R-VENT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R-VENT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.074.393

Publication

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0384-012
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.09.2012 12585-0020-012
27/05/2011
ÿþiq Y --- C 1

GRIFFll_ RECHTBANK VAN

" 1 7 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

rriff # e griffier

na neerlegging ter griffie va



Luik B



MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

11111

" 11080461*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834074393

Benaming

(votuit) : R-Vent Belgium

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Heihoef 7 bus 4, 2275 Lille

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De zaakvoerder, R-Vent Group B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Rook Jeroen, beslist met ingang van 1 april 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen van Heihoef 7 bus 4, 2275 Lille naar Neerhonderd 13, 9230 Wetteren.

R-Vent Group B.V.

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger: de heer Rook Jeroen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

09/03/2011
ÿþMod 2A

1IIfl 11H 10 Ii 11 Hfl111 I11IU 1I

*11037529*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1\! f= E R D

GRIFFIE RECi~j i'JAl\ IK VAN

2 5 FEB. 2:1

:JOPHANDEL ':-'

Griffie De a _ r

11

Ondernemingsnr : c 0J q . 1.22. 3 !d

Benaming

(voluit} : R-Vent Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2275 Lille, Heihoef 7 bus 4

Onderwerp akte ; OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op drieëntwintig februari

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantdor te Antwerpen;

BLIJKT dat

I. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "R-Vent Belgium".

2. De vennootschap is gevestigd te 2275 Lille-Wechelderzande, Heihoef 7 bus 4.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Bergschenhoek Groep B.V.", niet statutaire zetel te Bergschenhoek (Nederland) en ondememingsadres te 2661AC Bergschenhoek (Nederland), Boterdorpseweg 10, ingeschreven in het register van de Kamers van Koophandel onder nummer 24290088;

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht "R-Vent Group B.V.", met statutaire zetel te Bergschenhoek (Nederland) en ondememingsadres te 2661AC Bergschenhoek (Nederland), Boterdorpseweg 10, ingeschreven in het register van de Kamers van Koophandel onder nummer 24402890.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap één miljoen euro (1.000.000 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van tweehonderd vijftigduizend euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Bergschenhoek Groep B.V.", voormeid, zevenduizend

vijfhonderd euro;

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht "R-Vent Group B.V.", voormeld, zevenhonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste-boekjaar-loopt-uitzonderlijk-van de dag dat-de--vennootschap rechtspersoonlijkheid--verwerft-tot

eenendertig december tweeduizend elf.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Op voorstel van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering; over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap en de terugbetaling van het volgestorte kapitaal van de vennootschap, wordt het positieve saldo proportioneel verdeeld tussen de vennoten."

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de besloten vennootschap naar Nederlands recht "R-Vent Group B.V ", voormeld, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 van, het Wetboek vennootschappen : de heer ROOK, Jeroen, wonende te 3062 GA Rotterdam (Nederland),' Charlotte de Bourbonlaan 15a.

Het mandaat van de zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de, vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 12 der statuten is aan haar volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid, toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,, aangesteld werden: Eubelius Advocaten, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18, alsook haar, aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven : "De vennootschap heeft tot doel:

a) het produceren en verhandelen van installaties en onderdelen daarvan voor het transport van lucht, (rook)gassen en vloeibare en vaste stoffen, van welk materiaal ook vervaardigd, en alle werkzaamheden, die met het voorgaande verband houden, alles in de ruimste zin, en dit zowel in België, als in het buitenland;

b) het exploiteren van machinefabrieken en reparatiewerkplaatsen, en dit zowel in België, als in het buitenland; en

c) de verhandeling, verkoop en levering van commerciële goederen en diensten, en alle verbonden activiteiten, en dit zowel in België als in het buitenland.

Bovendien kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële en andere handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op elke manier deelnemen in, samenwerken of fuseren met welke vereniging, bedrijfsactiviteit, onderneming of vennootschap ook, met een maatschappelijk doel dat identiek, vergelijkbaar of verwant is met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of waarvan verwacht kan worden dat de activiteiten van de vennootschap erdoor zullen worden bevorderd.

Ten slotte kan de vennootschap zich verbinden, kredieten en leningen verstrekken, zich borg stellen of andere zekerheden verstrekken ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak."

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproeping, op vijftien juni van elk jaar om tien uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De oproeping, die de agenda vermeldt, wordt aan de vennoten, obligatiehouders, de eventuele commissaris(sen), zaakvoerder(s) en aan houders van certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bij aangetekende brief meegedeeld vijftien (15) dagen ver& de vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en wordt in elk geval als regelmatig opgeroepen beschouwd indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de algemene vergadering.

Over onderwerpen die niet in een oproeping worden vermeld, kan de algemene vergadering maar geldig besluiten bij unanimiteit van alle vennoten.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, al dan niet vennoot. De bijzondere volmacht dient de handtekening van de vennoot te dragen (die een digitale handtekening kan zijn zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen voorafgaand aan de algemene vergadering schriftelijk ter kennis te worden gebracht aan de vennootschap per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Het bestuur mag voorschrijven dat de volmachten tenminste drie werkdagen voor de algemene vergadering op een specifieke plaats worden neergelegd.

Elk aandeel geeft recht op één stem."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP ROLVOET GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 5 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R-VENT BELGIUM

Adresse
NEERHONDERD 13 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande