R.D.M.


Dénomination : R.D.M.
Forme juridique :
N° entreprise : 478.705.292

Publication

09/10/2014
ÿþMoi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie v - . kte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staats blad

1

Ondernemingsnr : 0478.705.292

Benaming

(voluit) : R.D.M.

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 25 september 2014, die; eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "R.D.M.",' waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3, RPR: Gent ondernemingsnummer 0478.705.292, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders, de volgende beslissingen heeft genomen

' 1/ Voorstel tot ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden na kennis te hebben genomen van de hierna volgende verslagen. a/ Verslag raad van bestuur

De vergadering erkent een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de raad van bestuur de dato 12 september 2014.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd de dato 22 augustus 2014, bl Verslag revisor

Alle aandeelhouders erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de Burgerlijke Coöperatieve Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid, "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, over deze' , staat. Dit verslag vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden woordelijk als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van: vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootsohap NV R.D.M. met zetel te 9921 Vinderhoute,: Sint-Annadreef 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van' 303.597,75 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 303.597,75 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 5 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 24.210,57 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 22 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken! over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV R.D.M. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De verslagen van het bestuursorgaan en de revisor blijven bij deze akte gehecht.

c/ Kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan wegens niet van toepassing zijn van: artikel 190 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van de volgende verklaringen van het bestuursorgaan

De bestuurders verklaren en erkennen

a. dat er geen schulden aan derden meer zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsbtad

b.'dat bij gebrek aan benoeming van vereffenaars, zij als bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd;

2/ Ontbinding, invereffeningstelling en sluiting vereffening

De vergadering beslist geen vereffenaar(s) aan te stellen en stelt vast dat cumulatief aan alle voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is voldaan.

De vergadering beslist derhalve met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering keurt het verdelingsplan met de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot goed,

De vergadering stelt vast dat geen enkele som of waarde dient te worden gestort In de Deposito- en Consignatiekas.

De aandeelhouders stellen vast dat de naamloze vennootschap "R.D.M.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3, ondernemingsnummer 0478.705.292 RPR Gent, ontbonden is door hun wilsuiting en dat zij door het uitoefenen van de rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen, geheel de activa en passiva verkrijgen.

Zij verklaren uitdrukkelijk te aanvaarden het resterend actief terug te nemen.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geheel of gedeeltelijk geen eigenares is van onroerende goederen en geen zakelijke rechten bezit op enig onroerend goeds

Bijgevolg is de vereffening van de naamloze vennootschap "R.D.M,", definitief afgesloten.

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden goed.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en , gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op het adres van mevrouw DE MAERTELAERE Anna te 9921 ' Vinderhoute, Sint-Annadreef 3, Zij verklaart de bewaring ervan op zich te nemen gedurende ten minste vijf jaar.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders bij deze is beëindigd en verleent hen kwijting voor hun mandaat.

31 Machtigingen

De vergadering machtigt de bestuurders om de roerende voorheffing en het netto-aandeel van iedere vennoot uit te betalen en in het algemeen om alle formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en de genomen besluiten uit te voeren.

41 Bijzondere volmacht

De vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ghysel & De Lombaerde", te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar ontbinding, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de Nationale Bank van België en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd ;

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 25 september 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 26.08.2014 14459-0183-012
04/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0478 705 292

Benaming

(voluit) : R.D.M.

(verkort}

Rechtsvorn1: Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Annadreef 3 - 9921 Vinderhoute

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De gewone algemene vergadering dd 02/05/2014 beslist met eenparigheid van stemmen de mandaten van

de bestuurders van Mevrouw Geerinckx Jasmin , Mevrouw Geerincia Selin en Mevrouw Anna De

Maertelaere en het mandaat ais gedelegeerd bestuurder van Mevr Arma De Maertelaere te verlengen tot na de Algemene Vergadering van 2020,

Vinderhoute, 02105(2014

Anna De Maertelaere

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van l.ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mol Word11.1

1 8 SEP, 2J14

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegjti Bek E E R G E L E GD

2 8 -iu- eig

B: LGISCH STAATS131,6g

R E O IrCTt W;'"N K VAN

KOC7í'1Otiffie t., TE GENT

r;\ -

II11111R~~I~[1111uu

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 08.05.2013 13114-0093-011
09/01/2013
ÿþ Mod Word I U

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 NEERGELEGD

2 7 DEC. 2012

RECH'; VAN

KOOPHA\ L TE GENT

Voor-

behoude

aan hef

Beigisc

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0478.705.292

Benaming

(voluit) : R.D.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 26 december 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "R.D.M.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3, RPR Gent ondernemingsnummer 0478.705.292, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd zesentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00) om het van tweehonderd achtenveertig duizend euro (¬ 248,000,00) terug te brengen op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal, gevormd door externe inbrengen en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door de terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderd zesentachtig duizend vijfhonderd euro (E 186.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00),

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 612, 613 en 614 Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is vcor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de 2 maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven vermelde termijn van 2 maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

TWEEDE BESLUIT `.WIJZIGING VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

ln overeenstemming reet het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Al Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61,500,00), vertegenwoordigd door twee honderd acht en veertig (248) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van éénitweehonderdachtenveertigste (1/248ste) van het kapitaal.

B/ HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1) Bij de oprichting van de vennootschap op 25 oktober 2002 werd het kapitaal vastgesteld op tweehonderd achtenveertig duizend euro (¬ 248.000,00) en gesplitst in tweehonderd achtenveertig (248) aandelen zonder nominale waarde.

2) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 december 2012 heeft beslist het kapitaal te verminderen met honderd zesentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00), zonder vernietiging van aandelen."

DERDE BESLUIT ; TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VIERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE HUIDIGE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist om de zetel in de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapszetel, te weten 9.921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3.

De statuten zullen hierna in overeenstemming worden gebracht.

De tekst van artikel 2 van de statuten luidt voortaan als volgt

"ARTIKEL 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Sint Annadreef 3.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen,"

VIJFDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE VENNOOTSCHAPSWETGEVING

De vergadering beslist de statuten aan de recente vennootschapswetgeving aan te passen, als volgt: a. Teneinde de statuten aan te passen aan de werkelijke situatie en de nieuwe wetgeving met betrekking tot aandelen aan toonder: wordt de aard van de aandelen gewijzigd door afschaffing van de effecten aan toonder en de omzetting in aandelen op naam en worden artikelen 6, 21 en 22 van de statuten gewijzigd, als volgt: "ARTIKEL 6. AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen, Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren,

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde, zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven,

ARTIKEL 21, DEPONERING DER EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst zijn bewijzen van aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

ARTIKEL 22. BIJEENROEPING

De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast de dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld

De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering."

Teneinde de statuten aan te passen aan nieuwe wetgeving, wordt artikel 32 der statuten gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL 32. BENOEMING VEREFFENAARS.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer ,

vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding

vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het

wetboek van vennootschappen."

ZESDE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de gedelegeerd bestuurder en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

ti Voor-

behouden aan het ' Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 26 december 2012

/

24/05/2012 : OUA027977
24/05/2012 : OUA027977
16/07/2010 : OUA027977
14/05/2010 : OUA027977
15/06/2009 : OUA027977
12/06/2008 : OUA027977
05/12/2007 : GEA027977
21/06/2007 : GEA027977
04/07/2005 : GEA027977
11/06/2004 : GEA027977
08/11/2002 : GEA027977

Coordonnées
R.D.M.

Adresse
SINT ANNADREEF 3 9921 VINDERHOUTE

Code postal : 9921
Localité : Vinderhoute
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande