RADOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.077.674

Publication

16/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

St *14082481*

Gen\r,4d. Oudenaarde

D3 APR, 20n

Griffie

Ondernerningsnr 0466.077.674

Benaming

(voluit) : RADOMA

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel;

(volledig adres)

Onderwerp akte: INKOOP EIGEN AANDELEN - OMZETTING IN EEN BVBA BENOEMINGEN - KAPITAALVERMINDERING

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde, op 24 maart 2014, met registratierelaas "Geregistreerd te Oudenaarde op 25 MAART 2014 11 blad(en) 0 verzending(en) Boek 762 Blad 45 Vak 09 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) De adviseur  ea inspecteur ai (getekend) S. DE SMET" , heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "RADOMA", met zetel te 9600 Ronse 220, onder meer letterlijk volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 17 februari 2014 werd de raad van bestuur gemachtigd tot de inkoop van eigen aandelen conform artikel 620 Wetboek Vennootschappen.

Bij besluit van de raad van bestuur van 21 februari 2014 werd beslist tot de inkoop van 5 aandelen van mevrouw Isabelle Dossche (RR 72.05.11-194.53), geboren te Kortrijk op elf mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 9600 Ronse, Broeke 220, aan de prijs van zevenhonderd twintig euro per aandeel e 720,00), betaalbaar door overschrijving op de rekening BE80 6787 1028 8177 welke betaald werd op 17 maart 2014.

De voorzitter verklaart en stelt samen met de vergadering vast dat overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen:

1) het om een verkrijging ten bezwarende titel gaat;

2) de desbetreffende 5 aandelen volledig volstort zijn;

3) de fractiewaarde van het aantal ingekochte aandelen niet meer bedraagt dan 20% van het geplaatst kapitaal;

4) het bedrag dat uitgetrokken wordt om de eigen aandelen in te kopen binnen de vennootschap voor uitkering vatbaar is, volgens artikel 617 Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

De hier aanwezige aandeelhouder Carlo Rathé RR 69.10.27-127.97), geboren te Oudenaarde op zevenentwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, wonende te Ronse, Broeke 220, verklaart dat hij volledig op de hoogte is van de financiële gevolgen van deze inkoop van eigen aandelen en dat hij door de notaris Coppejans, voornoemd, is gewezen op het beginsel van gelijkheid van aandeelhouders, zoals ook weergegeven in de bepalingen van artikel 612 van het Wetboek van vennootschappen, heeft hij individueel, uitdrukkelijk en onherroepelijk verzaakt aan zijn rechten met betrekking tot deze inkoop van eigen aandelen.

De aandeelhouder mevrouw Dossche Isabelle heeft de raad van bestuur geïnformeerd van haar beslissing tot overdracht in het kader van de inkoop en dit voor vijf (5) aandelen.

DERDE BESLUIT

Ingevolge het hiervoor genomen besluit tot inkoop van eigen aandelen beslist de vergadering tot onmiddellijke vernietiging van de 5 ingekochte aandelen. De algemene vergadering besluit Ingevolge de realisatie van de inkoop en de daaropvolgende vernietiging het aantal aandelen aan te passen, rekening houdend met het aantal ingekochte en vernietigde aandelen, om het aantal te brengen van zeshonderd vierentachtig (684) aandelen naar zeshonderd negenenzeventig (679) aandelen.

VIERDE BESLUIT

Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 13 maart 2014, waarbij verdervermelde staat is gevoegd, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap CBBA "BDO Bedierevisoren" vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, de dato 18 maart 2014, opgesteld over de staat van activa en passive afgesloten op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden geleden, betreffende de omzetting van de vennootschap in besloten vennootschap met beperkte

aanspfelselijkbeiLverglagmearmett het JetuitJuJ4 l& ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

9600 Ronse, Broeke 220

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na fe gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV RADOMA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 486.568,64 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 133.600,00 EUR vermeld In de staat van activa en passive. Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV RADOMA in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,"

En onmiddellijk besluit de vergadering dit verslag aan te nemen en de juridische vorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen en het kapitaal, noch van het aantal vennoten, het doel en de duur van de vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, de geschriften en de boekhouding van de omgezette naamloze vennootschap voort.

De omzetting gebeurt op basis van voormelde staat van activa en passive afgesloten op 31 december 2013.

Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van de afsluiting van die staat van activa en passive gedaan en aangegaan werden door de vennootschap worden geacht gedaan en aangegaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm.

Aan de aandeelhouders van de omgezette naamloze vennootschap worden volgens hun respectieve rechten in het maatschappelijk kapitaal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend voor één aandeel van de omgezette vennootschap.

De omgezette vennootschap zal naar aanleiding van deze omzetting hetzelfde ondememingsnummer en btw-nummer behouden.

De omzetting geschiedt overeenkomstig de artikelen 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, artikelen 210 en 211 van het wetboek van inkomstenbelasting, 121 van het wetboek van registratierechten en artikel 11 van het btw-wetboek.

VIJFDE BESLUIT

De heer Carlo Rathé, en mevrouw Isabelle Dossche nemen ontslag als bestuurders van de vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering, de bestuurder zich onthoudend nopens zijn eigen mandaat, besluit het ontslag van de bestuurders te aanvaarden en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

ZESDE BESLUlT

De vergadering besluit de statuten als volgt te bepalen

Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "RADOMA".

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ronse, Broeke 220.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten,

Doel

Deze vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden voorzover toegelaten door de wet; het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm n ook in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden;

- aile financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

-de vennootschap kan aile roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen;

het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met ondernemingen van research op aile technische, marketing en productiegebieden, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

-het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen;

het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, -het verwerven en (door)leasen van bedriffsmiddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Duur

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd sedert 7 mei 1999.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en drieëndertigduizend zeshonderd euro (E 133.600,00) en is verdeeld in zeshonderd negenenzeventig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zeshonderd negenenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt de algemene vergadering onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontslaan, ln dat geval is zij verplicht tezetfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer RATHÉ Carlo Pol Luc, geboren te Oudenaarde op zevenentwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, wonende te Ronse, Broeke 220.

Die aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging smacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel,

Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verfeend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

Tegenstrijdige belang en

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden.

Ontslag door de zaakvoerder

De zaakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht.

Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

pvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet neerleggen, zullen de overblijvende zaakvoerder(s) of bij ontstentenis de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het neerleggen van de funtie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe zaakvoerder zal benoemen, ofwel het" bestuur aan de overblijvende zaakvoerder zal toevertrouwen.

Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien

f e. i. L opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge var drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een

accountant.

Jaarvergadering

Ieder jaar zal op de eerste zaterdag van de maand maart om achttien uur een jaarvergadering gehouden

worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur

gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van

de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf per aangetekend schrijven verstuurd aan de vennoten,

de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aan de vergadering deelnemen kunnen de

convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts

geldig worden gestemd, indien aile vennoten aanwezig zijn.

; Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Door de zaakvoerders kunnen bijzondere algemene vergaderingen worden belegd zo dikwijls als zulks

nodig blijkt en telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over een

wijziging van de statuten te beraadslagen.

Deze vergaderingen worden gehouden op plaats en uur, vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

stemgerechtigde vennoot, mits vooriegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor

onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden,

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke en/of statutaire beperkingen.

Wijze van stemmen '

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders, of anders door de

oudste vennoot.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen,

wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondetekend vooraleer de vergadering aanvangt.

Ieder vennoot heeft het recht zijn stem schriftelijk uit te brengen.

De vennoot die zijn stem per brief wil uitbrengen, zal in een aangetekende brief, die ten laatste de dag

voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel moet toekomen, de

agenda overnemen en naast elk punt van de agenda antwoorden met "aanvaard" of "verworpen" of

"onthouding".

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met de gewone meerderheid

van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van de algemene vergaderingen worden tijdens de vergadering notulen gemaakt die ondertekend worden

door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksels voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder.

Boekjaar - inventa ris -jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder,

overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste bestaat uit de balans, de

resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken worden neergelegd en eventueel

bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten.

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn

beleid.

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de zaakvoerder(s)

en eventueel commissarissen.

Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en

afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze

verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden, indien het wettelijk reservefonds verminderd wordt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-behoudeg aan het Belgisch Staatsblad

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd uizend euro (¬ 100.000,00), teneinde het te brengen van honderdrieëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 133.600,00) op drieëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 33.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden.

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316 en 317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de aandeelhouder mag bijgevoig geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Onderhavige kapitaalvermindering in nature geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van de hierboven omschreven termijn, zal de zaakvoerder slechts overgaan tot de definitieve toebedeling aan de aandeelhouder-ovememer, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren na afloop van de wettelijke termijn voorzien in artikel 137 van het Wetboek van Vennootschappen. NEGENDE BESLUIT

In overeenstemming met de hiervoor geakteerde besluiten, beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 33.600,00) en is verdeeld in zeshonderd negenenzeventig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zeshonderd negenenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering geeft opdracht aan de notaris tot coördinatie van de statuten naar aanleiding van de genomen besluiten

VOOR GETROUW BEKNOPT UITIREKSEL

De instrumenterende notaris

Mr Leen Coppejans,

Notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag raad van bestuur art. 778 Wetboek Vennootschappen

- verslag bedrijfsrevisor.

gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14501-0030-011
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 19.08.2013 13437-0170-010
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12483-0234-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.08.2011 11429-0347-010
25/05/2011
ÿþ 1d 2.0

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

-1-3 -MEI 2011 Griffie

1111.11,1111.11o1M1j1JJ1

s,

ie

Bijlamoen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0466.077.674

Benaming

(voluit) : Radoma

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Broeke 220 9600 Ronse

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 05/03/2011

Blijkens verslag van de vergadering werden de vervallende mandaten van de bestuurders, de heer RATHE Carlo, Broeke 220 te 9600 Ronse, en van mevrouw DOSSCHE Isabelle, Broeke 220 te 9600 Ronse verlengd voor een periode van zes jaar.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 0510312011

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en werd de heer Rathe Carlo herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Rathe Carlo

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10435-0504-011
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.08.2009 09567-0215-011
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08455-0052-011
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 14.08.2007 07576-0086-011
19/02/2007 : OU047036
03/07/2006 : OU047036
23/05/2005 : OU047036
11/05/2005 : OU047036
02/05/2005 : OU047036
23/04/2004 : OU047036
02/07/2003 : OU047036
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.09.2015 15605-0084-013
12/04/2002 : OU047036
12/07/2001 : KO145887
01/06/1999 : KOA017966
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 02.09.2016 16561-0282-012

Coordonnées
RADOMA

Adresse
BROEKE 220 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande