REAL VALUE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REAL VALUE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.653.297

Publication

20/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301797*

Neergelegd

18-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546653297

Benaming (voluit): Real Value Management

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Klompenstraat(SGW) 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op elf februari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

1/ Vennoten: De heer LEEMAN Rikkert Marie-Louise Petrus, geboren te Sint-Niklaas op achttien juni negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Klompenstraat(SGW) 17 mevrouw DE BRUYNE Gwen Agnes René, geboren te Sint-Niklaas op drie december negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Klompenstraat(SGW) 17.

2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  REAL VALUE MANAGEMENT 3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Klompenstraat(SGW) 17.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling, project management, vastgoedbeheer en vastgoedtransacties, met alles wat daarmee gepaard gaat, onder meer maar niet beperkend hetgeen hierna wordt vermeld.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer begrepen het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, het onderhandelen met en aanstellen van architecten, aannemers en onderaannemers evenals andere bouwtechnisch gespecialiseerde personen, het optreden met en tegenover overheden en instanties voor het bekomen van vergunningen en voeren van procedures, coördinatie van bouwwerken en controle erop.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals van onroerende transacties, met inbegrip van onroerende leasing en financiële leasing.

Het optreden als studie-, organisatie-, of raadgevend bureau.

Het in licentie nemen van octrooien, brevetten, know-how en intellectuele rechten.

Het geven van adviezen en verrichten van bedrijfsstudies op het gebied van vastgoed, marketing, mediabeleid, sociaal onderzoek en management, personeelsbeheer, het geven van trainingen, uitgeven van documentatie en cursussen.

Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren of investeren, onder welke vorm dan ook, in bestaand of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en deze participaties of investeringen aan te houden of te desinvesteren zoals zij wenselijk acht. De vennootschap zal dus instaan voor onder meer het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties of investeringen zonder hiertoe beperkt te zijn - deelneming op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengsten, de groei van een patrimonium ten goede kan komen. De vennootschap kan met name haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren, en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

Het beheren van onroerend vermogen, onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerend als onroerend, materiële en immateriële, het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met inbegrip van de handelingen van de vastgoedhandelaar.

Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden aan het ontstaan, de uitbating, de groeien het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

De vennootschap kan de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, manager of consultant of enige andere functie die de vennootschap toelaat om op welke wijze dan ook assistentie te verlenen aan Belgische of Buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

Het toestaan aan derden, zaakvoerders en vennoten van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm dan ook en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden, inclusief de eigen handelszaak aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van de transacties, die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen In een ; commissie-, agentuur-, distributie-,concessie- of lastgevingsovereenkomst : of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, Inbreng of elke andere wijze, In alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: INBRENG IN GELD De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en geheel volstort is.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening BE95 0688 9918 3458 bij Belfius geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

instelling op datum van 7 februari jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf elf februari tweeduizend veertien. 8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke een natuurlijk persoon is, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer Rikkert Leeman voornoemd.

10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Accountants- en belastingconsulentenkantoor Jo Vermeulen BVBA, Puchelstraat 39 te Vrasene of haar aangestelden of indeplaatsgestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde december om negentien uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

12/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt met dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid tot en met dertig juni tweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde

Maarten DE CLERCQ, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
REAL VALUE MANAGEMENT

Adresse
KLOMPENSTRAAT(SGW) 17 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande