QTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.915.636

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.12.2013, NGL 27.02.2014 14053-0154-014
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.12.2011, NGL 07.02.2013 13030-0020-010
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 07.02.2013 13029-0516-010
19/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KUUF'HANuEL

i 0 JULI 2012

DENDERMONDE

Griffie

I 11I 11 I II II I IIll III 1111 Ill II

" iaizv~ze*

bel

aí BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

; - ._. ...... _____ ___________ __

Ondememingsnr : 0466.915.636

Benaming (voluit) : L&1

(verkast)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 14

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vijf juli tweeduizend en twaalf, neergelegd ter publicatie, Ier registratie, dat: een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "L&I", met zetel te 9300 Aalst, Beekstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondememingsnummer 0466.915.636 en onderworpen:: aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0466.915.636, en opgericht onder de; i benaming "De Pauw Decors" bij akte, verleden voor notaris Peter De Schepper, met standplaats te Roosdaal, op 15 september 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het 'Belgisch Staatsblad van 6 oktober daarna, onder nummer 300.

De statuten van de vennootschap werden reeds eenmaal gewijzigd, waarbij ook de huidige benaming werd aangenomen, bij proces-verbaal, opgesteld voor notaris Eduard Janssens, toen notaris te Sint i? Lievens-Houtem, op 28 november 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van;; 2 januari 2006, onder nummer 06000071, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de;; volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het;; bijzondere verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 30 juni 2012. De!, aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen vans bedoelde stukken.

?'s 2) Er wordt besloten tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Artikel drie van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, of door deelname van deze:

Het kopen, verkopen, controleren, laden, lossen, wegen, meten, stapelen en stouwen van allerhandes goederen en koopwaren en handelsgoederen, alle bewerkingen van stouwerij, het bevrachten, charteren, laden en lossen van schepen, vliegtuigen, wagens en wagons. Het vervoeren en bewerken op straat, in>' magazijnen en stapelplaatsen van alle goederen en koopwaren, alle verrichtingen van ontvangst,: bewaking, aflevering, controle en bevrachting, verzekering en verzending (onder andere commissionair expediteur), bij vervoer, vervoercommissionair en vervoermakelaar.

Het regelen en controleren van magazijnwerk evenals het uitbaten van stapelhuizen.

Het fokken van paarden, alsook import en export van paarden en paardenmateriaal.

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,'; bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9300 AALST

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij dei

~y

mod 11.1

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het

bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

g) Verhuur van roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3) Er wordt besloten de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "QTS". Derhalve wordt artikel één van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "QTS",

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde."

4) Er wordt besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9400

Ninove, Brusselsesteenweg 208.

Derhalve wordt artikel twee van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende

tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove, Brusselsesteenweg 208.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar iedere plaats in Vlaanderen en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. ledere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)."

5) De vergadering besluit de statuten te actualiseren aan de recente wetgeving inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Derhalve wordt titel VI van de statuten, omvattende de artikelen 26 en 27 in hun geheel geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 26.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27.- Ontbinding  Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 28.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

6) Mevrouw lise De Greef, wonende te 9300 Aalst, Beekstraat I4, zaakvoerder van de vennootschap vanaf 28 november 2005, wordt ontslag verleend uit haar mandaat van zaakvoerder van de vennootschap met terugwerkende kracht sinds I juli 2012 en wordt décharge verleend voor haar bewind in deze periode.

De vergadering besluit daaropvolgend mevrouw Maria Cranshof, voornoemd, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, en bepaalt dat haar mandaat onbezoldigd zal zijn, behoudens latere en andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

7) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de

voornoemde punten en tot coördinatie en hernummering van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

D.Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

>houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 12.05.2011 11110-0578-010
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 11.02.2010 10041-0403-010
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 28.02.2009 09068-0108-009
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 14.02.2008 08045-0143-009
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.12.2006, NGL 23.02.2007 07056-4322-012
24/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.12.2005, NGL 17.01.2006 06021-2871-011
02/01/2006 : BL637367
18/03/2005 : BL637367
24/12/2004 : BL637367
05/12/2003 : BL637367
03/01/2003 : BL637367
12/12/2000 : BL637367

Coordonnées
QTS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 208 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande