QUADRATURA

BV CVBA


Dénomination : QUADRATURA
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 550.934.858

Publication

09/05/2014
ÿþr

2 s APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Mal Word 11.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de ak

GRIFFIERtcl ir Ál" ~K rqM KOOPHANDEL GENT

111

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Griffie

Ondememingsnr: sso o3y .ast

Benaming

(voluit) ; QUADRATURA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vosmeer I - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN,

Op vierentwintig april.

ZIJN VERSCHENEN:

1, De heer GYSENS, Gerwin, geboren te Lokeren op zevenentwintig juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te 9290-Berlare, Bareldonkdreef 1.

2, De heer VAN den BOSSCHE, Stijn Jozef Elsa, geboren te Hamme op tien juni negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 9200-Dendermonde (Grembergen), Fernand Khnopffstraat 37,

3. Mevrouw DE GREEF, Kathleen Wilma Augusta, geboren te Wetteren op acht oktober negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9200-Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), Korte Dijkstraat 117,

1) OPRICHTING EN INBRENGEN:

Deze verschijners verklaren mij, notaris, dat zij samen een BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP DIE DE: VORM HEEFT AANGENOMEN VAN EEN COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE; AANSPRAKELIJKHEID hebben opgericht onder de benaming "QUADRATURA",

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst dient te zijn, bedraagt; i twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) in het kapitaal.

Er wordt naar aanleiding van de oprichting nog niet en in geen enkele mate ingeschreven op het/een variabel" gedeelte van het kapitaal van de vennootschap.

Op het vast gedeelte van het kapitaal wordt ingeschreven door inbreng in geld ten belope van twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) en waarvoor honderd (100) aandelen worden toegekend.

De inbrengen vinden plaats als volgt; Op het vast gedeelte van het kapitaal wordt ingeschreven in geld als volgt :

-door genoemde heer Gysens, voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00), ter vergoeding waarvan hem vijfentwintig (25) aandelen (klasse C) worden toegekend;

-door genoemde heer Van den Bossche, voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00), ter vergoeding waarvan hem vijfentwintig (25) aandelen (klasse B) worden toegekend;

-door genoemde mevrouw De Greef, voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), ter vergoeding waarvan haar vijftig (50) aandelen (klasse A) worden toegekend.

Comparanten verklaren dat elk bovengemeld aandeel waarop ingeschreven wordt in geld volledig werd . volstort ten belope van minstens één/vierde. Vanaf de nederlegging der statuten op de Rechtbank van. koophandel te Dendermonde staat een bedrag van zesduizend driehonderd EURO (¬ 6.300,00) ter beschikking: van de vennootschap zodat voldaan is aan de minima bepaald in het Wetboek van Vennootschappen waarbij: de gelden gestort werden op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap Belfius Bank, met zetel te Brussel, met nummer BE59 0688 9967 4926, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegde attest de dato 23 april laatst, dat in het dossier zal bewaard blijven.

FINANCIEEL PLAN.

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het. financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Il) STATUTEN:

Vervolgens hebben de comparanten mij, notaris, verzocht akte te verfenen van de statuten als volgt: "ARTIKEL 1 -- RECHTSVORM, AARD EN NAAM:

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Maam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien sen derden te vertegenwoordigen

Verso :: lam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Coöperatieve

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "QUADRATURA".

ARTIKEL 2 - WERKELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het

Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het

bestuursorgaan.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in

België en in het buitenland,

De zetel wordt bij oprichting gevestigd op volgend adres : 9200-Dendermonde, Vosmeer 1,

ARTIKEL 3 - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 4 - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking

met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die verband houden met

"De vennootschap heeft als burgerlijk doel ;

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden;

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen In of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- de vennootschap mag zich borgstellen of aval verlenen voor personen en vennootschappen die een gelijkaardige activiteit verrichten.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstrèeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag naait minder bedragen dan 20.000,- EUR (twintig duizend euro), Op het moment van de oprichting bedraagt het vast kapitaal 20.000,- EUR (twintig duizend euro).

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen en kunnen zich niet bevrijden van de door hen opgenomen volstortingsverplichting.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) per aandeel.

ARTIKEL 6 - AANDELEN:

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen.

Zij luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, dat daar ter inzage is van de vennoten, en gehouden wordt overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft vereist om vennoot te kunnen worden, zoals bepaald door de statuten en / of het door de Algemene Vergadering goedgekeurde Huishoudelijk Reglement.

De aandelen worden opgedeeld in klassen, waarbij het vast kapitaal bestaat uit volgende klassen, met name

- aandelen klasse A, aangehouden door Kathleen DE GREEF, geboren te Wetteren op 8 oktober 1965, wonende te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 117, of deze die conform een rechtsgeldige overdracht in het bezit zijn gekomen van deze aandelen;

- aandelen klasse B, aangehouden door de heer Stijn VAN dEN BOSSCHE, geboren te Hamme op 10 juni 1983, wonende te 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37, of deze die conform een rechtsgeldige overdracht in het bezit zijn gekomen van deze aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- aandelen klasse C, aangehouden door de heer Gerwin GYSENS, geboren te Lokeren op 27 juni 1996, wonende te 9290 Berlare, Bareldonkdreef 1, of deze die conform een rechtsgeldige overdracht in het bezit zijn gekomen van deze aandelen,

Bij naderhand door te voeren kapitaalverhogingen van het vast of het veranderlijk kapitaal kan de Algemene Vergadering beslissen bijkomende klassen van aandelen te creëren.

Een vennoot die naderhand aandelen verwerft van een andere klasse dan deze die reeds in bezit zijn, worden automatisch aandelen behorend tot deze klasse die hem initieel toebehoorden, tenzij naderhand de Algemene Vergadering er anders zou over beslissen,

ARTIKEL 7 - VENNOTEN:

7.1. Aanduiding vennoten

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die als dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door de algemene vergadering bij 75% (vijfenzeventig procent) van het aantal aandelen en als vennoot is ingeschreven in het register van aandelen.

7.2. Plichten van de vennoten

De vennoten zijn gehouden tot de beroepsdiscretie en geheimhouding. Zij moeten zich onthouden van iedere daad en bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks de belangen van de vennootschap zou schaden of die onverenigbaar zou zijn met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennoten moeten

- de statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vennootschap naleven;

- zich onderwerpen aan de beslissingen van de algemene vergadering die hen aanbelangen.

7.3. Uittreding en uitsluiting

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement en kennelijk onvermogen.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten, meer bepaald indien hij niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de aanvaarding of om enige andere reden. Dergelijke redenen kunnen worden opgegeven in het Huishoudelijk Reglement.

Over de uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering waarbij 100% (honderd procent) van de stemmen van alle aandelen, na aftrek van de stemmen verbonden aan de aandelen van de uitgesloten vennoot, steeds beslissen met een bijzondere meerderheid van 75% (vijfenzeventig procent) van de stemmen verbonden aan de stemgerechtigde aandelen.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het orgaan van bestuur, binnen de maand nadat het gemotiveerde uitsluitingsvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden,

Indien de vennoot in het geschrift waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, hierom verzoekt, moet hij worden gehoord.

Elk uitsluitingsbesluit moet met redenen worden omkleed.

Het uitsluitingsbesluit wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het orgaan van bestuur.

Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt aangetekend in het register van aandelen. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

Vennoten mogen slechts uittreden of een gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen vragen in de eerste zes maanden van het boekjaar,

De uittreding blijkt uit de vermelding ervan in het register van vennoten naast de naam van de uittredende vennoot.

' 7.4. Bedrag uitkering

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel waarvan de waarde zal bepaald worden conform het Huishoudelijk Reglement. Werd hieromtrent geen waarde vastgelegd in het Huishoudelijk Reglement, dan zal de waarde vastgelegd worden aan de hand van de laatst goedgekeurde jaarrekening rekening houdend met de substantiële en rendementswaarde van de vennootschap, zoals vastgelegd dcor een door de vennootschap aangeduide bedrijfsrevisor.

Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen, onbekwaamverklaring en aanvraag van concordaat van een vennoot heeft van rechtswege uittreding tot gevolg. In dergelijk geval, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel overeenkomstig vorige beschikkingen.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich beroepen op de boeken en maatschappelijke geschriften en op de beslissingen van de Raad van Bestuur en de algemene vergadering.

ARTIKEL 8 - BESTUUR:

De leiding van de vennootschap berust bij een Raad van Bestuur bestaande uit een aantal gelijk aan het aantal klassen van aandelen. Elke klasse van aandelen heeft aldus het recht maar tevens de plicht om de benoeming van een bestuurder te eisen uit de lijst van bestuurders die elke klasse van aandelen heeft voorgesteld. Deze bestuurders worden aangeduid bij beslissing van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid.

Het mandaat van bestuurder is in principe van onbepaalde duur,

f Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) in naam en voor rekening van de reohtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge 8. 1. Bevoegdheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De Raad van Bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd.

Het mandaat van bestuurder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur vah de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, alsmede verrichtingen voor een bedrag van maximum 5.000,- EUR (vijfduizend euro).

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde één/vierde van het geplaatst kapitaal overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt.

8.2. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt:

-in zaken van dagelijks bestuur: door één gedelegeerd bestuurder;

-in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: alle bestuurders.

ARTIKEL 9 - CONTROLE:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

ARTIKEL 10 - ALGEMENE VERGADERING:

10.1.De algemene vergadering is hei orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen -om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap..

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

10.2. Stemrecht

Op elke algemene vergadering, zijnde jaarvergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen, heeft elk aandeel recht op één stem.

10.3. Aanwezigheids- en goedkeuringsvereisten

Op de Jaarvergadering en Bijzondere Algemene Vergaderingen worden de besluiten mits de meerderheid van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Voor een statutenwijziging evenals aanvaarding van het door de Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegde aanneming of wijziging van het Huishoudelijk Reglement gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten. Op de vergadering dienen aile aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van alle vennoten (stemmen).

10.4. Oproeping

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

10.5. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal, de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden evenals de aanneming of wijziging van het Huishoudelijk Reglement, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

10.6. Plaats

De jaarvergadering vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

10.7, Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand augustus om 20u00; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De bestuurders en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

10.8. Aanwezigheid en Vertegenwoordiging

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ledere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn, onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINST:

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar,

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

ARTIKEL 12 - ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

ARTIKEL 13 - KEUZE VAN WOONPLAATS:

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen, verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen. Komen zij deze verplichting niet na dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en alle brieven en berichten mogen worden toegezonden.

De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in het register van aandelen wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden voor zover de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur.

ARTIKEL 14:

Voor al wat niet voorzien is in de huidige statuten, wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen evenals het door de Algemene Vergadering aangenomen Huishoudelijk Reglement.

Alle gesohillen inzake de toepassing van deze statuten en het Huishoudelijk Reglement evenals alle aangelegenheden inzake vennoten van de vennootschap zullen in der minne geregeld worden. Bij gebrek aan een minnelijke oplossing, zal op verzoek van de meest gerede partij een beroep gedaan worden op één scheidsrechter, aan te duiden door de rechtbank van eerste aanleg bevoegd voor de maatschappelijke zetel van de vennootschap, die als opdracht zal hebben de partijen te aanhoren, kennis te nemen van hun schriftelijke conclusies en voorstellen, en een poging te ondernemen om partijen te verzoenen binnen een periode van 3 (drie) maanden na zijn aanstelling. Slaagt hij er binnen deze termijn niet in de partijen te verzoenen, zal deze arbiter een voor partijen bindende beslissing nemen binnen de maand na de voormelde termijn van 3 (drie) maanden."

Ill) OVERGANGSBEPALINGEN:

Voornoemde comparanten, optredende als oprichters, treffen volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend zestien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 november 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. BENOEMING:

A)De voornoemde oprichters, hebben unaniem besloten dat volgende personen worden benoemd als Bestuurders voor onbepaalde duur

-op voorstel van de vennote klasse A : -de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADD", met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0.465.175.574, hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zaakvoerder, genoemde mevrouw De Greef, tdt haar gemelde hoedanigheid naar aanleiding van de oprichting van zelfde vennootschap;

-op voorstel van de vennoot klasse B : -de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR VAN dEN BOSSÇHE", met maatschappelijke zetel te Grembergen, Fernand Khnopffstraat 37, ingeschreven in het rechtspersonen register te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0.896.557.043, hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zaakvoerder, genoemde heer Van den Bossche Stijn, tot zijn gemelde hoedanigheid naar aanleiding van de laatste buitengewone vergadering van zelfde vennootschap;

-op voorstel van de vennoot klasse C : -de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMPORION", met maatschappelijke zetel te Berlare, Bareldonkdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0.463.283.480, hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zaakvoerder, genoemde heer Gysens Gerwin, tot zijn gemelde hoedanigheid benoemd naar aanleiding van de oprichting van zelfde vennootschap.

Welke vennootschappen, alhier vertegenwoordigd als gemeld elk afzonderlijk verklaard hebben gemelde mandaten te aanvaarden en die, nog steeds elk afzonderlijk, vertegenwoordigd als gemeld, hebben verklaard dat worden aangesteld als respectievelijke vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van gezegde mandaten :

-voor genoemde vennootschap "ADD" : genoemde mevrouw De Greef Kathleen;

-voor genoemde vennootschap "KANTOOR VAN dEN BOSSCHE" ; genoemde heer Stijn Van den Bossche; -voor genoemde vennootschap "EMPORION" : genoemde heer Gysens Gerwin; die elk afzonderlijk verklaard hebben zelfde respectievelijke mandaten te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat,

Tot gedelegeerd bestuurder wordt verkozen en aangesteld : genoemde vennootschap "ADD", vast vertegenwoordigd door genoemde mevrouw De Greef Kathieen.

B) De mandaten der benoemde bestuurders zijn bezoldigd, behoudens andersluidende latere beslissing van de algemene vergadering; de respectievelijke benoemingen gelden met ingang van de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

5. GEEN COMMISSARIS:

De comparanten besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris ; verplicht dient te worden aangesteld.

6. VOLMACHT:

Er wordt bij deze bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeptaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Decker & Co", niet zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, Rechtspersonenregister Dendermonde, BTW BE 0479.812.775, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, door : bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTI-ERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

e behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 25.08.2016, NGL 29.11.2016 16688-0133-012

Coordonnées
QUADRATURA

Adresse
VOSMEER 1 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande