REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY, AFGEKORT : REP-IC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY, AFGEKORT : REP-IC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.180.067

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0070-017
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.06.2013 13218-0178-017
26/01/2015
ÿþ Motl Werd 17,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NE EUGILÎEGD

1l-Q1-Zab

RECH p K VAN

TE GENT



killeple!1111

Ondernemingsnr : 0450.180.067

t3enarning

(volut) : REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; KORTRIJKSTRAAT 17 BUS 1, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA-RAAD VAN BESTUUR-(HER)BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan Byttebier te Nevele op 31 december 2014, dat' werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV Real Estate Partners and Insurance Company.

Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en aile bestuurders waren aanwezig of vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genoemn:

EERSTE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 12 november 2014 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 31 december 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldemans & Partners", te Boom, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY bestaat uit de volle eigendom van een onroerend goed, gelegen te 9800 Deinze, Kortrijkstraat 13, ten bedrage van E 925.000,00,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 653 nieuwe volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY, Deze vergoeding is gebaseerd op de gecorrigeerde boekwaarde van de bestaande aandelen en is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten.

Het onroerend goed dat het voorwerp uitmaakt van de inbreng in natura is bezwaard met:

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Een hypothecaire inschrijving ten voordele van KBC Bank voor een bedrag van 250.000 Eur in hoofdsom en 26.000 Eur voor toebehoren, ingeschreven op het 2de hypotheekkantoor te Gent onder formaliteit 68-107/05/2002-03973

-Een hypothecaire inschrijving ten voordele van KBC Bank voor een bedrag van 7.700.000 BEF (190.878,01 Eur) in hoofdsom en 770.000 BEF (19.087,80 Eur) voor toebehoren, ingeschreven op het 2de hypotheekkantoor te Gent, boek 2383 nr. 23, dd. 07/09/1998

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 31 december 2014"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Een exemplaar van zelfde verslagen zal door de notaris in zijn dossier bewaard warden.

Beslissing

De vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van tweeëndertig duizend honderd zevenentwintig euro zestig cent (32.127,60 EUR) om het te brengen van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) tot drieënnegentigduizend zeshonderd zevenentwintig euro zestig cent ((93.627,60 EUR), door inbreng van het hierna beschreven onroerend goed en mits uitgifte van zeshonderd drieënvijftig (653) nieuwe aandelen die ieder één/duizend negenhonderd en drie-ste (111903ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en dezelfde rechten zullen bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen het globale bedrag van negenhonderdvijfentwintigduizend euro (925.000,00 EUR), waardoor er een globale uitgiftepremie van achthonderdtweeënnegentigduizend achthonderd tweeënzeventig euro veertig cent (892.872,40 EUR) ontstaat.

TWEEDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging -- beschrijving van de inbreng

De heer Ceuterick Geert verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de Vennootschap,

Zelfde heer Ceuterick verklaart in te schrijven op de kapitaalverhcging door inbreng van volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

GEMEENTE DEINZE  eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden op en met grond, er gelegen Kortrijkstraat 13, gekadastreerd volgens recent kadaster sectie B nummer 550N voor een oppervlakte van twee aren tachtig centiaren (02a 80ca). Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de voormelde inbreng worden aan de heer CEUTERICK Geert zeshonderd drieënvijftig (653) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, toegekend die ieder 'één/duizend negenhonderd en drie-ste (1/1903ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en dezelfde rechten zullen bieden ais de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Verklaring pro fisco

De venale waarde van het goed wordt bepaald op negenhonderd vijfentwintig duizend euro (925.000,00 EUR)

Na uitvoerige uitleg desbetreffende door ondergetekende notaris verklaart de inbrenger onderworpen te zijn aan het recht van nul procent (0%), bepaald in artikel 115 bis van het wetboek der Registratierechten.

DERDE BESLISSING: tweeds kapitaalverhoging

A. De vergadering beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie zal geplaatst wcrden op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, net zoals het kapitaal, strekt tot waarborg van derden en slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

B. De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van achthonderdtweeënnegentigduizend achthonderd tweeënzeventig euro veertig cent (892.872,40 EUR) om het te !,rengen van drieënnegentigduizend zeshonderd zevenentwintig euro zestig cent (93.627,60 EUR) op negenhonderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (986.500,00 EUR) door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie en zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhanderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (986.500,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd en drie (1.903) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLISSING: Wijziging artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 -- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd zesentachtig duizend vijfhonderd euro (986.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd en drie (1.903) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: Aanvulling artikel 53 van de statuten

De vergadering beslist het artikel 53 van de statuten aan te vullen met:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming."

ZEVENDE BESLISSING: Aanvulling artikel 55 van de statuten

De vergadering beslist in het begin van het artikel 55 van de statuten volgende bepaling toe te voegen:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft."

De vergadering beslist verder aan het einde van het artikel volgende bepaling toe te voegen:

"In afwijking van voorgaande artikels kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

ACHTSTE BESLISSING: Toevoeging van een artikel 57 aan de statuten

De vergadering beslist de statuten uit te breiden met artikel 57 luidend ais volgt:

"Artikel 57  SAMENLOOP

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders entof de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

NEGENDE BESLISSING: Verlenging mandaat van de bestuurders - Benoeming bijkomende bestuurder

De vergadering beslist het mandaat van bestuurder van de heren CEUTERICK Geert en Etienne, beiden herbenoemd tot bestuurder door de voormelde buitengewone algemene vergadering van 22 april 2009, te verlengen voor een hemieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2019.

De vergadering beslist vervolgens tot bijkomende bestuurder te benoemen:

De naamloze vennootschap "BURO CEUTERICK", aandeelhouder, voor een hernieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2019.

De vennootschap "BURO CEUTERICK", vertegenwoordigd ais voormeld, verklaart het mandaat te aanvaarden.

Voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder zal de vennootschap "BURO CEUTERICK" vertegenwoordigd worden door de heer Ceuterick Geert als vast vertegenwoordiger.

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het adres van de vennootschap "Notaris Jan Byttebier" alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Zijn bijeengekomen in vergadering van de raad van bestuur

1. De heer CEUTERICK Geert

2.De heer CEUTERICK Etienne,

1 De naamloze vennootschap "BURO CEUTERICK", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Ceuterick Geert,

Die beslissen het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer CEUTERICK Geert te verlengen voor

een hernieuwbare termijn eindigend met het mandaat van de huidige bestuurders.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jan Byttelaier, Nevele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoecd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

r"

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het.

Belgisch Staatsblad

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.08.2012, NGL 23.08.2012 12427-0033-018
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 01.08.2011 11354-0340-016
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.07.2010, NGL 10.08.2010 10395-0511-016
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.08.2009 09575-0157-016
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 10.06.2008 08223-0375-015
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 28.08.2007 07612-0001-012
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.08.2006, NGL 30.08.2006 06698-1999-013
16/08/2006 : GE170865
03/08/2005 : GE170865
20/07/2005 : GE170865
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15290-0131-018
20/07/2004 : GE170865
15/12/2003 : GE170865
24/06/2003 : GE170865
29/12/2001 : GE170865
04/12/1999 : GE170865
07/11/1997 : GE170865

Coordonnées
REAL ESTATE PARTNERS AND INSURANCE COMPANY, …

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 17, BUS 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande