QUADRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUADRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.878.515

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 23.06.2014 14213-0565-011
18/09/2014
ÿþ - 1.14 Wocd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Illelg1111

NEERGELEGD

0 9 SEP. 2014

REgigiiiffiltèNK VAN KOOPllANDEL TE GENT

IuI

1

Ondernemingsnr : 0876.878.515

Benaming

(voruit) : QUADRA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Coupure Links 323

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING - VEREFFENING

Ër blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op vier september tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "QUADRA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Coupure Links 323, en Met ondememingsnummer 0876.878.515, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

ËERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato eenendertig juli tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per één juli tweeduizend veertien«

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twee september tweeduizend veertien, opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN" te 8560 Wevelgeni, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd deerde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder«

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Het bestuursorgaan van de BVBA QUADRA heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per I juli 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.768,72 EUR en een netto-actief t.b.v. 12.519,65 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te' brengen en de heer Tom Cammaert bereid is cm zijn vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

1k dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW-en belastingcontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

VVevelgem, 2 september 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin.%

vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering.

De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING ONTBINDING

algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aaneprakelijkheid "QUADRA", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap,.

De zaakvoerder, de Heer Tom Cammaert, voornoemd, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Tom Cammaert, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Tom Cammaert, voornoemd, en handelend als voorrneld, wordt ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een vvei bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Zijn opdracht is kosteloos,

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder, de Heer Tom Cammaert, voornoemd, stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van duizend zevenhonderd achtenzestig euro tweeënzeventig eurocent (E 1.768,72) en een eigen vermogen heeft van min twaalfduizend vijfhonderd negentien euro vijfenzestig eurocent (E -12.519,65).

De aandeelhouders, de Heer Tom Cammaert en de Heer Paul Cammaert, beiden voornoemd, verklaren dat zij aile schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, en dat zij alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Aile aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en zij beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Tom Cammaert en de Heer Paul Cammaert, beiden voornoemd, verklaren dat zij aile schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal.

De Heer Tom Cammaert en de Heer Paul Cammaert, beiden voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "QUADRA" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met aile rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Tom Cammaert, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "QUADRA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Tom Cammaert en de Heer Paul Cammaert, beiden voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijfjaar, te 9000 Gent, Coupure Links 323.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoud- & Fiscaal Kantoor TONNEAU Br." met zetel te 9600 Ronse, David Teniersstraat 20, voor wie optreedt Mevrouw Brigitte Tonneau, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoerde dien-,sten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-Iteiten naar aanleiding van deze akte, met recht van indeplaabsstelling,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4.

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13324-0091-011
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12353-0449-011
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0570-012
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10372-0211-013
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.03.2009, NGL 26.03.2009 09092-0323-013
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 22.04.2008, NGL 24.04.2008 08116-0130-010
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 22.03.2007, NGL 30.03.2007 07112-3150-013

Coordonnées
QUADRA

Adresse
COUPURE LINKS 323 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande