RAEMDONCK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAEMDONCK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.148.321

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0358-014
31/10/2014
ÿþ1!1!411.3110

moci11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

22 OKT. 2014

AFDELING2170MIDERMONDE

II

II

ï .

Ondernemingsnr 0846.148.321

Benaming (voluit) : RAEMDONCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel VAARTSTRAAT 33

9240 ZELE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA HERFORMULERING BEPALINGEN VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN, OVERDRACHTSPROCEDURE, VERDAGING ALGEMENE VERGADERING, BESLUITVORMING ALGEMENE VERGADERING EN ONTBINDING EN VEREFFENING  BENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING DER STATUTEN

.;

:. Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 7 oktober 2014,:

.,

:! geregistreerd op het eerste registratiekantoor Sint-Niklaas op 9 oktober 2014, negen bladen, geen verzendingen, referentie 5, boek 604 bled 38 vak 10, Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De adviseur-ontvanger!

(getekend) VERTONGEN Veronique, blijkt onder meer hetgeen volgt: ,

1. Er werd besloten het kapitaal te verhogen met één miljoen euro (1.000.000,00 EUR) om het kapitaal te! !! brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op één miljoen achttienduizend! vijfhonderd vijftig euro (1.018.550,00 EUR), door het bijmaken van vijfduizend driehonderd negentig (5.390)!

aandelen zonder nominale waarde. .

.

Deze aandelen, gelijk aan de thans bestaande, nemen deel in de winst vanaf 7 oktober 2014. Zij zijn!

volledig geplaatst en worden afbetaald in natura .

!I Inbreng in nature. ,

Op deze kapitaalverhoging werd integraal ingetekend door: '

,

:. ,

.: a) de burgerlijke maatschap "Raemdonok-Van Langenhove Belsele", met domicilieadres te 9240 Zele,:

Vaartstraat 33, die verklaarde een gedeelte van de schuldvordering op haar rekening-courant ten opzichte van' de vennootschap in te brengen in de vennootschap en wel ten belope van vijfhonderdduizend euro (500.000,00: EUR);

b) de burgerlijke maatschap "Jumarel Belsele", met domicilieadres te 9240 Zele, Vaartstraat 33, die verklaarde een gedeelte van de schuldvordering op haar rekening-courant ten opzichte van de vennootschap in. :.

.; te brengen in de vennootschap en wel ten belope van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR).

Versiaq van de bedrlifsrevisor, ,

i Met betrekking tot deze inbreng in nature werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een i

.', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roels, Criel & C° Bedrijfsrevisoren bvba", bedrgsrevisorenkantoor met vestiging te 9270 Kalken, Vaartstraat 105, met als mandaatdrager de heer Marci 

:. De Cock, bedrijfsrevisor, op zes oktober tweeduizend veertien, een verslag opgemaakt, zoals voorgeschreven .:

in artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. .

I: De conclusies van dit verslag luiden als volgt: :

l: "BESLUIT .

:

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid!

"Raemdonck lnvest", bestaat uit schuldvorderingen voor een bedrag van 1.000.000,00 EUR. !

.:

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: ,

, a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! 

!: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

!i uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; .

, ! , : b) de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en:

, ',. duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: 1_b_edrijtse_çpngroise_r_yerantwogr.;1 ,zijn _eh., d_a,t_ _d_e_waardebekayfigen_yvpartoe__deze JoetpAesuarr,_waggiering _;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Uit het ontwerp van het bijzonder verslag van de zaakvoerder blijkt dat de vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit de toekenning van 5.390 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Raemdonck lnvest".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij kapitaalverhoging en geenszins kan aangewend worden voor andere doeleinden.

Kalken, 6 oktober 2014.

BV o.v.v. BVBA Roels, Crie' & C°,

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

(getekend)

Marc De Cock

Bedrijfsrevisor"

Het origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op achttien september tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

Verooedina voor de inbrene.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan aile comparanten verklaarden volledig op de hoogte te zijn en waarmee aile comparanten instemden, werden de hierna vermelde volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde toegekend aan:

- de burgerlijke maatschap "Raemdonck-Van Langenhove Belsele", voornoemd: tweeduizend zeshonderd vijfennegentig aandelen (2.696);

- de burgerlijke maatschap "Jumarel Belsele", voornoemd: tweeduizend zeshonderd vijfennegentig aandelen (2.696).

2. Er werd, wat betreft de overdracht van aandelen, beslist tot herformulering van de tweede alinea van de tweede paragraaf van artikel acht van de statuten, in die zin dat overdrachten van aandelen de voorafgaandelijke goedkeuring dienen te verkrijgen van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

3, Er werd, wat betreft de overdrachtsprocedure, beslist tot herformulering van de vierde zin van de derde alinea van artikel negen van de statuten, in die zin dat over de mededeling dient te worden beslist met goedkeuring van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

4. Er werd beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de verdaging van de algemene vergadering, in die zin dat enkel de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening met maximaal drie weken kan worden uitgesteld.

Dientengevolge besliste de algemene vergadering om de hierna vermelde extra alinea in te lassen in artikel negenentwintig van de statuten:

"Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen."

5. Er werd beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake besluitvorming van de algemene vergadering.

6. Er werd beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tweede alinea van artikel veertig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd/gehomologeerd.

ln de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

7. De algemene vergadering besliste de benoeming tot bijkomende, doch niet-statutaire, zaakvoerder, voor onbepaalde duur, met ingang vanaf één januari tweeduizend veertien, te bekrachtigen, zijnde de benoeming van:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENSPEG, met zetel te 9240 Zele, Vaartstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0864.699.404, bevoegde rechtbank Gent, afdeling Dendermonde, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE864.599.404, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Frans Hermance Raemdonck, wonende te 9240 nie, Vaartstraat 33, daartoe aangesteld bij beslissing van haar enige zaakvoerder, zijnde de heer Patrick Raemdonck, op twintig december tweeduizend dertien, die uitdrukkelijk verklaarde zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat zef bezoldigd uitgeoefend worden.

8. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met hogergemeide beslissingen, werden de statuten aangepast.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

f 1, mod 11.1

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





9. Er werd opdracht gegeven aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de

gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Er werd machtiging gegeven aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

10. Er werd bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Karen Muylaert, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

\F--



Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

It In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : $LI6, _Acid , 3 Qn

Benaming

(voluit) : RAEMDONCK INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 33 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 23 mei 2012,

blijkt dat door.

De heer Patrick Frans Hermance RAEMDONCK, geboren te Zele op 29 augustus 1960, rijksregistemummer 60.08.29-053.05, wonende te 9240 Zele, Vaartstraat 33, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd RAEMDONCK INVEST gevestigd te 9240 ZELE, Vaartstraat 33.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk vermeld ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland:

-het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zonder enige beperking, alsmede alle handelingen, doch met uitzondering van de handelingen ais vastgoedhandelaar, die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals daar zijn de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht, verhuring en ter beschikkingstelling van alle onroerende goederen.

-het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, particulieren, verenigingen, instellingen en overheden op gebied van algemeen management, bedrijfsvoering en  beheer, human resources, organisatieontwikkeling, externe en interne communicatie.

De vennootschap zal zich eveneens borg mogen stellen, haar onroerende goederen in hypotheek geven en aval verlenen voor de goede afloop van verbintenissen, door derde personen of vennootschappen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze goederen.

De vennootschap mag ook leningen toestaan.

De vennootschap mag participaties nemen, het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzondering, te verrichten die voor dit alles noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, ook al hebben de andere ondernemingen of vennootschappen een zelfde, gelijkaardig, aanverwant of verschillend doel.

De vennootschap handelt ofwel in haar eigen naam en voor eigen rekening ofwel en naam en voor rekening; van derden, hetzij in deelneming met derden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort door inbreng in speciën.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Patrick RAEMDONCK, wonende te; Zele, Vaartstraat 33.

~< I-,

, ;~ r" f h':~'`LÉi ~

VA},r

2 5 MEI 2012

~i Lr ï ? ~,.~ (,:,1='' :. ~ " ; i.= ~

W"""Plriffie

*iaioi39a*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ k . ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

T8ijlagen M he I3ëïgiscli Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Werd aangesteld als statutair zaakvoerder-opvolger: mevro-uw Greta VAN LANGËNHOVE, wonende tey Zele, Vaartstraat 33, zodat deze van rechtswege statutair zaakvoerder wordt ingeval van overlijden of ontslag door de statutair zaakvoerder.

Jaarvergadering.

Jaarlijks op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

Boekjaar

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013, en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennoot-ischap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bestemming van het resultaat.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie om te dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0023-014

Coordonnées
RAEMDONCK INVEST

Adresse
VAARTSTRAAT 33 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande