RAFFO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAFFO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.055.888

Publication

10/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVIE07110111111

Ondernerningsnr Benaming

RAFFO

(yeti» :

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9460 Haaltert, Stationsstraat 205

(volledig adres)

Onderwerp akte: DOELSWIJZIGING KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op zesentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootsohap "RAFFO", met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 205,: opgericht blijkens akte, verleden voor notaris Yves Dechamps te Schaerbeek op éénendertig mei negentienhonderd drieëntachtig, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsbiad van drieëntwintig juni, onder nummer 1601-1, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij proces-verbaal van de buitengewone< algemene vergadering van aandeelhouders, opgesteld door ondergetekende notaris op tien juni tweeduizend, dertien, gepubliceerd als voormeld op zesentwintig juni erna, onder nummer 2013-06-26/0097174, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0424.055.888, ressorterend onder de! bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Verslag van de raad van bestuur in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen:! Ontslag van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur met omstandige rechtvaardiging van voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, alsook van de staat van activa en passive, afgestoten peri éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Doelwijziging en aanpassing van artikel 4 van de statuten: De vergadering beslist de doelsomschrijving!

van de vennootschap zoals opgenomen in artikel vier van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

A) De verkoop en de makelarij van graniet, marmer en steenwerken van zagerij, voorbereiding, polijsting en' afwerking van deze materialen; het bewerken van zulke materialen en de fabrikatie van ornamenterende artikelen in deze materialen; het bouwen van grafmonumenten; de onderneming van bewerking en polijsting van bouwmarmerwerk; de onderneming van fabrikatie van ornamenterende schoorstenen en andere versieringen in graniet, marmer en/of steen.

B) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de ' onroerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C) Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning de codrdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

E) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Neuf+ en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso-(o)n{ers)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

3 tiMT 2014

DENDEEMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

0424.055.888

., Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge F) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen,; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

1 G) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of dit nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap elle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beteggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten of cie financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. Kapitaalverhoging: De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd achtendertigduizend tweehonderd euro (EUR 538.200,00) om het kapitaal van tweehonderd zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (EUR 287.500,00) te verhogen tot achthonderd vijfentwintigduizend zevenhonderd euro achtendertig cent (EUR 825.700,00). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4. Beslissing inzake het voorkeurrecht: de aandeelhouders beslissen om hun voorkeurrecht uit te oefenen en om op voormelde kapitaalverhoging in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen vertegenwoordigd wordt.

5. Inschrijving op de kapitaalverhoging voor het volledige bedrag van vijfhonderd achtendertigduizend tweehonderd euro (EUR 538.200,00) met de gelden voortkomend uit de tussentijdse dividenduitkering, en zulks in de volgende verhouding:

-Door de heer EGGERMONT Jos, voornoemd, eigenaar van vierentachtig (84) aandelen voor een bedrag van honderd en zevenduizend zeshonderd veertig euro (EUR 107.640,00), volledig votstort;

-Door de heer EGGERMONT Jan, voornoemd, eigenaar van vierentachtig (84) aandelen voor een bedrag van honderd en zevenduizend zeshonderd veertig euro (EUR 107.640,00), volledig volstort;

-Door de heer EGGERMONT Johan, voornoemd, eigenaar van vierentachtig (84) aandelen voor een bedrag van honderd en zevenduizend zeshonderd veertig euro (EUR 107.640,00), volledig volstort;

-Door de heer EGGERMONT Geert, voornoemd, eigenaar van vierentachtig (84) aandelen voor een bedrag van honderd en zevenduizend zeshonderd veertig euro (EUR 107.640,00), volledig volstort;

-Door mevrouw EGGERMONT Hilde, voornoemd, eigenaar van vierentachtig (84) aandelen voor een bedrag van honderd en zevenduizend zeshonderd veertig euro (EUR 107.640,00), volledig volstort.

De voorzitter verklaart en de aandeelhouders op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100 %).

6. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Vaststelling dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd vijfentwintigduizend zevenhonderd euro (EUR 825.700,00), vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhoging. De tekst van artikel vijf zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (825.700,00 E). Het is verdeeld in vierhonderd twintig (420) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierhonderd twintigste van het kapitaal per aandeel."

7. Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en aanpassing van artikel 13 van de statuten.

Vaststelling dat op verzoek van de aandeelhouders de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam bij beslissing van de raad van bestuur de dato zesentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op achtentwintig december tweeduizend en elf.

De vergadering beslist om artikel dertien van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing. De tekst van artikel dertien zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

De eigendom van aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke

Voor- aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers."

behouden aan het Belgisch 8. Benoeming van de heer Eggerrnont Johan tot bestuurder en van mevrouw Eggermont Hilde tot onbezoldigd bestuurder.

Staatsblad 9. Volmacht coördinatie statuten: Volmacht aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

10.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

11. Volmacht aan D&D Fisc BVBA, met zetel te 9700 Oudenaarde, LouIse-Mariekaai 16, met mogelijkheid

van indepraatsstelling, om alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot

ondememingsloket en BTW - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief dd. 31/12/2013.

3. Bankattest.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge FREDERIC BAUWENS

NOTARIS



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.03.2014, NGL 24.03.2014 14069-0538-012
26/06/2013
ÿþVAN KOÔ Îil!ke

i 7 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

11111

1 097174*

Ondernemingsnr : 0424.055.888

Benaming

(voluit) : RAFFO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9450 Haaltert, Stationsstraat 205

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op tien juni; tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de; naamloze vennootschap "RAFFO", met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 205, opgericht blijkens akte, verleden voor notaris Yves Dechamps te Schaarbeek op éénendertig mei negentienhonderd drieëntachtig, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig juni, onder nummer 1601-1, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, opgesteld door notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze op vijfentwintig juni tweeduizend en negen, gepubliceerd als voormeld op tweeëntwintig juli erna, onder nummer 2009-07-22/0103810, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0424.055.888, ressorterend onder de, bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Voorafgaande verslagen.

Ontslag van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in, _natura in de naamloze vennootschap "RAFFO" bestaat uit de inbreng van onroerende goederen ten belope van tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) door de echtgenoten Tielliu Xavier-Eggermont Hilde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en= duidelijkheid;

-dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot: een inbrengwaarde van 200.000,00 EUR, die tenminste overeenstemt met het aantal van 70 nieuwe aandelen,' de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet: overgewaardeerd is. Bij eventuele gedwongen realisatie is het mogelijk dat de gedwongen liquidatiewaarde lager zal zijn dan de voorgestelde inbrengwaarde in een going concern politiek.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 70 nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek vanj Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 13 mei 2013.

BV o.v.v.e. CVBA

"Vander Donskt Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Bart Roobrouck

Bedrijfsrevisor".

2. Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen door inbreng in natura met zeventienduizend vijfhonderd' euro (17,500,00 ¬ ) om het van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (87.500,00 ¬ ) op honderd en vijfduizend euro (105.000,00 ¬ ) te brengen met creatie van zeventig (70) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t ir-c r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op tweehonderd duizend (200.000 ¬ ), waarvan zeventienduizend vijfhonderd euro (17.500 ¬ ) ais onmiddellijke kapitaalstorting en honderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (182.500,00 ¬ ) als uitgiftepremie.

3. Inbreng -- Plaatsing en volstorting van de nieuwe aandelen.

Inbreng door de heer Tielliu Xavier en mevrouw Eggermont Hilde, wonend te 9450 Haaltert (Denderhoutem), Stichelen 25A van een perceel grond te Aalst (Erembodegem), Beekstraat, gekadastreerd sectie B, nummer 1353/A met een oppervlakte van 7a 55ca.

Als vergoeding voor de hierboven omschreven inbreng worden zeventig (70) nieuwe volledige volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde toegekend aan de echtgenoten Tielliu Xavier-Eggermont Hilde, voornoemd.

De nieuw gecreëerde aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van voormelde inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt door de vergadering verwezen naar het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in dit proces-verbaal verdere toelichting van te geven.

4. Het plaatsen op een onbeschikbare rekening `Uitgiftepremie'.

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd

euro (182.500 ¬ ), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie",

5. Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van honderd en vijfduizend euro (105.000,00 ¬ ) naar tweehonderd zevenentachtig duizend vijfhonderd euro (287.500,00 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (287.500,00 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel vijf van de statuten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD ZEVENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (287.500,00 ¬ ). Het is verdeeld in vierhonderd twintig (420) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één I vierhonderd twintigste van het kapitaal per aandeel.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op drie miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank, gesplitst in driehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, die- elk één 1 driehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigden.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op vijfentwintig juni tweeduizend en negen, heeft beslist het kapitaal om te zetten in euro, hetzij in zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (86.762,73 ¬ ) en het te verhogen met zevenhonderd zevenendertig euro zevenentwintig cent (737,27 ¬ ) tot zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (87.500,00 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op tien juni tweeduizend dertien, heeft beslist het kapitaal te verhogen om het kapitaal te brengen van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro op tweehonderd zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (287.500,0 ¬ ), vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) aandelen."

8. Coördinatie van de statuten.

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Frédéric Bauwens te

Haaltert.

9. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

10. Volmacht voor de vervulling van administratieve formaliteiten.

Bij deze wordt aan de bvba D & D Fisc, kantoor houdend te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, met

mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten .v waaronder doch niet beperkt tot

ondernemingsloket, BTW en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Geco5rdineerde statuten.

"bVoor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Op de laatste biz" van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.04.2013, NGL 29.04.2013 13100-0131-012
18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 04.05.2012, NGL 15.05.2012 12115-0252-013
15/04/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 5 APR 2011

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias

II

'. Ctiffie.'~~°," D' 7,

76401,1

Ondernemingsnr : 0424.055.888

Benaming

(voluit) : RAFFO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 205,9450 Haaltert

Onderwelp akte : herbenoeming bestuurders - gedelegeerd-bestuurder

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 12/03/2011, gehouden ten maatschappelijke zetel om 09.00 uur, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 12/03/2011 te herbenoemen als bestuurders voor een periode van 6 jaar, tot de jaarvergadering van 2017 :

1/ de Heer Eggermont Jos

2/ de Heer Eggermont Jan

3/ de Heer Eggermont Geert

Zij aanvaarden hun mandaat.

Met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 12/03/2011 te herbenoemen als gedelegeerd-bestuurder voor een periode van 6 jaar, tot de jaarvergadering van 2017 :

- de Heer Eggermont Jos

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Aldus opgemaakt te Haaltert, op 12/03/2011.

Eggermont Jos

Gedelegeerd-Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 15.03.2011 11059-0423-013
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.04.2010, NGL 28.05.2010 10131-0147-013
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 01.04.2009, NGL 30.04.2009 09128-0031-013
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 31.03.2008 08087-0117-014
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 24.03.2007, NGL 20.04.2007 07120-0397-015
21/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 25.03.2006, NGL 20.04.2006 06113-3510-014
04/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 26.03.2005, NGL 31.03.2005 05101-5198-015
09/09/2004 : AA051845
11/04/2003 : AA051845
29/03/2002 : AA051845
15/01/2000 : AA051845
01/01/1993 : AA51845
11/07/1991 : AA51845
01/01/1988 : AA51845
01/01/1986 : AA51845

Coordonnées
RAFFO

Adresse
STATIONSSTRAAT 205 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande