RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS, AFGEKORT : RPL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS, AFGEKORT : RPL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 525.781.372

Publication

26/09/2013
ÿþM0dWo"d17.1

Ondernemingsnr : 0525.781.372

Benaming

(voluit) : RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Moerstraat 48/50 -- Drongen (B-9031 Gent)

(volledig adres)

Ond - rwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene,: vervangende zijn ambtsgenoot Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent, wettelijk belet, op 16 september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RAES; PHARMACEUTICAL LOGISTICS", verkort "RPL", waarvan de zetel gevestigd is te Drongen (B-9031 Gent),! Moerstraat, 48/50, besloten heeft

1. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR), om het van. honderdduizend euro (100.000,00 EUR) op vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) te brengen, door del creatie van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen van categorie B, zonder aanduiding van nominale waarde, van; dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande. Zij zullen pro rata: temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

2. de eerste en tweede zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro (400.000, 00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen, waaronder negenhonderd tachtig

(980) van categorie A en drieduizend twintig (3.020) van categorie B, zonder vermelding van waarde, die

ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen en die alle genieten van dezelfde rechten en:

voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in deze statuten.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v6ér registratie in toepassing

van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gellktildïge neerlegging :

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 1 onderhandse volmacht;

- bankattest;

- de gecoördineerde statuten.

Op-dalaatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " . Naam en handtekening.

II~N

uhII

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imeinerd

17 SEP. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

5 A#'H, 2013

RECHTSANK VAN

KOOPHANDl rifIrlg GENT

,



Ondernemingsnr :

Benaming (volgit): RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS

(verkort) : RPL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moerstraat, 48150

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op vier april tweeduizend dertien, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat :

1) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "NEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint- Denijs- Westrem), Kortrijksesteenweg 1147, met ondernemingsnummer 0464.052.255 RPR Gent;

" 2) De heer RAES Dirk Clement Leontine, en zijn echtgenote, mevrouw MONSIEUR Andrea Martin Josepha Augusta, samenwonende te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1147,;

3) De heer VAN BASTELAERE Frank Philippe Olivier Maurice Robert, wonende te 9810 Eke (Nazareth), Duivelstraat 1;

4) Mevrouw RAES Nele Geertrui, wonende te 9810 Eke (Nazareth), Duivelstraat 1, onder hen volgende vennootschap hebben opgericht

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming " RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS", afgekort "RPL"

De volledige en afgekorte namen mogen samen of afzonderlijk gebruikt worden. Zij moeten steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Moerstraat 48/50, 9031 Gent (Drongen),

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met: opslag, behandeling en distributie van geneesmiddelen; handel in het groot van geneesmiddelen; invoer en uitvoer van verpakte geneesmiddelen; de onderneming van goederenvervoer langs de weg, water en lucht; de uitbating van taxibedrijven, verhuisondernemingen, meubelbewaringen en stallingen voor motorvoertuigen; de uitbating van werkplaatsen voor het herstelren van motorvoertuigen en koetswerk; de aan- en verkoop, het huren en verhuren van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, alsmede van aile onderdelen voor motorvoertuigen; alle verrichtingen die behoren tot het beroep van verzekeringsagent; bureau voor nijverheidsstudiën; studie voor import, export, fabricatie en verkoop van industriële producten; autoverhuringsdienst met bestuurder.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en op de wijze die haar het best geschikt blijken inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden, alle roerende, onroerende bank, handels, nijverheids- en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of dien nuttig zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheden. Zij mag zich borg stellen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt, De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of om het even welke andere wijzen mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die juist eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

DUUR.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 1 1 . 1

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint, zonder dat dit afbreuk doet aan de bekrachtiging conform artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, te werken op datum van vier april tweeduizend dertien.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, waaronder negenhonderd tachtig (980) van categorie A en twintig (20) van categorie Bf zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen en die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in deze statuten.

Op cie kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "NEST', ten belope van negenhonderd zestig (960) aandelen van categorie A;

- door de heer RAES Dirk en mevrouw MONSIEUR Andrea, ten belope van twintig (20) aandelen van categorie A;

- door heer VAN BASTELAERE Frank, ten belope van tien (10) aandelen van categorie B;

- door Mevrouw RAES Nele, ten belope van tien (10) aandelen van categorie B.

totaal; duizend (1.000) aandelen, waarvan negenhonderd tachtig (980) van categorie A en twintig (20) van categorie B.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE67 7370 3869 7787 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 maart 2013 afgeleverd bankattest.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Er kunnen zowel bestuurders van categorie A sis bestuurders van categorie B benoemd worden. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten -- waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn. van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aan' wezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor cie vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering, waaronder ten minste één (1) A-bestuurder en één (1) B-bestuurder. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders mceten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. BESTUURSBEVOEGDHEID TAAKVERDELINGBINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

$ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

& 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grand van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens minstens één (1) A-bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ '"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04%2013 - Annexes du Moniteur belge

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoe-

men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder

zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste

van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste

werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant

medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de vorige werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door

een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met

inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden

neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

te ondertekenen.

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit,

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de

raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal

stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene

vergadering moet genomen worden de melding ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief

stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering

overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur Is bevoegd om op het resultaat van het bcekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft

ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering

te zijner gunste in strijd met de voorschriften. was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon

zijn.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden tot eerste bestuurders benoemd:

e) bestuurders van categorie A:

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

w

- de heer RAES Dirk, voornoemd,

b) bestuurders van categorie B:

- de heer VAN BASTELAERE Frank, voornoemd;

- Mevrouw RAES Nele, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar , tweeduizend achttien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier april tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds één februari tweeduizend dertien worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren van deze verbintenissen volledig op de hoogte zijn en de notaris uitdrukkelijk vrij te stellen deze hier nader te beschrijven.

DELEGATIE VAN MACHTEN

Handelend in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap en gebruik makend van de hen in artikel 17 van de statuten toegekende bevoegdheid, geven de bestuurders, te weten de heren RAES Dirk, VAN BASTELAERE Frank en mevrouw RAES Nele, vertegenwoordigd zoals gezegd en onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap, delegatie van machten aan de heer RAES Dirk, wondende te Sint- Denijs- Westrem (B-9051 Gent), Kortrijksesteenweg, 1147, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor internationaal vervoer, nummer 02826 en houder van een getuigschrift van vakbekwaamheid voor de uitoefening van de werkzaamheid van vervoercommissionair onder nummer A1623 en aan mevrouw RAES Nele, wonende te Eke (B-9810 Nazareth), Duivelstraat 1, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg, nummer 16653, ieder met de macht om afzonderlijk te handelen. Meer bepaald worden de lasthebbers, de heer RAES Dirk en mevrouw RAES Nele, ermee belast om de lastgever, de vennootschap, te vertegenwoordigen en in haar naam en voor haar rekening de volgende zaken te verrichten: het aanschaffen van de voertuigen; het sluiten van de overeenkomsten met de opdrachtgevers en de onderaannemers; het sluiten van de verzekeringsovereenkomsten; het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling; het uitoefenen van de operationele leiding, zijnde de ritplanning en de ritbewaking; het berekenen van de kostprijs en het opmaken van de prijsopgaven; het personeelsbeheer.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van " ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy', met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een volmacht).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.08.2016 16482-0599-018

Coordonnées
RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS, AFGEKORT : R…

Adresse
MOERSTRAAT 48-50 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande