RECYCLING METAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RECYCLING METAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.446.746

Publication

18/12/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

07 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0447.446.746

Benaming

(voluit) : RECYCLING METAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9630 Zwalm, Rozebekepiein 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  DOELSWIJZIGING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  KAPITAALVERHOGING  ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER  BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER  ACTUALISERING STATUTEN

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECYCLING METAL", met zetel te 9630 Zwalm, Rozebekeplein 1, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 5 december 2012, dat er onder meer beslist werd:

1/ de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder van 5 november 2012, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde doelsuitbreiding en houdende een omstandige verantwoording van de kapitaalverhoging in natura, bij welk verslag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012.

de voorzitter tevens te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter Saeys & Co", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INGE SAEYS BEDRIJFSREVISOR", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys, kantoor houdende te Aalst, Genste Steenweg 55, betreffende de kapitaalverhoging in natura, opgesteld op 27 november 2012, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"6. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA RECYCLING META!, bestaat uit de inbreng van 110 aandelen van BVBA THOMAS WERNER door de heer Pedro THOMAS,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, maar dat daarentegen de waardebepaling van de onderneming een conventionele waarde is welke in het licht van de zaakvoerder bedrijfseconomisch verantwoord is en dat we slechts geen controle hebben kunnen uitgevoerd op de financiële situatie per 30.09.2012. In dit kader dienen we ons te onthouden over het feit dat de waardebepaling van de waartoe de methoden van waardering geleid hebben tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van ê 256.666,30, bestaat uit een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Aalst

op 27 november 2012.

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO bedrijfsrevisorenkantoor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordig door de Burg. BVBA I, Saeys bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge SAEYS."

Alle vennoten erkennen van deze verslagen met bijlagen een exemplaar te hebben ontvangen, voorafgaandelijk aan deze, en er kennis van te hebben genomen.

2f tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 door een nieuw artikel 3, luidend als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden; het optreden als veiligheidscoördinator, Consultancy en dienstverlening inzake diverse technische aangelegenheden. Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening. Het optreden als manager en managementvennootschap.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. Studiebureau voor diverse technische aangelegenheden. Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

De aan - en verkoop, de opslag, sortering, verwerking en behandeling van : afbraakmaterialen, recuperatiematerialen, oud ijzer, ijzerwaren, schroot, afvalstoffen, diverse materialen.

Het uitvoeren van alle aanverwante werkzaamheden, alsook de vervaardiging, de montage, de plaatsing, de afbraak en demontage, de herstelling en recuperatie van voormelde artikelen.

Het uitvoeren van alle sloopwerken en afbraakwerken in diverse sectoren; het uitvoeren van grondwerken en voorbereidende werken, het uitvoeren van opruim- en reinigingswerkzaamheden; metalen schrijnwerk, metaalconstructie en algemene mechaniek; het bouwen en monteren van metalen constructies en gebouwen, metaalskeletbouw. Het reinigen en vernietigen van tanks en reservoirs, het afleveren van allerhande attesten;

Onderneming voor het vervoer van goederen voor rekening van derden; transportonderneming; containerdienst. Het verhuren en leasen van machines, materiaal en goederen, al dan niet met bedieningspersoneel.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren metaal, elektriciteit, installatie en bouw; het uitvoeren van alle renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers; algemene bouwonderneming; algemene coördinatiewerken;

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in : fabricaten en haiffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, afbraakmaterialen, oud ijzer, schroot, ijzerwaren, metalen, ferro en non-ferro, recuperatiematerialen, tweedehandse goederen, allerhande consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen, diverse technische installaties, menigvuldige diensten en goederen. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en behandelen van voormelde goederen. De vervaardiging, productie en behandeling van voormelde goederen;

Handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel in diverse goederen en diensten; het optreden als handelsagent en intermediair. Het uitbouwen van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Diverse zakelijke dienstverlening. Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden ais bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere' vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden ais holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en

de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm, De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking niet derden.".

3/ tot omzetting van het kapitaal in euro, namelijk vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR).

4/ de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

5/ het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd zesenzestig euro dertig cent (256.666,30 EUR), om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR) op tweehonderd éénentachtigduizend vierhonderd vijfenvijftig euro vijfenzestig cent (281,455,65 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, in te tekenen en te volstorten door de heer Pedro Thomas voornoemd, als vergoeding voor de inbreng in natura van honderd en tien (110) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOMAS WERNER" met zetel te 9890 Gavere, Legen Heirweg 30, ingeschre-iven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.003.918.

INTEKENING EN VOLSTORTING.

Terstond verklaart de heer Pedro Thomas in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging met tweehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd zesenzestig euro dertig cent (256.666,30 EUR), aangenomen door de bovenstaande beslissing.

Derhalve, voor integrale intekening en onmiddellijke volstorting op de kapitaalverhoging, brengt hij in:

Honderd en tien (110) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOMAS WERNER" met zetel te 9890 Gavere, Legen Heirweg 30, ingeschre-ven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.003.918.

VASTSTELLING

Ingevolge de verklaringen van de aandeelhouders en de door de heer Pedro Thomas verrichte intekening en inbreng, stelt de vergadering vast, en verzoekt mij, notaris te acteren, dat de door haar voorgestelde kapitaalverhoging werkelijk tot stand gekomen is en is volstort, zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden op tweehonderd éénentachtigduizend vierhonderd vijfenvijftig euro vijfenzestig cent (281.455,65 EUR) is gebracht, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6/ artikel 5 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de beslissing omtrent de omzetting van het kapitaal, afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en de kapitaalverhoging,

Artikel 5 zal luiden als volgt:

"Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERD EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO VIJFENZESTIG CENT (281.455,65 EUR), gesplitst in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

7/ tot vervanging in artikel 6 der statuten van "het register van vennoten" door "het register van aandelen". 8/ tot vervanging van de eerste alinea van artikel 16 der statuten door een nieuwe alinea luidend ais volgt: "Zolang de vennootschap voldoet aan de desbetreffende criteria van het Wetboek Vennootschappen (artikel 141 iuncto artikel 15), is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen,"

9/ tot vervanging van artikel 18 door een nieuw artikel luidend als volgt:

"De jaarvergadering hoort, in de door de wet voorziene gevallen, lezing van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en, indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de decharge aan zaakvoerders en commissarissen."

10/ tot vervanging in artikel 20 van de woorden "vijf door de woorden "zeven".

11/ tot wijziging van de derde paragraaf van artikel 20 als volgt:

"De onbekwame en een rechtspersoon mogen zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordiger."

12/ tot toevoeging van een nieuwe eerste paragraaf in artikel 29 der statuten als volgt:

"De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

13/ om overal waar in de statuten verwezen wordt naar met name genoemde wetsartikelen, dit te vervangen door eenvoudig te verwijzen naar het wetboek van vennootschappen.

14/ de" zaakvoerder-te.machtïgen" om.de-statuten-te-coordineren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

L

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

151 te bevestigen en bekrachtigen het ontslag van mevrouw Thomas Joanna, op haar verzoek, als statutair zaakvoerder met ingang van 31 december 2005, waartoe werd beslist bij bijzondere algemene vergadering de dato 29 december 2005.

16/ tot benoeming van de heer Pedro Thomas voornoemd tot vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECYCLING METAL", voor de uitoefening van haar bevoegheden als zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `THOMAS WERNER", met zetel te 9890 Gavere, Legen Heirweg 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.003.918.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Marc SOBRIE

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM

Tegelijk hiermee- 1 ee gelegd: expeditie van de akte, coördinatie van de stauten, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2012 : OU036966
04/07/2012 : OU036966
12/07/2011 : OU036966
31/08/2010 : OU036966
15/07/2009 : OU036966
14/07/2008 : OU036966
30/08/2007 : OU036966
26/07/2006 : OU036966
07/07/2006 : OU036966
10/01/2006 : OU036966
22/07/2005 : OU036966
07/07/2004 : OU036966
23/07/2003 : OU036966
16/08/2002 : OU036966
10/07/2001 : OU036966
13/10/1999 : OU036966
17/06/1992 : OU36966

Coordonnées
RECYCLING METAL

Adresse
ROZEBEKEPLEIN 1 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Rozebeke
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande