R.A.D. DAK RENO & IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.A.D. DAK RENO & IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.087.415

Publication

21/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0882.087.415

Benaming

(voluit) : R.A.D. DAK RENO & IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Houten Schoen 32 bus B

(\eecdtig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -- BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING  WIJZIGING BOEKJAAR -» (HER)FORMULERING MODALITEITEN ONTBINDING EN VEREFFENING - AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN  OPDRACHT TOT COORDINATIE - VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op negen april tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R.A.D. DAK RENO & IMMO", met maatschappelijke' zetel te 9100 Sint-Niklaas, Houten Schoen 32 bus B, BTW BE 0882.087.415, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van zevenentwintig november tweeduizend dertien (bekendgemaakt in de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig december daarna) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9100 Sint-Niklaas, Houten Schoen 38 naar 9100 Sint-Niklaas, Houten Schoen 32bus B.

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

a) Verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie, maanden voordien werd opgemaakt.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag en de aanwezige of rechtsgeldig ' vertegenwoordigde vennoten erkennen een afschrift van voormeld verslag en voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

b) De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door aanvulling van de huidige tekst van artikel twee van de statuten zoals vermeld in het zesde besluit hierna.

DERDE BESLUIT WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering besluit in artikel eenentwintig van de statuten de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede woensdag van de maand juni om tien uur. Bijgevolg zal de'. eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op tien juni tweeduizend vijftien.

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR -- VERLENGING VAN HET HUIDIGE BOEKJAAR De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig, december van hetzelfde jaar,

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar, begonnen op één juli tweeduizend dertien te verlengen zodat deze uitzonderlijk zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.I

!~~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

~- 9 MEI 2014

AFDELINWNERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve aanpassing van artikel zesentwintig van de statuten en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

De vergadering besluit artikel twee van de statuten, na alinea e) betreffende de uitoefening van horeca-activiteiten, aan te vullen met de hierna volgende tekst:

"f) Bouw van schepen en drijvend materieel, waaronder en zonder beperkt te zijn tot de bouw van plezier- en sportvaartuigen, reparatie en onderhoud van schepen, overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden".

Vervolgens besluit de vergadering artikel drie, alinea één van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Houten Schoen 32 bus B, maar mag naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden, bij enkel besluit van de zaakvoerder en mits inachtneming van de taalwetgeving?

Vervolgens besluit de vergadering artikel eenentwintig, alinea één van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede woensdag van de maand juni om tien uur."

Vervolgens besluit de vergadering artikel zesentwintig, alinea één van de statuten aan te vullen met de hierna volgende tekst:

"Het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend dertien, wordt verlengd tot en afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Het boekjaar begint vervolgens ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar afgesloten?

Vervolgens besluit de vergadering de artikelen achtentwintig tot en met dertig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd,.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf,"

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COÖRDINATIE  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De heer Stijn DEKEYSER, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten aan de bedienden of aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

.y{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.01.2014, NGL 03.02.2014 14026-0205-014
24/12/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1i'~4....~ f~ P HAN D EL

1 2 LI¬ C 2013

DENDep.,i

IDE

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0882.087.415

Benaming

(voluit) : R.A.D. DAK RENO & IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houten Schoen 38

9100 Sint-Niklaas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 27 november2013 blijkt volgende beslissing:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel met ingang van 27 november 2013 van Houten Schoen 38, 9100 Sint-Niklaas naar Houten Schoen 32B, 9100 Sint-Niklaas.

Waarvan akte.

De heer Dekeyser Stijn

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 13.02.2013 13036-0264-014
23/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 0882087415

Benaming

(voluit) : R.A.D. DAK RENO & IMMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houten Schoen 38, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Ontslag-Benoeming

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20/04/2012 blijkt volgende beslissing

- het ontslag als zaakvoerder van de heer Claessen Rudiger, Petrus, Leontine, wonende Koningin

Fabiolapark 740, 9100 Sint-Niklaas, met ingang van heden 20/04/2012.

Kwijting werd hem verleend voor het uigeoefend mandaat tot 20/04/2012.

- de benoeming tot zaakvoerder met ingang van heden 20/04/2012 van de heer Dekeyser Stijn, Frank,

wonende Eekhoutstraat (0) 21/C000, 8710 Wielsbeke.

Dekeyser tijn

Zaakvoer d r

Moa 2.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktifri

IVCJIIIINAIIN IIIVIIINIIN

*12093310*

1 0 ME! 2012

~,~~~

~ ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de inst¬ umenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 20.01.2012 12012-0463-014
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 14.02.2011 11038-0284-014
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 16.02.2010 10043-0365-014
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 13.02.2009 09044-0207-013
18/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.12.2007, NGL 16.01.2008 08014-0302-014

Coordonnées
R.A.D. DAK RENO & IMMO

Adresse
HOUTTEN SCHOEN 32B 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande