R.H.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.H.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.326.118

Publication

25/07/2014
ÿþ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 JULI 2014

AFDELING DeleLlikMONDE

I II

Ondernemingsnr 0444.326.118

Benaming

(vola) R.H.B.

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vesten 18 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester, Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 27 juni 2014, vetór registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "R.H.B.", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Vesten 18. Ingeschreven in het, Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0444.326.118.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren onder de rechtsvorm van een , naemloze vennootschap op 05 juni 1991, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna onder nummer 19910626-0485 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte' verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren betreft de omzetting van de rechtsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 29 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij hef Belgisch Staatsblad van 24 oktober daarna onder nummer 0169020.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen

Eerste beslissing -Kennisname van de voorafgaandelijke dividenduitkering.

De algemene vergadering neemt kennis van de voorafgaandelijke beslissing de dato 02 juni 2014 tot dividenduitkering en het voorstel tot kapitaalsverhoging in toepassing van artikel 537 Wetboek: Inkomstenbelastingen.

Tweede, derde en vierde beslissing - Kennisname van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan - Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor - Kapitaalsverhoging onder de voorwaarden en bepalingen, van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Kennisname verslaggeving

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar ontvangen te hebben van het, bijzonder verslag van het bestuursorgaan alsook van het verslag van de bederevisor en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen bij te hebben.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 juni 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Monscius Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9100 Sint - Niklaas,; Gentse Baan 71 bus 101, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, luiden als volgt;

Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, de heer Geert Houttequiet, op 2-06-2014 om krachtens art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in nature van de rekening courant-schuld aan de heer Raf Houttequiet,' voormeld, voor een waarde van 180.000,00¬ , bij de BVBA R.H.B, met zetel te 9120 Beveren Vesten 18.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.125 nieuw te creëren aandelen van de BVBA R.S.H., zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Raf Houttequiet, voormeld, zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van door vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 23-06-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door de heer G. Koslowski bedrijfsrevisor -

zaakvoerder

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uittreksel van

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing tot kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000) om het kapitaal te brengen van tweehonderd duizend euro (E 200.000) op driehonderd tachtigduizend euro (E 380.000) door inbreng in nature (schuldvordering op rekening-courant), mits creatie van duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalsverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot uitkering van het tussentijds netto-dividend die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing - Inschrijving en storting op de kapitaalsverhoging vergoeding.

Inschrijving en volstoring

Is vervolgens tussengekomen de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële

toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet een zekere, vaststaande en opeisbare

vordering te hebben op de vennootschap zoals uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De heer Raf HOUTTEQUIET, voornoemd.

Na deze uiteenzetting verklaart voormelde enige vennoot voormelde schuldvordering in te brengen in de

vennootschap.

Vergoeding voor inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de vennoot de duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt : aan de heer Raf HOUTTEQUET: duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe aandelen;

Verklaringen

De inbrenger verklaart dat de gelden hun oorsprong binden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en de welke nog steeds aanwezig zijn zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2012.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzicht van de vijf (5) voorbije boekjaren,

Voorbehouden

aan het

Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing Vaststelling van verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalsverhoging van honderd tachtigduizend euro 180.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd tachtigduizend euro (¬ 380.000) vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vijfenzeventig (2.375) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende beslissing  Aanpassing van artikel vijf (5) van de statuten.

Ingevolge voorgaande beslissing tot kapitaalsverhoging, beslist de algemene vergadering om de tekst van

artikel vijf (5) van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd tachtig duizend euro (¬ 380.000),

vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vijfenzeventig (2.376) aandelen zonder nominale waarde die

elk één tweeduizend driehonderd vijfenzeventigste (1/2.375) vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene

vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

Achtste beslissing  ontslag zaakvoerder  aanstelling van een nieuwe zaakvoerder

De algemene vergadering beslist hierbij het ontslag te aanvaarden van de heer Geert HOUTTEQUIET,

rijksregisternummer 59.08.07-281.28, wonende te 9120 Beveren, Bosdamlaan 3.

De heer Geert HOUTTEQUIET zal kwijting verkrijgen voor de uitoefening van zijn mandaat ter gelegenheid

van de eerstvolgende jaarvergadering.

De algemene vergadering beslist vervolgens om aan te stellen als nieuwe niet  statutaire zaakvoerder van de vennootschap, vanaf heden, en voor onbepaalde duur, de heer Raf HOUTTEQUIET, rijksregisternummer 57.02.10-303.26, wonende te 9120 Beveren, Vesten 18. De heer Raf HOUTTEQUIET zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Negende beslissing - Opdracht aan de notaris tot coördinatie van de statuten  machtiging aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen

Tiende beslissing - Volmachten.

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Carine Dhaen, en de heren David Franssens en/of Cedric Claes, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstellinl

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan, verslag van de , bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 23.01.2014 14012-0106-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0270-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 02.01.2013 13001-0025-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 03.01.2012 12001-0132-014
22/06/2011
ÿþnrod 21

Ondememingsnr : 0444.326.118

Benaming

(voluit) : R.H.B.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 32 D 31 te 9120 Beveren

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, de heer Geert Houttequiet, de dato 25 maart 2011, wordt de` maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 mei 2011 verplaatst van Grote Markt 32 D31 te 9120 Beveren, naar Vesten 18 te 9120 Beveren.

Geert HOUTTEOUIET

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(Me Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbl;

111111

~iio9aaee*





GRIFFIE REGI-1TBANiC

VAN KOOPHANDEL

- 9. 06. 2011

DENDERM.~'~eJ~ J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.12.2010, NGL 21.12.2010 10635-0173-016
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 18.12.2009 09892-0185-011
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.12.2008, NGL 08.01.2009 09004-0203-013
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 04.01.2008 08003-0093-012
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 21.12.2006, NGL 15.01.2007 07015-3415-013
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 29.12.2005 05925-5231-012
19/01/2005 : SN050057
26/03/2004 : SN050057
27/02/2004 : SN050057
22/01/2003 : SN050057
26/01/2002 : SN050057
25/01/2000 : SN050057
26/01/1999 : SN050057
01/01/1997 : SN50057
01/01/1996 : SN50057
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0237-013
01/01/1995 : SN50057
08/07/1993 : SN50057
01/01/1993 : SN50057

Coordonnées
R.H.B.

Adresse
VESTEN 18 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande