QP-CITY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QP-CITY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.550.073

Publication

29/05/2013
ÿþI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

3 81016*

Ondernemingsnr : s SQ o á 3

Benaming (voluit) : QP-CITY

GRIFFA* RECHTBAN VAN KOOPHANDEL

1 7 MEI 2013

rifilENDERMU DN É

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bakkerstraat 14

9160 Lokeren

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op dertien mei tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.De heer BOONE Norbert, geboren te Lokeren op tweeëntwintig april negentienhonderd zesenvijftig, rijksregisternummer 56.04.22-353.94, echtgenoot van mevrouw Colman Lutgarde, wonende te Lokeren, Bakkerstraat 14.

2.De heer COLMAN Danny, geboren te Lokeren op elf juni negentienhonderd eenenzestig, rijksregisternummer 61.06.11-331.80, echtgenoot van mevrouw Podevyn Karin, wonende te Lokeren, Brugstraat 47.

3.De heer VAN AVERMAET Joris Antoon Jeanne, geboren te Duffel op zeven maart negentienhonderd tweeënzestig, rijksregisternummer 62.03.07-051.92, echtgenoot van mevrouw Van Avermaetova Ive, wonende te Lokeren, Ernest Welvaertstraat 8.

4.De heer BONNAERENS Luc Brigitte Paul, geboren te Lokeren op twaalf november negentienhonderd achtenzestig, rijksregisternummer 68.11.12-055.23, echtgenoot van mevrouw De Cleene Myriam, wonende te Lokeren, Rechtstraat 233.

2. Benaming: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming "QP-CITY".

3. Zetel: te Lokeren, Bakkerstraat 14. ©

4. Doel: ~i,1 60

De vennootschap heeft tot doel :

Lokale verbindingsinitiatieven met zin voor financieel en maatschappelijk rendement creëren, gesterkt door een plaatselijk draagvlak. Deze verbindingsinitiatieven zijn omschreven als het informeren van burgers over hun onmiddellijke leef-, woon- en werkomgeving met alle mogelijke belevingen ter plekke en het verenigen van lokale handelaars en bedrijven rond hun communicatie met hun lokale gemeenschap.

De vennootschap kan hiertoe alle activiteiten opzetten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen.

De aan- en verkoop, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en ________exploiteren. van_ oonoepten,_productert_ef?software _v_oprp=omputerz.internet,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblad

media enlof marketingdoeleinden, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Ontwerpen en plaatsen van lichtkranten, reclameschermen en professionele audiovisuele oplossingen.

Groothandel in computers, randapparatuur en software.

Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan.

Gegevensverwerking, web hosting en aanverwante activiteiten.

Computer consultancy-activiteiten.

Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector.

Organisatie van events, business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

5. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt EENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO. Het wordt vertegenwoor-'digd door honderd zesentwintig A-aandelen met een nominale waarde van tweehonderd vijftig euro per aandeel.

Elke aandeelhouder kan maximaal over tweeënveertig A-aandelen beschikken.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst. Er wordt op ingeschreven als volgt :

- door de heer Colman voor de som van tienduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem tweeënveertig aandelen worden toegekend.

- door de heer Van Avermaet voor de som van tienduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem tweeënveertig aandelen worden toegekend.

- door de heer Boone voor de som van vijfduizend tweehonderd vijftig euro waarvoor hem eenentwintig aandelen worden toegekend

- door de heer Bonnaerens voor de som van vijfduizend tweehonderd vijftig euro waarvoor hem eenentwintig aandelen worden toegekend

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben volge-+stort zijn ten belope van elfduizend euro. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van elfduizend euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1182343-50 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING BANK zo-lals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op drie mei tweeduizend en dertien, welk attest in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk vermin-+derd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

6. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



7. Bestuur:







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van twee of meer vennoten, op voordracht van de vennoten met A-aandelen. Zij worden benoemd voor de duurtijd van een mandaat van zes jaar door de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de bestuurders en de controlerende vennoten is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag evenwel in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Aftredende bestuurders zijn hernoembaar.

De bestuurders vormen een `raad van bestuur', die de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheid bezit om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere "bestuurders-zaakvoerders", benoemd door de raad van bestuur. Een niet lid van de Raad van Bestuur kan eveneens tot deze functie worden benoemd.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door twee bestuurders samen optredend, die jegens derden niet verplicht zijn het bewijs te leveren van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van het dagelijks bestuur, geldig verbonden door een bestuurder-zaakvoerder en  binnen de perken van hun opdracht - door bijzondere lasthebbers.

8. Benoemingen:

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van dertien mei tweeduizend en dertien vier bestuurders aan te stellen : de heer Boone Norbert, de heer Bonnaerens Luc, de heer Joris Van Avermaet en de heer Danny Colman, allen voornoemd en, hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend.

De heer joris Van Avermaet en de heer Danny Colman worden eveneens aangeduid als bestuurder-zaakvoerder.

9. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten zal gehouden worden op om het even welke plaats in België, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar en dit specifiek op de laatste maandag van de maand juni om zestien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

10. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Dendermonde

p1AR/

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
QP-CITY

Adresse
BAKKERSTRAAT 14 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande