R.A. PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : R.A. PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.765.249

Publication

24/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GEN I

13 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14211595*

i

dndernemingsnr : Benaming S6a a6S 2(19

(voluit) : (verkort) : R.A. PROJECTS

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Lindanusstraat 32 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 20 oktober 2014, geregistreerd te Dendermonde, 5° kantoor der registratie dd. 06 november 2014, boek 62/28, blad 05, vak 67, acht bladen, geen verzendingen - ontvangen 50,00 euro (vijftig euro). De Adviseur-Ontvanger (get.)

Het jaar tweeduizend en veertien.

op 20 oktober.

zijn verschenen :

De Heer RU1CAN Andrei, geboren op 6 maart 1989 te Motru, Roemenië, wonende te Konning Albertstraat 129, 9200 Dendermonde, N.N. 89.03.06-573.70;

Mevrouw DUMITRESCU Gherasim, geboren op17 augustus 1969 te Comanesti, Roemenië, wonende te Herentalsebaan 47, 2980 Zoersel, N.N. 69.08.17-418.92;

die verklaren bij onderhandse akte een vennootschap onderfirma op te richten en dit niet in acht name van de hierna vermelde modaliteiten en statuten :

art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam `R.A. PROJECTS'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Lindanusstraat 32, 9200 Dendermonde. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland,

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel , zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, zowel voor ondernemingen als voor particulieren:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

c.

.k,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

o Afbraakwerken, grondwerken.

o Onderhoud en renovatie van onroerend goed.

o Montage, bouw.

o Tuinonderhoud en -aanleg.

o Groot- en kleinhandel In producten voor de bouw, alsook het voeren van promotie voor deze producten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ' onrechtstreeks, belangen nemen In andere ondernemingen.

Bovendien mag de vennootschap aile handelingen verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, zoals verrichtingen van industriële, financiële, roerende en onroerende aard. Ze mag daarbij overgaan tot aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen.

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt ais voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald oP 100,00 Euro gesplitst In 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, In een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van aile vennoten, verenigd In algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. 6 - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven :

De Heer RUICAN Andrel, verschijner sub.1

ten beiope van 90,00 Euro wat 90 aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw DUM1TRESCU Gharasim, verschijner sub.2

ten beiope van 10,00 Euro wat 10 aandelen vertegenwoordigt.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale. . maatschappelijke kapitaal uitmaken

art. 7 - AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam, zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, in geval van onverdeeidheld, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen tot een der made-eigenaare te haren opzichte ais eigenaar ervan zat zijn aangeduid.

Wanneer de deelbewijzen met vruchtgebruik zijn bezwaard zal het stemrecht aan de vruchtgebrulker toebehoren, behoudens verzet vanwege de naakte eigenaar, in welk geval het stemrecht zal geschorst zijn.

art.17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over Individuele machten beschikken.

De duur van het mandaat wordt wij door de algemene vergadering bepaald. De uitredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De heer RUICAN Andrel wordt tot zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat vande zaakvoerder Is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

art.23 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt blfeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht volle dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

ZIJ moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de tweede donderdag van de maand juni om 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en zestien, en dit om de balans resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharge te verlenen. indien deze dag een wettelijke feestdag iswordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

34.27 - MAÁFSCHAPPELtJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en op eenendertig december tweeduizend vijftien eindigen.

arL34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot in de plaatsaterling, aan mevrouw Van Doren Martine, wonende te Winkelstraat 67, 2890 St Amands, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket near keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten utbroeten ten opzichte van de Krutspuntbankvan Ondememhtgen, (n bilzonderhetd de activering van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Ovverheldsdienaten. tevens alles te doen i voor het aanvragen en bekomen van elle nodige vergunningen en erkenningen.

Gedaan te Dendermonde op de maatschappelijke zetel en op datum als ten hoofde vermeld. Na de gedane . voorlezing hebben aile verschijners ondertekend.

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte.

RUICAN Andrea

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

eeigiech

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luiks versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ïnsirurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naamen handtekening

16/12/2014
ÿþMad Word ti.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grime t d CHTBANK VAN

0 5 üEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

3111110111111101111111111111111

*14223223*

©ndernemingsnr : 0587.76L249

Benaming

(voluit) : R.A. PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Lindanusstraat 32 - 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Volgens de bijzondere algemene vergadering van 20 oktober 2014 die doorgaat om 19.00 uur wordt beslist om onderstaande tekst toe te voegen aan de oprichtingsakte

"Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om mevr. Dumitrescu Gheraslm, wonende te Herentaisebaan 47 te 2980 Zoerset te benoemen tot zaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd.,"

RUICAN Andrel

. Zaakvoerder

Op de laalste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, teelzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2015
ÿþr vefr 111 7

lti de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.111101,111 j10.1111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 MAART 2015

AFDELING DNbÈRMONDE

Cin dÛrrienarnc s -if 0567.765.249

PROJECTS

aren Vennootschap onder Firn-ta

Ze r.e3 Lindanusstraat 32- 9200 DENDERMONDE

(Volledig dr es

.: Verplaatsing zetel

Uittreksel uit de notulen uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 71/03/2015

Hierbij beslist de zaakvoerder om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Koning Albertstraat 129 te 9200 Dendermonde

Ru1CAN Andrea

Zaakvoerder

(7,p van lndticrr r+!_telrr cll 11Vc.," ,f' y' ù` %.,011 tla nuld.* I,t<j{!IR(c,ltl

r.4i115KaTScJr. d,:tdrn

 =C ;ilir' =, ii.i11~1~`3" " 1?Iryr'~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015
ÿþr~

. '

' ,41

Mod Werd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOODH&NDEI GENT

2 4 JULI 2015

AFDELING DETiI-RMONDE

" 15112 ~ .

Ondernerningsnr 0567.765.249

:fnnA ;ir1

(voluit) " R.A. PROJECTS

(verkort):

Rechtsvorm Vennootschap onder Firma

Zetel Koning Albertstraat 129 - 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

F1sr?.~t:1r;, : Verplaatsing zetel

Lliftreksel uit de notulen uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 14/07)2015

Hierbij beslist de zaakvoerder om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Grotstraat 28 bus 11 te 9620 Zottegem.

RUICAN Andrea

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van 1.uii: R vermelden . Ftscty Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegemvoordigen

Vaan Naam en handteltening

Coordonnées
R.A. PROJECTS

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 129 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande