REBUS

Société en commandite simple


Dénomination : REBUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.757.038

Publication

13/02/2014
ÿþMod Ple 11.1

ln de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

fleh

II E1U

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) Rebus

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Loveidstraat 75 - 9070 Heusden

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/01/2014

Ondertekenden

1, Peter VAN COPPENOLLE, wonende te 9070 Heusden, Pretstraat 27

2, Sofie DE GREVE, wonende te 9070 Heusden, Pretstraat 27

zijn overeengekomen tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1: rechtsvorm firma en naam

Een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (in

het kort "Comm.V") met als naam « Rebus ».

Artikel 2 ; zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Heusden, Loveldstraat 75 en kan verplaatst

worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten.

Artikel 3 z. doel

De vennootschap heeft tot doel:

Vocr eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het verrichten van prestaties inzake administratieve en

organisatorische aangelegenheden, budgetcontrole, het uitvoeren van interim-management en het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en eenmanszaken, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van wisselkoersen en intrestvoeten, kortom; het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Het bouwen, laten bouwen, kopen en verkopen van onroerende beleggingen en investeringen, zowel in het binnenland als in het buitenland, evenals het realiseren van allerhande onroerend goed projecten in eigen naam of in naam en voor de rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de ieetste biz: Van LuilZt vermelden : keeto efili6e-cffirii§Feia-Vel:iéïiiifrisiFifite-fefkg

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Lr.G

RECHT

tf_feE.G.'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ittttz - vervolg Mod PDF 11,1

f

------

---- " ----- A -

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen,

- Het ter beschikking stellen op gelijk welke wijze van roerende goederen.

- Het ter beschikking stellen tegen vergoeding van gebouwen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicattemedia.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergeliike, en het beheer van deze roerende waarden.

- De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Artikel 4: duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 01 januari 2014.

Artikel 5: kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 60.000,00 euro en is verdeeld in honderd

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

- De beherende vennoot de heer Peter Van Coppenolle, voornoemd brengt 30.600,00 euro in

waarvoor hem 51 aandelen worden toegekend.

- De stille vennoot mevrouw Sofie De Greve, voornoemd, brengt 29.400,00 euro in waarvoor haar

49 aandelen worden toegekend.

Alle inbrengen zijn nog te volstorten.

B. De overdracht in eigendom van aandelen onder levenden en onder bezwarende titel aan om het even welke persoon is bovendien op straffe van nietigheid onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De vennoot, die aandelen in eigendom en onder bezwarende titel wil overdragen, moet de andere venno(o)t(en) hierover inlichten bij aangetekend schrijven met vermelding van de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer en het aantal aandelen dat hij wil overdragen. De andere venno(o)t(en) beschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de vennoot, die aandelen wil overdragen, bij aangetekend schrijven mee te delen of hij(zij) al dan niet van dit recht van voorkoop gebruik wens(t)(en) te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun recht van voorkoop af te zien.

Artikel 8 bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, hetzij beherende vennoten hetzij derden mits die laatsten geen stille vennoten zijn. Bij de oprichting van de vennootshap is de beherende vennoot aangesteld als niet- statutair (gewoon) zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, met name: Peter Van Coppenolle, voornoemd.

De heer Peter Van Coppenolle heeft als beherende vennoot - zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot/vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten worden aangesteld.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen, conform artikel 207 van de

vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De beherende vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Een beherende vennoot kan niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld,

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniieuxbelgc.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LD,AttlI vervolg Mod PDF 11.1

^

De stille vennoot staat voor de verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van wat hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt, zelfs niet krachtens volmacht. Een stille vennoot mag zich niet mengen in de zaken van de vennootschap. Hij heeft wel het recht om op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften van de vennootschap en om controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 9 boekjaar - overgangsbepaling.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 01

januari 2014 om te eindigen op 31 december 2014.

Artikel 10 ; jaarvergadering,

De gewone algemene algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 14.00 uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. ledere vennoot kan steeds een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Artikel 11; winstverdeling.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. De winst wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de algemene vergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toegekend zal wordenL

Opgemaakt en ondertekend in vier exemplaren, waarvan ieder der partijen verklaart één exemplaar ontvangen te hebben, het derde exemplaar is bestemd om bewaard te blijven op de zetel van de vennootschap en het vierde exemplaar is voor de registratie.

Gedaan te Heusden, op 01 januari 2014.

Peter VAN COPPENOLLE

Zaakvoerder

Op de.laatâte blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Coordonnées
REBUS

Adresse
LOVELDSTRAAT 75 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande