RANTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RANTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.872.889

Publication

16/04/2014
ÿþVoorbehouden aan het Beigiech Staatsblac

rred11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ec-mt'ed feEPHRAENCDHEITA GENT

VAN

K

04 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

*14082265*

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.872.689

Benaming (voluit) : RANTA

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Lavendelstraat 193

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :OMZETTING RANTA NV --> BVBA - GOEDKEURING STATUTEN BVBA - BENOEMING ZAAKVOERDER - KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING STATUTEN - ALARMBELPROCEDURE

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RANTA", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 193, opgemaakt door geassocieerd notaris Carol BOHYN, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Patrice en Carol Bohyn Geassocieerde Notarissen", met zetel in België te Beveren (Haasdonk), op 27 maart 2014, ter registratie aangeboden, dat volgende besluiten werden genomen:

1. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,, met onmiddellijke ingang op datum van voormeld proces-verbaal.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RANTA" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "RANTA", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap op 31 december 2013, waarvan de staat opgenomen werd in nagemeld verslag van de bedriFsrevisor.

Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten leste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonen register te Dendermonde.

De honderdvijfentwintig (125) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappeniedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als

"Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C*, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de: hogerverrnelde verrichting van omzetting van de NV Ranta in BVBA overeenkomstig artikel 777 van he Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op de laatste biz, van Luik 13 vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 43.884,57 EUR is 18.115,43 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR.

Zwijndrecht, 20 maart 2014

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. venn. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedriffsrevisor"

2. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ais volgt: "Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming: "RANTA".

Artikel 2

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 193.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een spijshuis, omvat eveneens de aan de inrichting verbonden drankgelegenheid; het uitbaten van een frituur, omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels en belegde broodjes; het uitbaten van een verbruiksalon, omvat ondermeer de snackbars en theesalons alsmede de verkoop van bereide schotels om mee te nemen; het uitbaten van een drankgelegenheid, omvat onder meer de cafés en herbergen, alsmede de bijkomende verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, zichtkaarten, suikergoedwaren.

De kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, omvat de kleinhandeisinrichtingen die zich hoofdzakelijk toeleggen op de verkoop van vlees en vleesbereidingen, vleesconserven en bijproducten voor het verbruik: de verkoop van vis, omvat onder meer verse of ingelegde vis, schaal-, schelp- en weekdieren en hun bereidingen; de verkoop van producten van de brood- en banketbakkerij, van producten van het suikergoed, omvat onder meer chocoladehoudende producten, biscuits, alsmede roomijs en consumptieijs; de verkoop van fruit, groenten en aardappelen; de verkoop van zuivelproducten, omvat eveneens eieren, kaas en margarine; de verkoop van koloniale waren en voedingswaren, omvat aile producten voor de menselijke voeding, inzonderheid de koloniale waren, voedingswaren, wijnen, alcoholische en andere dranken; de kleinhandel in speelgoed, omvat eveneens de feest- en de cotillonartikelen; de kleinhandel in zonneartikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, en de handel in het algemeen, van aile textielwaren, en meer in het bijzonder van badpakken, strandkleclij, t-shirts, badlinnen en aanverwante artikelen, zonder dat deze opsomming beperkend zij, doch enkel ten indicatieven titel.

Zij mag de activiteiten uitoefenen voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede op commissieloon.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, in-schrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Artikel 6

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdvijfentwintig (125) kapitaalsaandelen zonder nominale waarde.

Artikel 14

Behoudens hetgeen bepaald Is onder Titel 1X, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de : rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden ' dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Artikel 15

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen ' buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 16

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

: ..

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar bijeengeroepen worden op de tweede donderdag van de maand juni, om elf uur in de voormiddag.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna vermeld, dan zal de zaakvoerder, samen met de oproepingen waarvan sprake hiervoor, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, hetzij per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelfs als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de , vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 25

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 29

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van aile aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

par-behouden a,ari het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen"

uitgekeerd worden.

...

Artikel 33

Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle

aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

3. Benoeming van de heer Van Raemdonck Jean tot niet-statutaire zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur. - 1.

4. Kapitaalvermindering ten bedrage van drieënvéertigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 43.450,00), om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

De kapitaalvermindering geschiedt integraal door terugbetaling aan de vennoten, toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, niet plaats hebben, zo binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen. Worden door de schuldeisers zekerheden vereist, dan kan deze terugbetaling slechts plaatsvinden zo de schuldeisers voldoening hebben gekregen overeenkomstig gemeld artikel.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het genomen besluit betreffende de kapitaalvermindering.

6. Vaststelling dei ingevolge voormelde kapitaalvermindering het netto-actief gedaald is lot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, waardoor artikel 332 Wetboek van Vennootschappen van toepassing is.

Voorlezing van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig voormeld artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, bevattende de maatregelen die zullen worden genomen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Beslissing met eenparigheid van stemmen om de activiteiten van de vennootschap verder te zetten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Carol BOHYN

Tegelijk hiermee neergelegd: 1. expeditie akte, 2, gecoördineerde statuten, 3. lijst akten, 4. verslagen van het bestuursorgaan, en 5. verslag bedrijfsrevisor.

e 4.1:147r-

4. behouden

apri het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persffl)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 04.07.2014 14276-0074-014
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 11.07.2013 13304-0148-014
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0097-014
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 30.06.2011 11244-0324-014
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 19.07.2010 10319-0072-014
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 09.07.2009 09399-0147-014
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 27.06.2008 08310-0005-014
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 22.06.2007 07271-0272-015
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.06.2005, NGL 15.06.2005 05264-4488-016
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0415-014
22/06/2004 : SN049504
25/06/2003 : SN049504
02/03/2001 : SN049504
27/06/2000 : SN049504

Coordonnées
RANTA

Adresse
LAVENDELSTRAAT 193 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande