R. JOOSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R. JOOSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.815.461

Publication

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het kapitaal wordt vastgesteld op vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden jaarlijks, op 5 juni om 20 uur, ook als deze dag een feestdag is, op de zetel van de vennootschap.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste en/of veranderlijke bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene onkosten.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 20. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22. Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van machtiging van de rechtbank van Koophandel. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Artikel 23. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvra¬gingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

Slotbepalingen :

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden 5 juni 2016, om 20 uur, op de maatschappelijke zetel.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Al het navolgende geschiedt onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid. De vennootschap zal rechtspersoon-lijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist met ingang van heden als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de Heer JOOSSENS Ritchie, alhier aanwezig en zijn mandaat aanvaardende. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Staatsblad

Coordonnées
R. JOOSSENS

Adresse
KERKWEGELS 15 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande