REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REAL ESTATE ADVICE & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.391.112

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 19.12.2013 13691-0583-017
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 12.01.2015 15011-0223-017
06/02/2013
ÿþMod Word 11.1

it In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*13022 7

b, I

E 11111

si





1 Il

GRIFFIE REOHTEANK

VAN KOOFh; -1NtDEL

2 4 JAN 2013

DEND2 rONIL,E

Ondernemingsnr : 0879.391.112

Benaming

(voluit) : REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Keizerplein, 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : NiEUWE STATUTEN

Uittreksel uit de statuten

1Juridische vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

2. Zetel van de vennootschap

De vennootschapzetel is gevestigd te 9300 Aalst, Keizerplein, 27. Hij mag worden verplaatst bij beslissing van het bestuursorgaan, in overeenstemming met de bepalingen van de taalwetgeving ter zake.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, zowel in België als in het,.,buitenland, dochtervennootschappen, agentschappen, depots, exploitatiezetels, administratieve zetels of1i bijhuizen oprichten.

3.Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, het leveren van diensten in onroerende zaken, meer bepaald het verlenen van advies, bijstand, het beheer voor eigen rekening, het uitoefenen van bestuursfuncties, vertegenwoordiging en het onderhandelen,

De vennootschap heeft evenzeer tot doel het leveren van diensten inzake transport, onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen met bestuurder ten voordele van de bedrijfsleiders van de vennootschap, hun professionele relaties en de klanten van de uitgebate hotels.

De vennootschap kan daarenboven haar eigen vermogen beheren en alle handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, zowel commercieel, industrieel, roerend, onroerend of financieel.

De vennootschap mag op elke juridische wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of verbonden doel.

De vennootschap mag samenwerken, deelnemen, investeren of een rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen, op welke wijze dan ook, in reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap mag de functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van vennootschappen of verenigingen uitvoeren. Zij mag evenzeer toezicht uitoefenen op dergelijke vennootschappen of verenigingen en deze besturen.

De vennootschap mag in leasing geven ot nemen, verhuren of huren, beschikken over ieder zakelijk ot persoonlijk recht, materiaal of uitrusting of dat ruilen, en in het algemeen, zich inlaten met iedere commerciële, industriële of financiële activiteit, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel, daarin begrepen iedere activiteit van onderaanneming, het beheer van de intellectuele eigendomsrechten of van commerciële of industriële goederen dienaangaande; zij mag een persoonlijk of zakelijk recht verwerven bij wijze van investering, zelfs indien dit niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel.

De vennootschap mag leningen toestaan, welke de aard, het bedrag en de duur ervan is.

In de mate dit overeenstemt met haar belang, mag de vennootschap iedere vorm van zekerheid toestaan, zowel persoonlijk ais zakelijk, met het oog op het garanderen van haar eigen verbintenissen, alsook de verbintenissen van derden (met inbegrip van deze van de verbonden vennootschappen), onder meer door het in pand geven of het hypothekeren van haar actiefbestanddelen, met inbegrip van haar handelszaak.

De vennootschap mag iedere juridische handeling uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar maatschappelijk doel, of de verwezenlijking ervan vergemakkelijkt.

Daarenboven, heeft de vennootschap tot doel in de breedste zin van het woord, om voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

*De restauratie op traditionele wijze;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

.~, " de voorbereiding, de levering aan huis en het opdienen van maaltijden en bereide schotels;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge " het organiseren van huwelijken, banketten, cocktails, lunches en diverse recepties;

" alle andere diensten van restauratie;

" elke activiteit die verband houdt met de uitbating van hotels : de omvorming, de inrichting, de decoratie, de bouw en de werken in het algemeen en de handel die ermee gepaard gaat;

" Het ontvangen van toeristen, zakenmensen en andere reizigers, onder meer

1° de directie, het bestuur, de organisatie, het beheer, de uitbating van hotels, motels, appart-hotels,

restaurants, cafeterias en alle andere hotel- of toeristische etablissement ;

2° het ter beschikking stellen van lokalen in de vorm van verhuur, promotie-, beheers- en

uitbatingsactiviteiten die eruit voortvloeien in het kader van hotelerie- en gastronomie-activiteiten ;

3° de organisatie van animatie en evenementen van culturele, artistieke en/of musikale aard in de lokalen

die als hotel uitgebaat worden.

" Alle verrichtingen van mandaat, beheer (management) of commissie betreffende onroerende goederen die bestemd zijn voor de activiteiten die hiervoor vermeld zijn,

In het geval dat het voor stellen van bepaalde handelingen een voorafgaande vereiste van toegang tot het beroep bestaat, zal de vennootschap de uitoefening van deze activiteiten opschorten, wat betreft het aanbieden van deze diensten, tot aan de vereiste is voldaan.

De vennootschap zal iedere handeling mogen stellen van industriële, commerciële of financiële aard, hierin begrepen de financiering, iedere roerende of onroerend verrichting welke van die aard zijn het doel te verwezenlijken, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, welke een gelijkaardig doel hebben of verbonden zijn met het hare. De vennootschap mag haar doel realiseren in zowel België als het buitenland, op welke manier dan ook en volgens de wijze die haar hiervoor het meest geschikt lijkt.

4. Duur

De duur van de vennootschap is niet beperkt.

5. Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgelegd op ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00). Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk gelijkwaardig deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, allen volledig (100 %) volgestort.

6, Aard van de aandelen

-fi, De aandelen zijn en blijven op naam, r:<

9.Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde tijd.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, is deze er toe gehouden om tussen zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden welke is gelast tot uitvoering van deze taak in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze kan de benoeming van haar vast vertegenwoordiger niet herroepen zonder gelijktijdig een opvolger aan te duiden. De benoeming en de beëindiging van functies van de vast vertegenwoordiger is aan dezelfde publiciteit onderworpen alsof hij zijn opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de niet herbenoemde zaakvoerders houdt op onmiddellijk nadat de algemene vergadering in vervanging heeft voorzien.

Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een voorzitter verkiezen. Bij het ontbreken van deze verkiezing of bij afwezigheid van de voorzitter zal de oudst aanwezige zaakvoerder het voorzitterschap waarnemen.

Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een secretaris aanduiden.

11.Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in de notulen dewelke worden getekend door de zaakvoerders die aanwezig waren op de vergadering. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke zij zijn gegeven. Deze notulen warden opgenomen in een bijzonder register.

De kopieën of uittreksels worden geldig getekend door een zaakvoerder.

12.Machten van de zaakvoerder

De enige zaakvoerder is op de meest uitgebreide wijze bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, oefenen zij gezamenlijk het bestuur uit.

Indien er drie (3) of meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat optreedt als een beraadslagend orgaan.

Het bestuursorgaan kan één of meerdere bijzonder mandatarissen aanstellen voor specifieke en bepaalde taken.

13.Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ten overstaande van derden door twee (2) zaakvoerders die gezamenlijk optreden. Indien er slechts één zaakvoerder is, kan deze de vennootschap geldig alleen vertegenwoordigen.

Binnen de grenzen van hun mandaat is de vennootschap eveneens geldig vertegenwoordigd door de

bijzonder mandatarissen.

16.Aard van de vergadering - Datum  plaats

Elk jaar komt de algemene vergadering samen op de eerste december om achttien uur (18.00u). Indien

deze dag samenvalt met een feestdag zal de algemene vergadering plaatsvinden de eerstvolgende werkdag op

het zelfde uur.

25.Maatschappelijk boekjaar

Het boekjaar begint de eerste (-Este) juli van elk jaar om te eindigen op dertig juni van het daarop volgende

jaar.

26.W inst

De algemene vergadering doet jaarlijks, op het resultaat zoals het blijkt uit de jaarrekening, een voorafname

van tenminste vijf ten honderd (5 %), bestemd voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is

niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de aan het saldo te geven

bestemming.

28.Ontbinding - Vereffening

ln het geval van ontbinding met vereffening worden één of meerdere vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering. Indien terzake niets bepaald is, worden de in functie zijnde zaakvoerders beschouwd als

de wettelijke vereffenaars, niet alleen om de kennisgevingen en waarschuwingen te ontvangen, maar eveneens

om effectief in te staan voor de vereffening, zowel ten opzichte van derden ais ten opzichte van de vennoten.

Tenzij de benoemingsakte er anders over beschikt, beschikken de vereffenaars over alle bevoegdheden

voorzien in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beëindigt de wijze van vereffening.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Carole Guillemyn-Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r Vodr- behouden -elan het , F3elgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge







05/02/2013
ÿþ"

11111111!1,111j111,RIIIIIIIII

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

,

l à" 14.0,..11..1.-iL L. IiLA~.i,W~L, esrs I

N° d'entreprise : 0879.391.112

Dénomination

(en entier) : REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : B-1495 Tilly, rue Hanzée 19

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL- TRANSFERT SIEGE SOCIAL-TRADUCTION DES STATUTS - POUVOIRS

D'un acte reçu le 27 décembre 2012, par Maître Carole GUILLEMYN Notaire Associé à Bruxelles, en cours d'enregistrement, il résulte que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la Société Privée à Responsabilité Limitée « REAL ESTATE ADVICE & SERVICES », dont le siège social est établi à B-1495 Tilly, Rue Hanzée, 19, a pris les décisions suiantes :

L L'assemblée décide de transférer le siège social, à partir du 8 février 2013 pour le fixer à 9300 Aalst,

Keizerplein, 27 et de modifier l'article 2 des statuts en conséquence, à partir du 08 février 2013. ,,;

Il. (...) L'assemblée générale décide de modifier l'objet social de la société afin de permettre à la société

d'exercer des activités hôtelières, et decide d'insérer au texte actuel de l'article 3 des statuts le texte suivant :

« Toute activité liée à l'exploitation d'hôtels : la transformation, l'aménagement, la décoration, la construction

et les travaux en général et de tous commerces qui y sont liés;

« La réception de touristes, d'hommes d'affaires et d'autres voyageurs et notamment :

1°1a direction, l'administration, l'organisation, la gérance, l'exploitation d'hôtels, motels, apart-hôtels,

restaurants, cafétérias et tous autres établissements hôteliers ou touristiques;

2°la mise à disposition de locaux sous forme de location, les activités de promotion, de gestion,

d'exploitation qui en découlent dans le cadre d'activités d'hôtellerie et de gastronomie ;

3°I'organisation de l'animation et d'évènements de nature culturelle, artistique et/ou musicale dans les

endroits exploités en tant qu'hotel.

« Toutes opérations de mandat, de gestion (management) ou de commission relatives à des biens

immeubles affectés aux activités qui précèdent.»

111.5uite au transfert du siège social, l'assemblée décide de traduire les statuts en langue néerlandaise.

IV.L'assemblée appelle aux fonctions de gérant non-statutaire Monsieur EICH Gilbert.domicilié à 1495

TILLY  Rue Hanzée ,19. Le gérant ainsi nommé exercera son mandat pour une durée indéterminée. Il sera

rémunéré pour l'exercice de son mandat.

V.L'assemblée donne tous les pouvoirs à la gérance, pour l'exécution des résolutions qui précèdent et au

Notaire soussigné pour les formalités de dépôt et de publication en rapport avec les résolutions prises par la

présente assemblée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(signé) Carole Guillemyn, Notaire Associé

-Déposé en même temps : expédition avec procuration et rapport du gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2012, APP 01.12.2012, DPT 27.12.2012 12678-0254-017
17/07/2012
ÿþ bote Copie à publier aux annexes du Moniteur belge MO[) WORD 11.5

après dépôt de l'acte au greffe

~r~(~ia,~hr~~L'

~-(a l~i~au_F

0 6 -117* 2012

Net%

IJ11.11111U II

in

RE

Mc

E

N° d'entreprise : 0879.391.112

Dénomination

(en entier) : REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité [imitée

Siège : B-1495 Tilly, rue Hanzée 19

(adresse complète)

Objets) de l'acte :MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL - POUVOIRS

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale des associés de la Société Privée à Responsabilité Limitée « REAL ESTATE ADVICE & SERVICES », dont le siège social est établi à B-1495 Tilly, Rue Hanzée, 19, immatriculée au Registre des Personnes Morales sous le numéro d'entreprise TVA BE (0)879.391.112 / RPM Nivelles (acte constitutif reçu par le notaire Louis-Philippe Marcelis, à Bruxelles, le dix février deux mille six, publié par extraits aux annexes au Moniteur belge du vingt-sept février suivant sous le numéro 06040704) dressé par Maître Louis-Philippe Marcelis, Notaire associé à 1000 Bruxelles, le 28 juin 2012, dont il résulte que les décisions suivantes ont été notamment prises

I. MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL

A. Rapport du Conseil d'administration

[on omet]

B.Modification de l'objet social

L'assemblée générale décide de modifier l'objet social de fa société afin de permettre à la société de

relancer ses activités par diversification de celles-ci, et decide d' ajouter au texte actuel de l'article 3 de statuts

le texte suivant :

« En plus, la société a pour objet au sens le plus large du terme, de faire pour son compte ou pour le

compte de tiers, tant en Belgique qu'à l'étranger

o la restauration de type traditionnel ;

o la préparation, la livraison à domicile et le service de repas et de plats cuisinés ;

o l'organisation de noces, banquets, cocktails, buffets, lunches et réceptions diverses :

o tout autres services de restauration ;

Au cas où la prestation de certains actes était soumise à des conditions préalables d'accès à la profession, la société subordonnera son action, en ce qui concerne la prestation de ces services, à la réalisation de ces conditions,

La société pourra faire toutes opérations industrielles, commerciales et financières, y compris le financement, toutes opérations mobilières et immobilières qui sont de nature à réaliser, développer ou faciliter son objet social.

Elle pourra s'intéresser directement ou indirectement, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés, ayant un objet similaire ou connexe au sien. La société peut réaliser son objet en Belgique et à l'étranger, de toutes manières et suivant les modalités qui lui paraîtront les mieux appropriées.»

II. POUVOIRS

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(Signé) Louis-Philippe Marcelis, Notaire Associé

Déposés en même temps :

- expédition (1 rapport du Gérant, 1 bilan interne) ;

- statuts coordonnés au 28.06.2012

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge ,

31/01/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2011, APP 01.12.2011, DPT 26.01.2012 12017-0281-013
22/02/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 01.12.2010, DPT 18.02.2011 11038-0201-014
24/02/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 01.12.2009, DPT 15.02.2010 10047-0281-013
07/04/2015
ÿþRECHTBAN. DOPHANDEL GENT

2 5 ler 205

ELING DENDERMONDE

na neerlegging ter griffie y

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1E1111

iiu





Ondememingsnr : 0879391112

Benaming

(voluit) : Real Estate advice and Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizersplein 27, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 13 maart 2015: 1. Ontslag en benoeming

De vergadering ontslaat als zaakvoerders de volgende personen:

- Albert De Pauw wonende te Keizersplein 27, 9300 Aalst, N.N. 54.08.30-401.83

- Thérèse De Pauw wonende te Stationsstraat 29 B13, 9300 Aalst, N.N. 4412.01-324.72

- Gilbert Eich wonende te Keizersplein 27, 9300 Aalst, N.N. 67,02.25-575.96

en dit vanaf 1 april 2015

Tevens verleent de bijzondere algemene vergadering kwijting van aansprakelijkheid voor het uitgeoefend mandaat binnen de vennootschap voor de periode 01/07/2014 tot 31/03/2015.

De vergadering benoemt mevrouw Ingrid Van de Steene; wonende te Tweebruggenstraat 14, 9000 Gent,

N.N, 68.09.23-064.58; haar mandaat gaat in op 1 april 2015.

De goedkeuring van de bezoldiging zal gebreuren tijdens de eerstvolgende algemene vergadering.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Albert De Pauw

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



©p-de.Iaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2008, APP 01.12.2008, DPT 02.02.2009 09033-0329-016
28/02/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 01.12.2007, DPT 15.02.2008 08049-0241-016
27/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ur<rr RECI I GAr,1cvA~ KOOPHANDEL GENT

15 JULI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Motl Word 11.5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0879391112

Benaming

(voluit) : Real Estate advice ( Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizersplein 27, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 juni 2015:

De vergadering benoemt de heer Mario Wattenberghe tot zaakvoerder; wonende te Kattenberg 5, 9620 Zottegem, N.N. 67.12.04-031.79; zijn onbezoldigd mandaat gaat in op 1 juli 2015.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Ingrid Van de Steene

Zaakvoerder



Op.de" laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
REAL ESTATE ADVICE & SERVICES

Adresse
KEIZERSPLEIN 27 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande