RECOVERY PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RECOVERY PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.001.912

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.09.2013, NGL 07.10.2013 13621-0103-008
23/08/2012
ÿþ Mod PDF 11.1



(i. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l I

I111111111ïljijill!!!11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 1P1 ît CO-4

(verkort): RECOVERY PARTNERS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Hoogstraat 25

(volledig adres) OPRICHTING BVBA

Onderwerp(en) akte

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te

Gent, Oostakker, op zes augustus tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie;

dat

VAN LEUVEN Frieda, geboren te Lokeren op 14 mei 1953, nationaal

nummer 53.05.14 070-76, echtgenote van de heer DE WILDE Gilbert, wonende te 9000

Gent, Hoogstraat 25, volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTS VORM - NAAM

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkeid en met de naam

"RECOVERY PARTNERS"

ZbTEL

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Hoogstraat 25.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintig duizend euro

(¬ 20.000,00)

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen op naam, zonder

een nominale waarde, die ieder ééntweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw VAN LEUVEN Frieda, voornoemd, alle tweehonderd (200) aandelen,

dewelke zij geheel volstort door inbreng van een bedrag van twintig duizend euro (¬

20.000,00).

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap,

staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) vanaf

dc neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende

kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het

wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepmnit de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening:

- Het uitbaten van een bureau voor invordering van schuldvorderingen, het geven van

handelsinlichtingen, marktonderzoek

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanbieden van diensten die bedrijven helpen bij het uitvoeren van alle taken die samengaan met het ondernemerschap, maar niet rechtstreeks gerelateerd zijn met de core-business van deze bedrijven, zo onder meer het ondersteunen van de administratie zoals debiteuren- en crediteurenadministratie, opvolging van schuldvorderingen, het ontwerpen en verlenen van de nodige support voor het opzetten van de nodige infrastructuur die de niet-core-business gerelateerde activiteiten kan ondersteunen, verzorgen van mailings, marketing- en promotiecampagnes, ontwikkelen en beheer van projecten, consultancy en coördinatie, contact- en contractmanagement;

- Het verstrekken van informatie in de meest ruime zin van het woord, en alle verrichtingen te stellen inzake debiteurenbeheer, raadgevend bureau, crisismanagement en vereffening van vennootschappen;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële en administratieve aangelegenheden, bijstand bij de oprichting, vereffening en overname van vennootschappen (uitgezonderd beleggingsadvies en boekhouding) ;

- Import- en export van goederen, aankoop en verkoop van goederen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van een onroerend goed aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

- Het toestaan of aangaan van leningen, kredietopeningen aan en van rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen en andere financiële instellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

- Optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij wenselijk of nodig acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand december om 14u00; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

BEGIN EN AFSLUITING EtRSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, alsook deze onder persoonlijk ondernemingsnummer aangegaan, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder:

- Mevrouw VAN LEUVEN Frieda, voornoemd.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

VOOR GELLTKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vódr registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Steven VERBIST,

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 6 augustus 2012

Coordonnées
RECOVERY PARTNERS

Adresse
HOOGSTRAAT 25 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande