Benaming

(voluit) : Q-TECE-~

(varknrt} :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : POEKESTRAAT 5  9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit liet verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 05/08/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist het kapitaal te verhogen met vijfhonderdduizend euro (£ 500.000), om het te brengen van vijfduizend euro (£ 5.000) op vijfhonderd en vijfduizend euro (E 505.000), zonder de creatie van bijkomende aandelen, De inbreng gebeurt door alle aandeelhouders pro rata hun huidige participatie in kapitaal.

Deze kapitaalverhoging is te boeken op het fiscaal werkelijk volgestorte kapitaal

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag BAV -5- geregistreerde gecotlrdincerde statuten

Mevrouw Marine Deloof

' Zaak-voerder

C}p deitaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 12.01.2015 15007-0326-010
25/10/2011
ÿþ. Mud2.5

.,. . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n~~t-.~\

l~ ~ !

Ondernemingsar : 0810.603.858 ' Benaming

(voluit) : Q-TECH



NEERGELEGD

13 OKT. 2011

RECHT VAN

KOOPHAN i~L W GENT



Illillt11j1111K11,11j1111

Voorbehouden

aan het

Bergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : POEKESTRAAT 5 - 9880 HALTER

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG - BENOEMING

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d.03/10/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen wordt beslist:

- het volledige artikel 3, omvattende de doelsomschrijving van de vennootschap, in haar huidige omschrijving integraal te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

" het bouwen en verbouwen van onroerende goederen zoals gronden, woningen, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, hotels, seniorenresidenties en studentenkamers;

" het renoveren en herstellen van onroerend goed in de ruimste zin;

" algemene bouwonderneming, coördinatie van bouwwerkzaamheden uitgevoerd door geregistreerde aanneming en onderaanneming m.a.w, het toezicht op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie," afwerking, enz.);

" projectontwikkeling en bouwpromotie betreffende onroerende goederen in het algemeen;

" onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, het aanbrengen van chape, het plaatsen van

tussenwanden en gipsplaten;

dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, om het even welke handels-, financiële, industriële, roerende of onroerende en andere verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking van het maat-schappelijk voorwerp van de vennootschap in de hand werken of niet de verwezenlijking ervan verband houden.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen.

De vennootschap kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en alle beheersopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische, technische, boekhoudkundige aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- het ontslag van onderstaande zaakvoerders te aanvaarden met ingang vanaf 03/10/2011:

* mevrouw Els De Ruyck

* de heer Stijn Rombaut

- te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 03/10/2011:

* mevrouw Mariane Deloof, wonende te Oosthoekstraat 39, 8700 Tielt

* de heer Freddy De Ruyck, wonende te Oosthoekstraat 39, 8700 Tielt

Zij aanvaarden hun mandaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: gecoördineerde statuten

Mevrouw Mariane Deloof

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
Q-TECH

Adresse
POEKESTRAAT 5 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : Poeke
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande