QUATRIO

Société en commandite simple


Dénomination : QUATRIO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.898.031

Publication

25/03/2014
ÿþL~a~

~~Ul

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie ve~E g NK

I.LAH KDQP14A~tf1 EL

12 MAART 2014

DENDERMONDE

Griffie

1fl II N I1~l1° I;Ilhl111

h

[

s

Ondernemingsnr : 0540.898.031

Benaming

(voluit) : QuaTrio

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klinknagelplein 1 te 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding doel

Afschrift van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01 februari 2014

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de vergadering het doel van de vennootschap - zijnde artikel 3 van de statuten van de vennootschap - met ingang vanaf heden aan te vullen met volgende activiteiten:

-de klein- en groothandel, import en export in vloeren, het plaatsen, behandelen en bewerken van vloeren, waarin ondermeer vervat zit het begeleiden, uitvoeren en/of laten uitvoeren van werken gerelateerd aan de dunsteentechniek in zijn meest ruime betekenis;

-het begeleiden, uitvoeren en/of laten uitvoeren van allerhande werkzaamheden in verband niet de afwerking van gebouwen in zijn ruimste betekenis.

T.C.O Comm.V

zaakvoerder

hier vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Van Wauwe Gerry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/10/2013
ÿþ Mod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*131 600

vc behc

aan

eelt Staat

GRIFFIE RECHT-B At lk VAN KOOPHANDEL

1 7 OKT 2013

DENre~~x~NPE

Ondernemingsnr :5 o S <S o 3

Benaming

(voluit) : Quatrio

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klinknagelplein 1 te 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 12/10/2013 om 13.00 uur zijn bijeengekomen:

1 -T.C.O. Comm.V met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Klinknagelplein 1, BTW BE 04c4y50'9 RPR Dendermonde, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Wouwe Gerry

2 - mevrouw Van de Voorde Kim, wonende te 9140 Temse, Klinknagelplein 1

3 - de heer Van Wouwe Yordi, wonende te 9140 Temse, Huis Ten Halven 36 b

met als doel het oprichten en het vaststellen van de statuten van een gewone commanditaire vennootschap via onderhandse akte.

Wordt overeengekomen:

Vorm van de vennootschap:

De comparanten richten bij deze een handelsvennootschap op in de vorm van een vennootschap

Naam  zetel van de vennootschap;

Haar naam luidt: "Quatrio" en wordt gevestigd te 9140 Temse, Klinknagelplein 1.

Gecommanditeerde en stille vennoot:

-Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap;

-Camparanten sub 2 en 3 treden op als stille vennoot;

Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal:

-Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro en is verdeeld in 100' aandelen, met een factiewaarde van één 1 honderdste van het kapitaal. Op deze aandelen is ingetekend door: de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde: inbreng.

gewone commanditaire:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volstorting;

-De oprichter sub 1 heeft zevenhonderd euro ingebracht door middel van een storting in geld, waarvoor hij 70 aandelen zonder vermelding van nominale waarde ontvangt;

-De oprichtster sub 2 heeft vijftig euro ingebracht door middel van een storting in geld, waarvoor zij 5, aandelen zonder vermelding van nominale waarde ontvangt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De oprichter sub 3 heeft tweehonderd vijftig euro ingebracht door middel van een storting in geld, waarvoor hij 25 aandelen zonder vermelding van nominale waarde ontvangt;

Samen maakt dit 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen Partijen verklaren tevens dat voormeld vermogen volledig werd volgestort.

STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1  Rechtsvorm - Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, haar naam luidt: "Quatrio"

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Klinknagelplein 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Vlaams Gewest en het

Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudig besluit van de beherende venno(o)t(en).

Artikel 3  Dael

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die verband houden met:

-Het verlenen van dienstprestaties, management, consultancy en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan industriële en andere bedrijven, aan overheidsinstellingen, sociale instellingen, non-profit organisaties, alsook aan particuliere personen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland. Deze prestaties kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn: sales en marketing, projectmanagement, kwaliteitsbeheer, productontwikkeling en engineering, productiviteitsstudies, interim-management, strategische planning, communicatie en publicatie en alle andere diensten van technische, commerciële of administratieve aard; meer bepaald het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven i.v.m. het beheer van deze bedrijven op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur, manager en alle andere mogelijke benamingen die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen warden uitbesteed;

-Het verstrekken van opleidingen, trainingen en coaching in de meest ruime zin;

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedrnakelaar.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of op om het even welk wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Artikel 4 -- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 -- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1000,00). Het werd bij oprichting volledig en onvoorwaardelijk geplaatst in geld en werd - bij de oprichting - volledig volgestort.

Artikel 6  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/10Dste van het kapitaal vertegenwoordigen, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal, ze zijn ondeelbaar en persoonlijk.

teder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de liquidatiebonus.

Artikel 7  Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel / aandelen op straffe van nietigheid, niet overdragen onder levenden, tenzij met de uitdrukkelijke en unanieme goedkeuring van de beherende vennoot/vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten en/of erfgenamen.

Artikel S  Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a)Beherende vennoten:

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b)Stille vennoten:

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stilte vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur. Mits eenparigheid van stemmen van de vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder worden aangesteld. De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig doel nastreven.

In geval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één is, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende vergadering, waarbij over de eventuele vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden beslist.

In geval van het overlijden van de enige zaakvoerder, of indien hij aan zijn mandaat wenst te verzaken, zullen de vennoten binnen de maand dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien.

Vaste vertegenwoordiger;

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangeduid is deze verplicht onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een cooperatieve vennootschap met onbeperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is.

Artikel 10  Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van statuten is hiertoe geen voldoende bewijs.

Derhalve worden aile akten die de vennootschap verbinden, alsmede aile volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend.

Artikel 11  Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde kapitaal mag zijn, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en degene die tegen stemden.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlezing is verboden.

Artikel 12 Boekjaar jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van dat jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoeder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13  Resuitaatverwerking

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Dit zal worden verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtneming van het geldend vennootschaps- en boekhoudrecht.

Artikel 14  Ontbinding  vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

Deze laatste beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapdossier en bekendmaking ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De vereffenaar(s) is/zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van de vennootschappen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten a rate van het aantal aandelen,

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar / jaarvergadering:

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31/12/2014

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in het jaar 2015,

Als niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de Comm.V T.C.O. vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger heer Van Wouwe Gerry.

De Comm.V T.C.O. verklaart het haar verleende mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de oprichter beherende vennoot dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door hem aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Thierens Steven, kantoorhoudende Plezantstraat 306 te 9100 Sint-Niklaas, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties, een sociaal verzekeringsfonds en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

Opgemaakt te Temse op 12/10/2013

T.G.O. Comm,V

zaakvoerder,

hier vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Van Wouwe Gerry

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Ann sAn_Moniteuxhelge_

Coordonnées
QUATRIO

Adresse
KLINKNAGELPLEIN 1 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande