RADICO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RADICO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.774.888

Publication

11/12/2013
ÿþRADICO

Benaming (voluit) :

Op de laatste biz. van AC, vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

leaMs Q

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11A1IBM9IUIV~VEI

IVG

Il

NEERGELEGD

29-11-2013

Griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE GENT

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr. : 0843774888

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Weststraat 22, 9971 Lembeke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Beëindiging vennoot en aanvaarding nieuwe vennoot

Ingevolge het overlijden van de vennoot Mevr. De Pauw Agnes op 13 januari 2013 werd in de buitengewone algemene vergadering van 13 mei 2013 beslist als nieuwe vennoot te aanvaarden Dhr. Neyt Marc, Sleidingedorp 105, 9940 Sleidinge, opvolgend aan de datum van het overlijden van Mevr. De Pauw.

Neyt Raphaël Zaakvoerder

01/03/2012
ÿþMod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 17 FEB. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANelfidE GENT

111110illit! II

v~ INI

behG

aat

aet Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Ondernemingsnr : Benaming

(vota)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Weststraat 22, 9971 Lembeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 10 februari 2012 Geregistreerd te Zelzate op 15 februari 2012, vier bladen, geen verzendingen, Boek 6/56 Blad 14 Vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro. Getekend: Lehouck Annick, adj.-financieel

Oprichters:

Neyt Raphaël Herman Jozef, Weststraat 22, 9971 Lembeke

Hierna te noemen ondergetekende sub.I

De Pauw Agnes Emma Emiel, Weststraat 22, 9971 Lembeke

Hierna te noemen ondergetekende sub. 2

INGANGSDATUM

De ondergetekenden sub. 1 en sub. 2 zijn met ingang van 10 februari 2012 een vennootschap onder firma met elkaar aangegaan voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam.

DOELOMSCHRIJVING

De vennootschap heeft tot doel het ophalen en uitvoeren van dierlijke mest.

NAAM EN ZETEL

De vennootschap draagt de naam RADICO. Zij is gevestigd te 9971 Lembeke, Weststraat

22

DUUR EN OPZEGGING

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. Ieder der partijen heeft het recht de venootschap door opzegging te beëindigen mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van drie maanden. De opzegging moet geschieden per aangetekende brief of deurwaardersexploot, gericht aan de andere parij.

RADICO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - OUO3/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,01(ç - vervolg Mnd POF 11.1

INBRENG EN VERMOGEN

Ondergetekende sub. 1 brengt in de venootschap in:

tweeduizend vijfhonderd euro

Ondergetekende sub 2, brengt in de vennootschap in:

tweeduizend vijfhonderd euro

Met onderling goedvinden kunnen de partijen ieder meer geld, goederen en/of rechten

in de vennootschap inbrengen.

AANSPRAKELIJKHEID EN BEVOEGDHEDEN

Ondergetekenden sub. 1 en sub. 2 treden op als beherende en hoofdelijk voor het geheel aansprakelijke vennoten. Ze zijn bevoegd de vennootschap aan derden, en derden aan de vennootschap te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven.

INTERNE WERKVERDELING

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De heer Neyt Raphaël wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder kunnen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot aanduiding bij eenparigheid van een nieuwe zaakvoerder.

VERBOD OVERDRACHT FIRMA-AANDEEL

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

HET BOEKJAAR

1. Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met eind december met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang van de vennootschap tot en met eind december

2. Na afloop van elk boekjaar alsmede bij het eindigen van de vennootschap worden de boeken van de vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen 6 maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt.

3. De balans en winst- en verliesrekening wordt door alle vennoten ter goedkeuring ondertekend.

WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten enkel bij toestemming van alle medevennoten kunnen beslissen. De vennoten mogen enkel bij toestemming van alle vennoten beslissen een reser-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lek - vervolg Mod PDF 11.1

vefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens; enkel bij toestemming van alle medevennoten, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar,

Ver-behouden

aap het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

BEZOLDIGING

De vennoten zijn onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

PRIVE-OPNAMEN

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarop alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een marktconforme interest betaalbaar om de zes maanden,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

ONTBINDING

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig Artikel 4,

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Indien er meerdere erfgenamen zijn, dan moeten zij zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke lasthebber. Bij ontstentenis van een kennisgeving van de keuze van de lasthebber zijn rechten van de erfgenamen in de vennootschap geschorst en definitief vervallen indien de keuze niet is betekend binnen de 5 maanden na het overlijden. De overlevende vennoten kunnen, in ruil voor betaling van het relatieve aandeel in het eigen vermogen / waarde van de vennootschap, hetzij door de vennootschap, hetzij door de overlevende vennoten, de erfgenamen van de overleden vennoot verplichten hun rechten in de vennootschap aan hen over te dragen of aan een door hen aan te duiden derde, De beslissing daarover dient te worden genomen bij unanimiteit van alle overlevende vennoten, indien er meerdere zijn, en te wórden betekend aan de erfgenaam of hun gezamelijke lasthebber, indien er meerdere erfgenamen zijn, binnen de maand na het overlijden of na de aanstelling van de gezamelijke lasthebber. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn binnen de vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend de eerste jaarafsluiting na het overlijden. De jaarlijkse betalingen zullen evenwel niet hoger zijn dan de helft van de winst van de vennootschap voor bezoldigingen en uitkeringen aan de vennoten. Indien zulks het geval is, wordt het niet betaalde gedeelte naar het volgende jaar doorgeschoven om, in het meest extreme geval, volledig eisbaar te worden drie maanden na de vijfde jaarafsluiting na het overlijden.

Indien de enige overlevende vennoot ook de enige erfgenaam van de overleden vennoot zou zijn, dan wordt de overleden vennoot geacht voor zijn dood zijn rechten in de vennootschap bij wijze van kanscontract aan de overlevende vennoot te hebben overgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f& ~

F,

S Y

L.eL; - vervolg Mod POP 11.1

VERDELING VAN HET VERMOGEN

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden

onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in Artikel 5. Het eventuele nettoeer-

; lies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

KOSTEN VAN OPRICHTING

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

" Opgemaakt te Lembeke op 16 februari 2012 in 3 exemplaren.

De vennoten

Neyt Raphaël De Pauw Agnes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RADICO

Adresse
WESTSTRAAT 22 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande