R.P.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : R.P.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.089.388

Publication

22/07/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IIIIIIR11,11.111E11111111

NEERGELEGD

1 1 JOLI 2013

REHA TE N

GENT

KOOPH

Ondernemingsnr : 0861.089.388

Benaming (voluit) : R.P.C.

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorpsstraat, 40

9831 Deurle

;` Onderwerp akte : Fusie van vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te;

;l Destelbergen, op één juli tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergaderingen zijn bijeengekomen van:

1. De naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMAGO" met zetel te 9831 Sint-' Martens-Latem (Deurle), Voordelaan, 5, (Rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 438.125.838.)

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op negen augustus negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee september; .; negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890902-227.

2. "R.P.C:' naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Dorpsstraat, 40,: (rechtspersonenregister Gent, Ondernemingsnummer 0861.089.388); opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op dertien oktober tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig oktober tweeduizend en drie onder nummer; 03110308.

;i Die zijn overgegaan tot:

a. Goedkeuring jaarrekeningen van de naamloze vennootschappen R.P.C. en "IMMOBILIËN & MANAGEMENT

CONSULTING" in het kort "IMACO", en vrijstelling opmaak van de tussentijdse cijfers omtrent het vermogen

van deze naamloze vennootschappen overeenkomstig artikel 697§2 Wetboek vennootschappen.

ii

b. Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akte, gedagtekend te Gent op 03 december 2012. De aandeelhouders hebben de mogelijkheid gekregen om het fusievoorstel kosteloos te verkrijgen en aan de aandeelhouders werd een maand voor de buitengewone algemene vergadering een afschrift toegezonden.

;l c. Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschappen R.P.C. voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMAGO".

d. Ontslag en kwijting van de bestuurders in de overgenomen naamloze vennootschap;

e. Vaststelling van de realisatie van de fusie overeenkomstig het neergelegd fusievoorstel.

-Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschappen R.P.C. vanaf heden op te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegellik hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal Niek Van der Straeten

verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013
ÿþ

NEERGELEGD

Q.,? ME 2013



RE~~~K d'AN -

KOOP TE GENT r

Moa Woed 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<1304a931

G7ndernerninpsilr Beamkk'sÏng 0861.089.388

(veld.) R.P.C.

tvericortl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorrn : NV

Zetel DORPSSTRAAT 40

9831 SINT-MARTENS-LATEM (DEURLE)

(volledig adres)

Onderwerp { kle : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 3/1212012

Bestuurders van de NV "R.P.C., met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 40, stellen hierbij het voorstel tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de NV "R.P.C,", met zetel te 9831 Deurfe, Dorpsstraat 40, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de NV "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING", verkort "IMAGO" met zetel te 9831 Deurle, Voordelaan 5, tegen uitreiking van aandelen zonder opleggeld.

Om te voldoen aan Artikel 693 Wetboek van Vennootschappen stelt de Raad van Bestuur het fusievoorstel op in volgende zin :

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.1 De NV "IMAGO" met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Voordelaan 5, heeft als doel:

- het beheren, controleren en adviseren van rechtspersonen en fysische personen, zowel voor eigen, rekening als voor rekening van derden, en dit op alle gebieden die met het bedrijfsleven te maken hebben;

- het patrimonium gevormd door de inbrengsten en bestaande zowel uit onroerende als roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te ver-vreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen, Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verkavelen, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden, alsmede alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, daarin begrepen octrooien en vergunningen verwerven en vervreemden, die zich rechtstreeks en of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de uitbreiding ervan bevorderen; dit alles zowel in binnen- ais in buitenland.

Zij mag participaties nemen in alle soortgelijke zaken. De vennootschap is gerechtigd betreffen-de allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen en te ruilen.

Zij zal haar doel mogen verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in het buitenland als in België, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt blijken.

hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap";

1.2 De NV "R.P.C." met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 40, heeft als doel:

in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen;

- het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies;

- het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondernemingsvormen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en

Op de laa,ste biz van L ujk B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en haridtekeniny

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactivi-teiten en organisatorische aangelegenheden;

- het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit, boekhouding, bedrijfsorganisatie, -beleid en -beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het uitvoeren van interne audits;

- het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd;

- het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke

aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactivi-teiten van aandelen en

waarden met vaste of variabele rente;

- het verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft;

- aile financiële operaties, onder andere: het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met

uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen;

- het uitoefenen van handelsactiviteiten, met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en

aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van

diensten en het uitvoeren van onderhoudscontracten;

- het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijke welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap",

2. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg:

Negenendertig (39) volstorte nieuwe aandelen van de NV "IMACO" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV "R.P.C." hetzij negenendertig (39) aandelen van de NV "IMACO" tegen honderdtwintig (120) aandelen van de NV "R.P.C." zonder opleggeld.

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap, nl. de NV IMACO".

Ais tijdelijke maatregel wordt bepaald dat, zolang de nieuwe aandelen aan toonder nog niet gedrukt zijn, door en onder de verantwoordelijkheid van genoemde Raad van Bestuur de nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig Artikel 463, al 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 01 oktober 2012 zijnde de datum vanaf welke de handelingén van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

" te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV "IMAGO" wordt vastgesteld op 01 oktober 2012, wetende dat de over te nemen vennootschap, de NV "R.P.C." haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 31 december 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VCaor-

.

i~ehoen 2;an Iiet Belcis ch $taaisbiad

L~ L,

Ruben Piqueur

Gedelegeerd Bestuurder

tegelijk hiermee neergelegd het fusievoorstel

Op de laatste blz van Lock E rcrmelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neani en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0309-013
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11537-0305-012
04/01/2011
ÿþVo beha . aan Belg Staat

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NEERGELEGD

2 ID OEC, 2010

Fi:_CI-iTP ^ ~'K VANKOC'= `, ~~GS~ffi~ l E C!=R?

1111114n1M11111,01111

Ondernemingsnr : 0861.089.388 Benaming

(voluit) : RPC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 40 te 9831 Deurle Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de Jaarvergadering dd. 21/09/2010 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als bestuurder, ingaande vanaf 21/09/2010, voor de duur van 6 jaar, eindigend met de algemene vergadering over het boekjaar 2015:

- de Meer Ruben Piqueur

Dorpsstraat 40

9831 Deurle

- Mevrouw Rebecca Piqueur

Palepelstraat 11

9830. Sint-Martens-Latem

- de Meer Jan De Paepe

Pontstraat 110

9831 Deurle

Goedgekeurd in de notulen van de Jaarvergadering dd. 21/09/2010.

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 21/09/2010 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, ingaande vanaf 21/09/2010, voor de duur van 6 jaar, eindigend met de algemene vergadering over het boekjaar 2015:

- de Heer Ruben Piqueur

Dorpsstraat 40.

9831 Deurle

Goedgekeurd in het verslag van de Raad van Bestuur dd. 21/09/2010.

Ruben Piqueur

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.08.2010 10409-0597-012
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 28.08.2009 09721-0291-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 28.08.2008 08670-0362-012
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.08.2007 07682-0059-010
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 28.09.2006 06812-0482-011
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 30.09.2005 05786-2362-011

Coordonnées
R.P.C.

Adresse
DORPSSTRAAT 40 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande