RDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.515.495

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 21.08.2014 14453-0365-015
04/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

aan het

Belgisch Staatsblad

2 1 FEB. 2014

DENDF~F~AONDE

ri iu-----.__.



Ondernemingsnr : 0473.515.495

Benaming

(voluit) : RDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-KAPITAALVERMINDERING-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 18 februari 2014, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Deze uiteenzetting wordt gecontroleerd en als juist erkend door de vergadering; bijgevolg is zij rechtsgeldig samengesteld en gemachtigd om over de agenda te beslissen.

Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-- het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, vertgenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, ingeschreven bij het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven;

« Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA RDS.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij' voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare; grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake inbreng in natura;

2.het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte' bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng in natura, een deel van de schuldvordering van de heer Kamiel Van Lysebetten, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4.de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomische verantwoord en zijn op gepaste wijze toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen. Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap zich bevindt, dienen wij conform onze beroepsregels een voorbehoud te formuleren ten aanzien van de inbaarheid van deze schuldvordering;

5.de vergoeding bestaat uit 4.000 aandelen van de vennootschap RDS BVBA, zonder vermelding van een nominale waarde_ De totale waarde van deze aandelen als vergoeding voor de inbreng in natura bedraagt 100.000,00 euro. De kapitaalverhoging bedraagt 100.000,00 euro.

6.de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 6 februari 2014.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rBVBAJ.VendeMoortel&C'-

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door:

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor.»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit

verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op

neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdduizend euro (100.000,00 EUR) te verhogen om het van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 EUR) op honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (118.750,00 EUR) te brengen door inbreng door de heer Kamiel Van Lysebetten van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van vierduizend (4.000,00) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de heer Kamiel Van Lysebetten toegekend.

Na voorlezing van het voorafgaande, verklaart de heer Kamiel Van Lysebetten, voornoemd, een deel van zijn schuldvordering ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Il.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (118.750,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door £ vierduizend zevenhonderdvijftig (4.750) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, te verminderen met een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) om het van honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (118.750,00 EUR) terug te brengen op achtenzestigduizend zevenhonderdvijftig euro (68.750,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenzestigduizend zevenhonderdvijftig euro (68.750,00 EUR).

4, Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met de hierboven geakteerde besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen;

«Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achtenzestigduizend zevenhonderdvijftig euro (68.750,00 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd vijftig (4.750) aandelen zonder nominale waarde.»

5.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

6. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Patrick Backaert, te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214/2, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de , aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

H_POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte Kapitaalverhoging--Kapitaalvermindering-Statutenwijziging;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;

- Verslag van de zaakvoerder met aangehecht balans;

- Coördinatie der Statuten,

eAlyr-

ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 30.09.2013 13617-0110-012
06/09/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mou Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r c

Ilu I MI VII II~II i V

" 13137268*

r iK ~," ~.~,.-s ~~i~l~

eqL

2 8 QUG 2013 ~

e

Ondernemingsnr : 0473,515.495

Benaming

(voluit) ; RDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid

Zetel : Paddenvijvestraat 4, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 14/08/2013 werd met eenparigheid van de stemmen beslist om de maatschappelijke zetel op diezelfde datum over te brengen naar Zeelsebaan 82, 9200 Dendermonde (Grembergen)

VAN LYSEBETTEN Kamlel

Zaakvoerder

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.11.2012, NGL 22.01.2013 13013-0236-010
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.07.2008, NGL 26.08.2008 08640-0290-009
16/06/2008 : DE070679
07/09/2006 : DE070679
21/03/2006 : DE070679
24/09/2004 : AA070679
11/09/2003 : AA070679
23/06/2003 : AA070679
14/03/2003 : AA070679
15/08/2002 : AA070679
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 15.10.2015 15650-0024-015
30/05/2002 : AA070679
22/12/2000 : GEA024762

Coordonnées
RDS

Adresse
ZEELSEBAAN 82 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande