QLN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QLN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.731.862

Publication

27/09/2013
ÿþ mod 11,1

LI1 ~`~ ~~ 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

18 SEP. 2013

RECI~T~~ C_ K VAN

KOOPHA  % TE GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111

*13197526x



Ondernemingsnr. : 0 5 31,-1.3 ` 2,Gz

Benaming (voluit) : QLN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Gentweg 27

9880 Aalter

Onderwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 16 september 2013, blijkt dat een

vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: naamloze vennootschap met de naam "QLN".

-ZETEL: 9880 Aalter, Oude Gentweg 27; RPR Gent.

-DOEL: De vennootschap heeft ais doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam:

1.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de, huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en; ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur,' vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan. deze vennootschappen en ondernemingen.

4. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en; het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

5. Het optreden als holdingmaatschappij, het uitvoeren van allerhande bestuursmandaten in diverse; vennootschappen, in de meest ruime betekenis,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties; waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het; waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar; bestuurder(s) of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt/worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst;. of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in; België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of: van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld,. zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de;, beleggingsadviseurs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Per

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

.-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 300.000 euro, volledig geplaatst en volstort.

Het is verdeeld in 3.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, door hierna gemelde

oprichters, ieder voor een derde deel, hetzij ieder tot beloop van honderd duizend (100.000) euro, ter vergoe-

ding waarvan hen ieder duizend (1.000) aandelen werden toegekend.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COBALT BLUE INVEST (voorheen RASENBERG COTTAGE COMPANY'), met zetel te 2930 Brasschaat, d'Oultremontlei 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0444.858.430.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen "PELIKAAN", met zetel te 9881 Aalter (Bellem), Lotenhullestraat 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0464.954.949.

3. De naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING", met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Jan Welterslaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0469.525.431.

Elk aandeel werd tot beloop van één/vierde volstort, hetzij vijfentwintig (25) euro per aandeel, zodat iedere oprichter haar inschrijving nog dient te volstcrten tot beloop van vijfenzeventig (75) euro per aandeel.

Door de notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 75.000 werd gestort op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd,

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor een duur van maximum zes (6) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzondering evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Qe raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bovendien kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze overdracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur. De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen

1)hetzij aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren en afzonderlijk handelen;

2)hetzij aan één of meer leden van het directiecomité, die afzonderlijk handelen.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens hun noodzakelijkheid een cnverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Daarin zijn in elk geval begrepen de verrichtingen waarvan de waarde het bedrag van vijfentwintigduizend (25.000) euro niet overschrijdt, de ondertekening van huurcontracten, de afhaling van aangetekende zendingen, en zo meer.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden door drie bestuurders gezamenlijk optredend.

-BENOEMING EERSTE BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Tot eerste bestuurders worden benoemd vocr de langst door de wet toegelaten termijn :

1. de voormelde naamloze vennootschap "Stimano Holding", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde mevrouw EYKERMAN Francine, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jupiterstraat 35.

2. De voormelde commanditaire vennootschap op aandelen "Pelikaan", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer DECEUNINCK Philip, wonende te 9881 Aalter Lotenhullestraat 108.

3. De voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cobalt Blue Invest", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer RASENBERG Cornelis, wonende te 2930 Brasschaat, d'Oultremontlei 41.

Het mandaat van de bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

RAAD VAN BESTUUR

De drie benoemde bestuurders zijn terstond in vergadering bijeen gekomen om  onder voorbehoud van het bekomen .van _de rechtspersoonlijkheid Aoonde.vennootschap,_in_hun midden.toLgedelegeerd_bestuunder te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

111111111111,

benoemen: de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen 'Pelikaan' met als vaste vertegenwoordiger de heer Deceuninck Philip.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, gewone algemene vergadering genoemd, mcet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015,

VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen per brief is niet toegelaten. In afwijking hiervan en van artikel 26 der statuten en met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de aandeelhouders evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST:

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

De betaling van dividenden geschiedt jaarlijks in één of in meer malen op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden vastgelegd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens wettelijke en statutaire bepalingen dienen te worden gevormd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling werd gegeven aan "Titeca Accountancy" te Roeselare, Heirweg, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

maa 11.1

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 27.08.2015 15550-0019-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16562-0531-013

Coordonnées
QLN

Adresse
OUDE GENTWEG 27 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande