RADIOLOGIE DR JAGER TJEERD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOLOGIE DR JAGER TJEERD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.421.411

Publication

04/02/2014
ÿþ Mod Word 17,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijîagen Millet Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbia

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 JAN. 2014

DENDEFiltiggNDE I

Ondernemingsar : 0479A21.411.

Benaming

(voluit) : RADIOLOGIE DR. JAGER TJEERD

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ART 537WB - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 5 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RADIOLOGIE DR. JAGER TJEERD", met zetel te 9300 Aalst, Albrechtlaan 23, volgende besluiten genomen heeft :

Eerste besluit -- Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de "Eerste vergadering" de dato 2 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 voor een bruto bedrag van 484.388,89 euro. Een exemplaar van deze notulen blijft in het dossier van de Notaris.

Tweede beslissing :

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 29 november 2013 met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Derde beslissing :

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 4 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Vierde beslissing :

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapltaal van de vennootschap onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 435.950,00 euro, wetende dat de resterende 10 % als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd als volgt:

-een verhoging van het kapitaal door de heer Tjeerd Jager, wonende te 9300 Aalst, Albrechtlaan 23, enige vennoot, van 435.950,00 euro, door inbreng van een vordering op de vennootschap en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal wordt aldus gebracht van 18.550,00 euro op 454.500,00 euro, en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/100e van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van 435.950,00 euro, wordt aldus ingeschreven door de heer Tjeerd Jager, voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van 435.950,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de Bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN', met kantoor te Kortrijk, President Kennedypark 1A, hier vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, op 4 december 2013 een verslag opgemaakt waarvan een

11,1.1),111303 jR1J111 u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

SrtaatsTiTad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-

beouden aan het Belgisch Staatsblad

exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

Op de bijzondere algemene vergadering op 2 december 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 484.388,89 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Radiologie Dr. Jager Tjeerd BV BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 435.950,00 EUR door de heer Tjeerd Jager, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen,

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in Radiologie Dr, Jager Tjeerd BV BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 435.950,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Radiologie Dr, Jager Tjeerd BV BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden,

Kortrijk, 4 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

Vijfde beslissing ;

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 454.500,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/100ste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 5 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 435.950,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.550,00 euro op 454.500,00 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht, bedrijfsrevisoraal verslag en coördinatie.

Erederi,o CAUDRON, Tim HERZEEL

géassoQieerde Notarissen-op cMógved 3` ategEfell eareRte n

Tel. +32(0)53 21 11 05 Fax Fax F32( }{2 558 en handtekening e-mail: info@notariscaudron.be

en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) gd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/08/2013
ÿþ Mod PUF 11.1

Lj çr `~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 JULI 2013

DENIURIMONDE

Ondememingsnr : 0479.421.411

Benaming (voluit) : Radiologie Dr. Jager Tjeerd

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : ~rcl~áári 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Herbenoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 30/06/2013

De enige vennoot beslist om volgende zaakvoerder te herbenoemen voor een periode van zes jaar met terugwerkende kracht vanaf 15/01/2012:

- Dhr. Dr, Tjeerd Jager, wonende te 9300 Aalst, Albrechtlaan 23

Dr. Tjeerd Jager

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0548-013
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 27.06.2012 12228-0109-013
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 01.07.2011 11241-0026-014
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 30.06.2009 09336-0368-014
11/07/2008 : DET000701
17/07/2007 : DET000701
07/07/2006 : DET000701
22/12/2005 : DET000701
30/06/2005 : DET000701
08/07/2004 : DET000701
07/04/2003 : DET000701
07/02/2003 : DEA009660
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 31.08.2016 16550-0192-013

Coordonnées
RADIOLOGIE DR JAGER TJEERD

Adresse
ALBRECHTLAAN 23 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande