REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT :REMANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT :REMANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 848.536.697

Publication

18/09/2012
ÿþea dAod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendste maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111 IlII IIl NVII I l II M I 1M 1111

*12155936*

I II

NEERGELEGD

0 7 -09- 2012

RECHTBAr~ y~ENT

KOOPHAND P,,

Ondernemingsnr : CA, . . (:)%q-

Benaming (voluit) :REAL. ESTATE MANAGEMENT SERVICES

(verkort): REMANS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Ankerslaan 28 - 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp(eel akte : OPRICHTING

Tekst :

Bij akte verleden voor Notaris Albert JANSSEN te Tienen op 24 augustus 2012, "Geregistreerd te Tienen 1 op 27 augustus 2012. zestien bladen acht verzending Reg 5 Boek 739 blad 66 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (Get.) ea inspecteur wnd J. De Bie" werd opgericht door: mevrouw EMPSEN Alberta Alice Hilda Gaby, geboren te Tienen op 27 mei 1935 ( rij ksregisternummer 35.05.27 272-76), wonende te 3300 Tienen, Oude Leuvensestraat 47 bus 3 en de heer REMANS Marc Gerard Jules, geboren te

Tienen op 5 juni 1974, wonende te 9050 Gent, Ankerslaan 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES" (afgekort "REMAKS"), met zetel te 9050 GentBrugge, Ankerslaan 28, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van een derde:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in België en in het buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, al dan niet gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder ten titel van vergoeding der prestaties, uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, sale en lease back verrichtingen, onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van 29 december 1992 met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

`~gT~scfi

Staatsblad

Luik B - vervolg

roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3. Het uitoefenen van de functie van syndicus.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de vennootschap mag alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire cf andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achtduizend tweehonderd euro (£1..008.200,00), verdeeld in tienduizend tweeëntachtig aandelen zonder nominale waarde, volledig

onderschreven en volstort, door goederen en een inbreng in geld (¬ 6.200,00).

De besluiten van het verslag

inbreng in natura van meerdere onroerende ten belope van zesduizend tweehonderd euro

heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor,

van de

kantoorhoudende te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, aangewezen door de oprichters, de dato 20 augustus 2012 luiden als volgt:

'De inbreng in natura door mevrouw Alice Empsen voor de oprichting van de BVBA REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES betreft een handelsgelijkvloers

gelegen te 3300 Tienen, Oude Leuvensestraat 47, en gronden met

stapelplaatsen met koer en garages gelegen te 3300 Tienen, Oude-Leuvensestraat 47-59, grond gelegen te 3300 Tienen Grijpenwegstraat en een weide gelegen te 3211 Lubbeek (Binkom), Bruggeveld, voor een totale waarde van E 897.000,00.

De inbreng in natura door de heer Marc Remans voor de oprichting van de BVBA REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES betreft het grondaandeel met uitsluiting echter van het erop gerichte woon- en handelshuis met aanhorigheden en bergplaats, gelegen te 3300 Tienen, Oude Leuvensestraat 77-79, voor een totale waarde van e 105.000,00.

De bestanddelen van de inbreng worden door de inbrengers gewaardeerd op basis van het schattingsverslag de dato 5 juli 2012 van landmeter-expert Dirk Vanderwegen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Luik B - vervolg

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding kapitaalaandelen van fractiewaarde van £ worden toegekend aan Marc Remans. van de inbreng in natura bestaat uit 10.020 de vennootschap zonder nominale waarde en met een 100,00 per aandeel. Hiervan zullen 8.970 aandelen mevrouw Alice Empsen en 1.050 aandelen aan de heer

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde termijn benoemd: de heer Marc REMANS, voornoemd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur dertig minuten, op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een

buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de

jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,,het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Voor-

behouden

aan het

~~eTgiscTi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

i'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Anneices du Moniteur belge

1 r

Luik B - vervolg

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

(Get. Albert Janssen, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte;

- verslag revisor;

- verslag oprichters.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0039-012

Coordonnées
REAL ESTATE MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT :R…

Adresse
ANKERSLAAN 28 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande