REAL CORPORATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REAL CORPORATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.888.211

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0545-033
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 17.08.2012 12419-0592-033
06/04/2012
ÿþl

mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a -rr _ 4- ..._

2 7 WART 2012

D Fi.t.. r

Griffie

il

D

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

wiaoesasi*

Ondernemingsnr : 0413.888.211

Benaming (voluit) : REAL CORPORATION (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Kluizenhof 25

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :Rechtzetting

Bij akte statutenwijziging, verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tweeëntwintig december tweeduizend en elf gebeurde bij de publiciteit van net uittreksel een materiële vergissing met betrekking tot de datum van verlijden van de akte Statutenwijziging. Als datum van verlijden werd opgegeven

" tweeëntwintig december tweeduizend en twaalf, daar dit tweeëntwintig december tweeduizend en elf dient te ï zijn.

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

03/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

!Vlad WOId St,f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1

11111

'12030699`

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN-KOOPHANDEL

DENDERMONDE

2 3. 01. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.888.211

Benaming

(voluit) : REAL CORPORATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kluizenhof 25 9170 Sint-Gillis-Waas (volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tweeëntwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: de mogelijkheid tot dematerialisatie van effecten in te voegen in de statuten waarbij de tekst van artikel 7 der statuten wordt geschrapt en vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda.

2.: de tekst van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door nagemelde tekst om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen alsook met het wetboek van vennootschappen:

STATUTEN

Titel I : BENAMING - ZETEL - VOORWERP - DUUR

Artikel één :

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennoot-schap onder de benaming "REAL CORPORATION", in het kort "R.C.".

De volledige naam en de verkorte naam mogen steeds afzonderlijk worden gebruikt. Artikel twee :

De zetel mag bij loutere beslissing van de raad van bestuur naar elke plaats in België worden overgebracht.

Bij verandering van de zetel zal deze door de zorgen van de raad van bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven bestuurlijke en uitbatingsze-'tels vestigen, agentschappen en bijhuizen, zowel in België als in het buitenland, oprichten en dit door de loutere beslissing van de raad van bestuur.

Artikel drie

___ ..... ______ De vennootschap heeft tot doel ...._.-.... ------....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De invoer en aankoop van werfwagens, verkoop en verhuring.

- Invoer en aankoop van schoenen, groot- en kleinhandel in schoenen (botten, sandalen, pantoffels) en sportschoenen.

- De invoer, aankoop van handschoenen, groot- en kleinhandel hiervan.

- De invoer, aankoop en de verkoop van alle veiligheidsmateriaal en alle beschermingsmiddelen.

- De invoer, aankoop en verkoop van klein werkgereedschap; groot- en kleinhandel hierin. - De verkoop en verhuring van rollend materieel en divers materieel.

- De aankoop en verkoop van hoogtewerkers, lieren, hangbruggen en hijstoestellen, materieel voor ondernemers, elektrische machines en toestellen voor industrieel of professioneel gebruik; groothandel, levering, plaatsing en herstelling hiervan, alsmede verhuring.

- Algemene bouwonderneming en onderneming voor het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, alsmede het maken van houten

prefab-constructies voor barakken, loodsen en dergelijke.

- Onderneming voor de fabricatie en constructie van metalen werfwagens, containers, barakken, loodsen en aanverwante metalen constructies, alsmede de montage hiervan. De aankoop, levering, verkoop, plaatsing, verhuring en herstelling van hogergenoemde metalen en niet-metalen loodsen en barakken.

- De commissiehandel en de vertegenwoordiging in bovengenoemde goederen en materieel, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- Verder heeft de vennootschap nog als doel de montage van metalen constructies en vakwerk.

- Onderneming voor het legen van kabels en van diverse leidingen, van verkeerssignalisatie, elektriciteit, telefonie en openbare verlichtingen.

- Onderneming van algemene waterbouwwerken, grondwerken, aankoop, verkoop en vervaardigen van paletten, aankoop en verkoop en verhuur van compressoren en diverse onderdelen en hulpstukken.

- Het uitbaten van een rem- en uitlaatcenter, zoals het plaatsen, de aan- en verkoop, herstelling en aanpassing van remmen en uitlaten voor alle soorten autovoertuigen.

- Het uitbaten van een garage in het algemeen, met inbegrip van de aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten autovoertuigen, in de meest brede zin van het woord.

- Het vervaardigen en de montage van allerlei metalen constructies, evenals het onderhoud en herstelling ervan.

- Verkoop van auto-onderdelen en garageuitrusting.

- Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

- Onderneming voor industriële schilderwerken.

- Uitrusting van kunstwerken en van industriële mechanica.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Fabricage (en/of plaatsing) van hef- en transporttoestellen.

- Fabricage van radio- en televisieontvangsttoestellen, alsmede van de onderdelen ervan (omvat de assemblage en de installatie).

- Onderneming voor het plaatsen van televisieantennes.

- Onderneming voor het plaatsen van bliksemafleiders.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal mogen deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in vennootschappen waarin zij aandeelhouder is.

Artikel vier :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-+ding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel Il : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf :

1. Wet maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 223.500,00), vertegenwoordigd door negenduizend aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/negenduizendste van het kapitaal.

2. De raad van bestuur kan door de algemene vergadering gemach-rtigd worden tot het invoeren van toegestaan kapitaal nadat de raad het verslag voorzien door de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen heeft opgemaakt en heeft meegedeeld aan de algemene vergadering.

De aldus toegekende bevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de beslissing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Deze bevoegdheid mag één of meerdere malen worden hernieuwd door de algemene vergadering, voor een termijn die niet langer dan vijf jaar mag zijn.

Wet aldus toegestaan kapitaal mag vrij, met inbrengen in geld ofwel met inbrengen in natura ofwel door inbrengen van reserves worden volgestort.

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een inbreng in natura die moet worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven.

In het kader van de toegestane bevoegdheid beslist de raad van bestuur met inachtneming van de aanwezigheid- en meerderheids-'voorwaarden voorzien door deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

statuten. De kapitaalverhoging waartoe de raad van bestuur beslist, wordt voorgesteld bij authentieke akte met inachtneming van de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschap-pen.

Door aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen het kapitaal met het toegestaan bedrag te verhogen, ontneemt de algemene vergadering zich niet het recht een andere kapitaahverhoging te verwezenlijken.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in speciën is het voorkeurrecht voorzien door het wetboek van vennootschap-pen toepasselijk.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaahverhoging mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep heeft gedaan op de beleggers, de raad van bestuur beslissen dat derden ja dan neen aan de kapitaalverhoging kunnen deelnemen, ofwel dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op voorwaarde dat deze kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur het voorkeurrecht beperken of opheffen, indien zulks in het belang van de vennootschap is.

3. Onder voorbehoud dat daardoor het kapitaal niet minder bedraagt dan het wettelijk minimumkapitaal, kan de algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te duiden aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst, dat de volgens de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen voor uitkering vatbare bedragen niet mag overschrijden.

De aflossing geschiedt door terugbetaling aan pari aan door het lot aan te wijzen aandelen teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid. De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend uit niet-afgeloste aandelen dat aan de eigenaars van deze aandelen wordt toegekend teneinde het voortduren van het risico te vergoeden, en waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de algemene vergadering.

4. De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam. Effecten kunnen eveneens gedematerialiseerd worden, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op eik ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel zes :

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Indien er meer dan één eigenaar per aandeel is, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een mandataris is aangeduid door de verschillende gerechtigden, welke aanduiding minstens acht dagen voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering, voorzien van de handtekening van alle betrokkenen, op de zetel der vennootschap dient neergelegd te worden.

Artikel zeven :

Indien een aandeel gesplitst is in blote eigendom en in vruchtgebruik, oefent, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen, de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens wanneer moet worden beslist over een wijziging aan het kapitaal, een fusie of ontbinding, of een wijziging van het doel. In dit laatste geval dienen zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar deel te nemen aan de algemene vergadering.

Artikel acht :

In geval van kapitaalverhoging zal aan de bestaande aandeehhouders een recht van voorkeur voor het onderschrijven van de nieuwe aandelen worden toegekend, in evenredigheid met het aantal aandelen in hun bezit op het ogenblik van de inschrijving.

Deze aanbieding van het voorkeurrecht zal gebeuren binnen de termijn en onder de voorwaarden door de raad van bestuur bepaald.

Artikel negen :

De vennootschap mag steeds hypothecaire of andere obligaties uitgeven, bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het type, de uitgiftevoorwaarden, de rentevoet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling der obligaties.

Artikel tien :

In geen enkel geval zullen de erfgenamen of schuldeisers van een aandeelhouder de verzegeling van de goederen en de waarden van de vennootschap mogen vragen, noch de verdeling of openbare verkoping van de goederen van de vennootschap. Zij zullen zich moeten richten naar de inventarissen, balansen en beslissingen der algemene vergadering.

Titel III : BEHEER - TOEZICHT

Artikel elf :

De vennootschap wordt bestuurd in toepassing en met inachtneming van de modaliteiten van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen naar keuze van de algemene vergadering of van de oprichters in het kader van de oprichting door:

- een raad van bestuur van ten minste twee leden, zolang de vennootschap uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, of;

-een raad van bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

de uitvoering van de opdracht van zaakvoerderlbestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel twaalf :

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan eveneens een secretaris benoemen die geen lid van de raad van bestuur dient te zijn.

Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. De voorzitter leidt de vergaderingen en zit de algemene vergaderingen voor. Bij staking van stemmen is zijn stem beslissend, doch enkel in het geval dat er minstens drie bestuurders zijn.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats, in de oproeping aangeduid, welke echter steeds in België moet zijn.

De oproepingen gebeuren steeds ten minste drie dagen op voorhand en schriftelijk, behoudens in uiterst dringende gevallen. De raad kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig is in het geval er minstens drie bestuurders zijn. Zolang er slechts twee bestuurders zijn zal de Raad van Bestuur enkel geldig kunnen vergaderen indien zij beiden aanwezig zijn.

De Raad van Bestuur kan ook geldig vergaderen en beraadslagen ingeval alle bestuurders aanwezig zijn of vertegenwoordigd en instemmen met de agendapunten.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor een schriftelijke volmacht te geven per vergadering.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen op verzoek van minstens twee bestuurders indien de Raad van Bestuur uit minstens drie leden bestaat en op verzoek van minstens één bestuurder indien de Raad van Bestuur uit twee leden bestaat.

Alle schikkingen van de raad van bestuur worden opgetekend in processen-verbaal, bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden.

Indien een bestuurder een tegenstrijdig belang heeft dient hij daarvan voorafgaand

schriftelijk kennis te geven aan de raad van bestuur. Nadien zal door de zorgen van de raad van bestuur van de beslissing verslag worden gedaan aan de algemene vergadering.

Artikel dertien :

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft ondermeer het recht zonder raadpleging van de alge-+mene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

zonder betaling, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Artikel veertien :

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstehling, en de bevoegdheden ervan bepalen evenals hun bezoldiging, en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen.

Artikel vijftien :

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of bij diens ontstentenis door twee bestuurders ongeacht het aantal benoemde bestuurders, welke gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

Artikel zestien :

De raad van bestuur of de gedelegeerd-bestuurder(s) mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden voor één of meer opdrachten toekennen bij wijze van bijzondere volmacht aan personen die hij daartoe geschikt acht.

Artikel zeventien :

De aandeelhouders oefenen het toezicht uit over de verrichtingen van de vennootschap. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle handelingen van de vennootschap.

Hij mag zonder verplaatsing van de boeken inzage eisen van de boekhouding, de briefwisseling, de notulen van de vergaderingen en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootschap zich in de voorwaarden zou bevinden waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

Titel IV : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel achttien :

Er zijn drie soorten algemene vergaderingen :

- de jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, en die bijeenkomt elk jaar, de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND MEI OM VIJFTIEN UUR.

- de bijzondere algemene vergadering, welke dezelfde bevoegdheden heeft als de gewone algemene vergadering, is deze die samengeroepen kan worden, buiten de gewone algemene vergadering, telkens het belang van de vennootschap het vereist of indien aandeelhouders die éénlvijf'de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom vragen;

- de buitengewone algemene vergadering is deze die wordt samengeroepen, telkens een wijziging in de statuten dient te gebeuren of indien de wet het voorschrijft.

Artikel negentien :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering hebben de bevoegdheden, hen door de wet en de statuten toegekend. Zo beslist zij ondermeer over de benoeming en het ontslag der bestuurders, stelt zij vast of zij al dan niet zullen bezoldigd worden, geeft zij al dan niet kwijting over het gevoerde beleid, beslist zij over de goedkeuring der jaarrekening en over de reservatie of uitkering der winsten. Deze opsomming is niet uitputtend.

Artikel twintig :

Behoudens wanneer door de wet bijzondere meerderheden vereist zijn, worden de beslissingen getroffen op de jaarvergadering of algemene vergadering, wat ook het getal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen zij, en dit bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer de vergadering evenwel te beslissen heeft over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, een fusie of een wijziging van het maatschappelijk doel dan kan de algemene vergadering slechts geldig beslissen onder de voorwaarden bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Artikel éénentwintig :

Elk aandeel heeft recht op één stem. Er zijn geen aandelen zonder stemrecht. Om op de jaarvergadering of algemene vergadering te worden toegelaten dient elke aan-'deelhouder zijn voornemen om aanwezig te zijn op de algemene vergadering vijf dagen op voorhand kenbaar te maken.

Elke aandeelhouder kan zich op de jaarvergadering of algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, drager van een onderhandse volmacht. Deze volmacht dient minstens vijf dagen voor de algemene vergadering te zijn ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Artikel tweeëntwintig :

De agenda der vergadering, evenals de datum, uur en plaats van vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd-bestuurder, minstens vijftien dagen op voorhand bekend-'gemaakt zoals de wet voorschrijft.

De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of aanvullen, indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel drieëntwintig :

De jaarvergadering en algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. Tevens wordt op elke vergadering een secretaris en een stemopnemer aangeduid. Deze personen maken het bureau uit.

Artikel vierentwintig :

De beslissingen van de jaarvergadering en algemene vergadering worden opgenomen in notulen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de leden van het bureau. De aandeelhouders kunnen zonder verplaatsing der boeken er steeds inzage van krijgen, en op hun eigen kosten afschriften ervan bekomen, welke getekend worden door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Titel V : INVENTARIS - JAARREKENING - BALANS

Artikel vijfentwintig :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder boekjaar neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel zesentwintig :

Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de aandeelhouders de inventaris en jaarrekening inzien op de zetel van de vennootschap, kosteloos een exemplaar ervan verkrijgen.

Titel VI : RESULTAATBESTEMMING

Artikel zevenentwintig :

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reserve-fonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overdragen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de voorwaarden van het wetboek van vennoot-schappen.

Titel VII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achtentwintig :

De vennootschap kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien de helft of meer dan de helft van het kapitaal zou verloren gegaan zijn, zal de raad van bestuur dadelijk een algemene vergadering samenroepen en deze de vraag voorleggen of de vennootschap al dan niet ontbonden zal worden, samen met eventuele voorstellen tot sanering van de toestand.

Artikel negenentwintig :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel dertig :

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal men zich dienen te gedragen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de agenda is .

Benoeming raad van bestuur.

De algemene vergadering benoemt tot bestuurders voor een periode van zes jaar, ingaande op 26 mei 2012, datum van het verstrijken van het huidig mandaat van de bestuurders

De heer Wilfried Moortgat, voornoemd

De heer Luc Moortgat, voornoemd

De bvba Moortgat Mometal, die aanvaardt bij monde van haar vaste vertegenwoordigers, de heren Moortgat Wilfried en Luc

Die allen aanvaarden.

De raad van bestuur, samengekomen na de algemene vergadering, benoemt de bvba Mometal tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 26 mei 2012, datum van het verstrijken van zijn vorig mandaat, die aanvaardt.

De benoemingen tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vaste vertegenwoordiger lopen tot aan de algemene vergadering van 2018, dus gedurende zes jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten.

Dirk Smet, notaris

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 12.08.2011 11402-0118-033
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0205-034
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 26.07.2008 08492-0381-034
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.08.2007 07617-0382-034
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 31.07.2006 06559-0103-027
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 12.07.2005 05446-0198-026
22/09/2004 : SN033900
29/07/2003 : SN033900
13/01/2003 : SN033900
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0474-034
29/06/2002 : SN033900
04/05/2002 : SN033900
26/09/2001 : SN033900
25/07/2000 : SN033900
05/03/1999 : SN033900
13/04/1995 : SN33900
16/12/1994 : SN33900
05/10/1988 : SN33900
01/01/1988 : SN33900
01/01/1986 : SN33900

Coordonnées
REAL CORPORATION

Adresse
KLUIZENHOF 25 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande