Q TECHNICAL ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q TECHNICAL ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.527.395

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.09.2014, NGL 02.10.2014 14623-0352-013
29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.09.2013, NGL 26.11.2013 13667-0033-010
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.09.2012, NGL 27.09.2012 12577-0323-009
15/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU UI iiiimiiiiu ii ii u 111

811108794*

NEER~!FL LGD

o ~ n07., 2e

RECHTBANK VAN

KOOPHARDELRMEZ T `

Ondernemingsnr : O3?.

Benaming

(voluit) : Q TECHNICAL ENGINEERING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Eendenstraat 16

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris

te Oostakker, Stad Gent, op 27 juni 2011, neergelegd voor registratie;

dat

1) De Heer MATTHIJ'S Quinten Roger Maria, geboren te Gent op 25 september 1982, rijksregister nummer 82.09.25 301-55, echtgenoot van Mevrouw BUYLE Melanie, wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 16.

2) Mevrouw BUYLE Melanie Margriet Alfons, geboren te Gent op 1 februari 1982, nationaal nummer 82.02.01 108-46, echtgenote van de Heer MATTHIJS Quinten, wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 16.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Alex DE WULF, te Oostakker, op 3 september 2007.

volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Q TECHNICAL ENGINEERING", afgekort "QTE".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9080 Lochristi, Eendenstraat 16.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUI7FND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder eenhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd door:

door de Heer MATTHIJS Quinten, voornoemd, ten belope van zesenzeventig (76) aandelen, ingeschreven, voor een bedrag van negenduizend vierhonderd vierentwintig euro (¬ 9.424,00) gedeeltelijk volstort.

door Mevrouw BUYLE Melanie, voornoemd, ten belope van vierentwintig (24) aandelen, ingeschreven, voor een bedrag van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (E 2.976,00) gedeeltelijk volstort.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

" Elk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaor(s).

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

VERTEGENW OORDIGINSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming voor derden:

" Het uitvoeren van studies en het maken van ontwerpen voor technische installaties zoals verwarming, koeling, luchttechnische installaties, klimaatbehandeling, stoom, sanitair, perslucht, rookgasafzuiging, en dergelijke.

" Advies met betrekking tot technische installaties alsook het onderhoud, de aan- en verkoop, het beheer en de herstelling ervan.

" Het voeren van de algemene en/of financiële en/of administratieve/operationele directie over andere vennootschappen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen. Wanneer haar zaakvoerder optreedt als bestuurder kan het ereloon afgestaan worden aan de vennootschap.

" Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, huren, verhuren, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

" De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

" De vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tradingactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-

Co how en ontwikkelde procédés.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle

handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van

C; haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland

op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten

e JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van

de vennootschap, op de laatste maandag van september om 17 uur, waarop moet worden

besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag

r-+ plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 737-0336666-22 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en

z in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

cª% à

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met

de machten voorzien in de voormelde statuten:

de Heer MATTHIJS Quinten, voornoemd.

Die aanvaardde.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

et Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters gaven bijzondere volmacht aan AdFiBoDeM Burgerlijke vennootschap ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat 70 A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten ' en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, I °bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 27 juni 2011.

~~~lc~" , Vu~~ s~

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.09.2015, NGL 31.10.2015 15660-0001-014
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 26.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0264-014

Coordonnées
Q TECHNICAL ENGINEERING

Adresse
EENDENSTRAAT 16 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande