QUINTEYN INTERIEUR


Dénomination : QUINTEYN INTERIEUR
Forme juridique :
N° entreprise : 434.272.067

Publication

04/08/2014 : DE042329
29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte:

III1AM1311 1111

Onclernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

20 OKT. 2014

AFDELING Dffl MONDE

0434.272.067

QUINTEYN INTERIEUR

Naamloze vennootschap

Dendermondsesteenweg 61F te 9290 Berlare

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING WIJZIGING

MAATSCHAPPELIJK DOEL  ACTUALISATIE STATUTEN - BENOEMING - ONTSLAG

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 13

oktober 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. om de maatschappelijke benaming te wijzigen in « Weyn's Honing Refait » met ingang op 13 oktober 2014,

2. om het doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel in, de invoer en uitvoer, fabricatie en behandeling van alle voedingswaren, onderhoudsproducten en alle aanverwanten met voedingswaren en honing in het bijzonder.

Zij kan daarenboven alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag door fusie, inbreng, cessie, onderschrijving, financiële of om het even welke andere wijze belangen nemen in of deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of waarvan de activiteit eenvoudig nuttig geacht wordt voor de verwezenlijking van haar doel of een deel ervan."

3. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

- Vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "We yn 's Honing Retail ",

- artikel 2

* vervanging van de eerste zin door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Dendermondsesteenweg 61E"

-Vervanging van artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenenzestigduizend vierhonderdachtentachtig

euro twintig cent (EUR 167,488,20), vertegenwoordigd door 102 aandelen, zonder nominale

waarde, die elk één7.102Sste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- artikel 23

* vervanging van de derde en vierde paragraaf door de volgende tekst:

"Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers

uiterlijk vijf dagen voor de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering

deel te nemen bij gewone of langs elektronische weg te richten aan de zetel van de vennootschap."

* toevoeging van de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag veOr de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

- aanvullen van artikel 28 als volgt:

"Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vedir de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

de vorm van de gehouden aandelen;

de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, .sr 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 6 dagen véér de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 6 werkdagen vààr de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven,). Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag véôr de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen véér de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen."

* toevoeging van de volgende tekst

"De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hein ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te' nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand

Die procedures warden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de -website van de vennootschap. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten."

4. kennis te nemen van het ontslag van de volgende bestuurders met ingang op 1 november 2014:

- de heer QUINTEYN Roger, wonende te 9290 Berlare, Dendermondsesteenweg 59;

- de heer QUINTEYN Piet, wonende te 9290 Berlare, Broekstraat 10B.

5. om de volgende bestuurders te benoemen voor een duur van zes jaar met ingang op 1 november 2014:

1. de heer WILLEMS Hugo, wonende te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 5;

2. Mevrouw VETSUYPENS Hilde, wonende te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 5 en

3. de naamloze vennootschap WEYN'S HONINGBEDRIJF met maatschappelijke zetel te 9120 Haasdonk, Gentseweg 323 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0424.003.232, op haar beurt vertegenwoordigd door haar permanente vertegenwoordiger de heer WILLEMS Hugo, voormeld.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

6. volmacht te verlenen aan de Heer Hugo Willems met macht om in de plaats te stellen, om bij het ondememingsloket, het rechtspersonenregister, de btw-administratie en iedere andere administratie de inschrijving te wijzigen, te schrappen of te bekomen ingevolge de door deze vergadering genomen beslissingen.

Hiertoe zal de mandataris ad hoc de bevoegdheid hebben om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle verklaringen af te leggen, alle documenten te tekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de uitoefening van het hem toevertrouwd mandaat.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een aanwezigheidslijst, het verslag van de raad van bestuur (art. 559 W.Vetm.) en een coördinatie der statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/02/2013 : DE042329
01/08/2012 : DE042329
26/05/2010 : DE042329
03/06/2009 : DE042329
16/05/2008 : DE042329
13/06/2007 : DE042329
23/05/2005 : DE042329
17/05/2004 : DE042329
24/06/2003 : DE042329
23/05/2003 : DE042329
08/05/2002 : DE042329
19/05/2001 : DE042329
16/05/2000 : DE042329
01/01/1995 : DE42329
01/01/1993 : DE42329
01/01/1992 : DE42329
05/03/1991 : DE42329

Coordonnées
QUINTEYN INTERIEUR

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 61F 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande