QBIC VENTURE PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QBIC VENTURE PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.494.353

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 20.06.2014 14197-0198-012
31/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13 18275

bel

at

Be Sta

VV

NEERGELEGD

1 7 JAN, 2013

RECHT WAN KOOPHANDJE GENT

Ondernemingsar ; 0846.494353

Benaming

(voluit) : QBIC VENTURE PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOLLEBERGEN 2B, 9052 ZWIJNAARDE (GENT)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van het besluit van het college van zaakvoerders van 14 december 2012 genomen bij eenparig schriftelijk akkoord

De maatschappelijke zetet wordt verplaatst van 9052 Zwijnaarde (Gent), Bollebergen 2b naar 9050 Ledeberg (Gent), Gaston Crommenlaan 10 bus 102 met ingang vanaf 15 december 2012.

Het college van zaakvoerders verleent aan elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Het college van zaakvoerders verleent een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling en elk afzonderlijk handelend aan Marc Zabeau, Christoph Michiels, Robert Uzieblo en aan Hilde Vanhoutte, teneinde aile formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van de formulieren I en II ter griffie van de rechtbank van koophandel betreffende alle genomen beslissingen, de publicatie in de bijsagen tot het Belgisch. Staatsblad en de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Marc Zabeau

Volmachthouder

Samen hiermee neergelegd: gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþmod 11.1

V beh aa Bel Stan

*12109139*

'.t iL3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI

NEERGELEGD 11 JUNI 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANOki tieFE GENT

13

ondernemingsnr : o%(.ir`,, L 3L .353

Benaming (voluit) : QBIC Venture Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bollebergen 2B

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op drieëntwintig mei: tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat:

1. De heer Zabeau, Marc Florent Oscar, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 779.

2. Mevrouw Hubloux Els, gedomicilieerd en verblijvende te 1000 Brussel, ijzerplein 3 bus 4.

3. De heer Huylebroeck, Guy Gérard, gedomicilieerd en verblijvende te 9820 Merelbeke, Roskamstraat, 20. 4, De heer Gonnissen, Danny Henri Jean Marie, gedomicilieerd en verblijvende te 8800 Roeselare,

:; Spinnersstraat 40.

:; 5, ge heer De Prycker, Martin Louis Florence, gedomicilieerd en verblijvende te 9100 Sint-Niklaas, De; ;= Cauwerstaat 41.

zijn verschenen en een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de; naam "QBIC Venture Partners", niet maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Bollebergen 2B,; waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder vermelding van nominale;

aandelen wordt volledig ingeschreven in geld door voornoemde;

De oprichters verklaren en erkennen vervolgens: ;

Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van vierendertig procent (34%) voor een totaal bedrag van zesduizend; :< driehonderdvierentwintig euro (¬ 6.324,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend; overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichtingj

ij bij E3NP PARIBAS FORTIS. ;

:; Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op heden, wordt aan de ondergetekende notaris;

;; voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

:: Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend driehonderdvierentwintig euro (¬ 6.324,00) tot;

haar beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt:

Mi el 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij'

;: draagt de benaming "QBIC Venture Partners".

Artikel 2. ZETEL

;. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Bollebergen 2B.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

:" waarde,

Op deze achttienduizend zeshonderd (18.600)

;, oprichters als volgt:

1. aan de heer Zabeau Marc: drieduizend zevenhonderdtwintig 3.720

aandelen.

2. aan mevrouw Hubloux Els: drieduizend zevenhonderdtwintig 3.720

aandelen.

3. aan de heer Huylebroeck Guy: drieduizend 3.720

zevenhonderdtwintig aandelen.

4. aan de heer Gonnissen Danny: drieduizend 3.720 "

zevenhonderdtwintig aandelen.

5. aan de heer De Prycker Martin: drieduizend 3.720

zevenhonderdtwintig aandelen.

SAMEN: achttienduizend zeshonderd aandelen. 18.600

.J mod 11.1

Voor-béhoude

aan het Belgisch Staatsblad





Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig en tweetalig landsgedeelte in België, bij beslissing van het bestuursorgaan.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het meewerken aan onderzoek, het verlenen van advies, management en andere (consultancy) diensten met betrekking tot onder andere: ontwikkeling, technologie, vergelijkend onderzoek, vennootschapsstructuren, investeringen verkoop en marketing. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han delszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder één/achttienduizend zeshonderdste (1118.600) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand april om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen warden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 20. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 22. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn, Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheid vereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r Voor béhoudeti aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door maximum zes zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Volgende personen zullen het recht hebben kandidaten voor te dragen tot benoeming ais zaakvoerder (in zoverre volgende personen vennoot zijn op het ogenblik van dergelijke benoeming}:

* 1 zaakvoerder zal warden benoemd uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de heer Marc Zabeau;

* 1 zaakvoerder zal worden benoemd uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de heer Guy Huylebroeck;

* 1 zaakvoerder zal worden benoemd uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door mevrouw Els Hubloux;

* 1 zaakvoerder zal worden benoemd uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de heer Martin De Prycker;

* 1 zaakvoerder zal worden benoemd uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de heer Danny Gonnissen.

Eén zaakvoerder zal een onafhankelijk zaakvoerder zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders vormen een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORD1GINGSBEVOEGDHEID

Twee zaakvoerders samen handelend vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1. van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- W1NSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013,

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand april 2014 om 14 uur.

3. Benoeming zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

1. "Methexis Genomics", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 779, ondernemingsnummer BE0464.995.135, RPR Gent, met als vast vertegenwoordiger de heer Zabeau Marc,

2. "EH Consulting", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Vasteavondstraat 12, ondernemingsnummer BE0843.680.660, RPR Brussel, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Hubloux Els,

3. "Danny Gonnissen", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Spinnersstraat 40, ondernemingsnummer BE0844.790.519, RPR Kortrijk, met als vast vertegenwoordiger de heer Gonnissen Danny,

4. "InnoConsult", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, De Cauwerstraat 41, ondernemingsnummer BE0811.760.534, RPR Dendermonde, met als vast vertegenwoordiger de heer De Prycker Martin,

5, "Loxus", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, ondernemingsnummer BE0827.663.881, RPR Gent, met als vast vertegenwoordiger de heer Huylebroeck Guy,

6. Professor Doctor Manigart Sophie, gedomicilieerd en verblijvende te 9840 De Pinte, Scheldeveldestraat 24, 4. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Michaël Truyen, advocaat, die keuze van woonplaats doet te 1050 Brussel, Louizalaan 99, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe'Blindeman

Samen hiermee neergelegd; de expeditie van de akte, inbegrepen 2 onderhandse volmachten

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behôuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 11.07.2016 16313-0420-011

Coordonnées
QBIC VENTURE PARTNERS

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG ZUID 808, BUS 328 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande