RED APPLE

Société en commandite simple


Dénomination : RED APPLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.090.339

Publication

03/02/2011
ÿþ Mae 2.0

LI -44 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11111

+11018856"

be a B sta

NEERG

2 4 -01- 2011

RECHTBANK VAN

GENT

KOOPHAND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O D 2j j0 33 1

Benaming

(voluit) : Red Apple

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Alfons Braeckmanlaan 232 9040 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 27/09/2010

Op heden, 27 september 2010, zijn bijeengekomen :

1. Juffrouw Jessie Van Petegem, wonende te 9040 Gent, Alfons Braeckmanlaan 232;

2. Juffrouw Ellen Andries, wonende Ferdinand Lousbergskaai 101 B/302;

Die een gewone commanditaire vennootschap oprichten, waarvan de naam zal luiden "Red Apple" en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9040 Gent, Alfons Braeckmanlaan 232. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vermogen

De oprichters verklaren en erkennen dat een vermogen van 500 euro is ingebracht en volgestort.

De volstorting is gebeurd door inbreng in geld tot beloop van 500 euro.

De inbreng in geld voor een bedrag van 495 euro wordt gedaan door de oprichter sub 1., waarvoor zij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot haar inbreng. De inbreng in geld voor een bedrag van 5 euro wordt gedaan door de oprichter sub 2., waarvoor zij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot haar inbreng

Juffrouw Jessie Van Petegem neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Juffrouw Ellen Andries neemt deel aan de oprichting als stille vennoot, die slechts tot beloop van haar inbreng aansprakelijk is.

De oprichters stellen vervolgens de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt: STATUTEN

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "Red Apple".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen

door de vermelding van haar rechtsvorm ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire

vennootschap", ofwel in het kort als "Comm.V".

Verder moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel toevoegen aan

haar naam en rechtsvorm, samen met de vermelding van haar ondernemingsnummer.

Op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t e te; - vervolg Mod 2.0

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9040 Gent, Alfons Braeckmanlaan 232, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Hij kan, bij besluit van de zaakvoerder, naar elke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied in België worden overgebracht. Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder. De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder en met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatiezetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland

Artikel 3 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de

vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met

eenparigheid.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, in België of in het buitenland :

1/ - alle activiteiten van een softwarehuis, zoals de analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals de handelingen omtrent de in-en verkoop en verhuur van ondersteunend materiaal; opleiding in programmeertaal, het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting van natuurlijke en rechtspersonen, zowel in de privé als in de openbare sector, zowel in binnen-als in buitenland met betrekking tot ondermeer diverse informatiesystemen en het internet, dit alles in de meest ruime betekenis;

- de aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en -software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan;

- de aankoop en verkoop, import en export van allerhande consumptiegoederen;

- de onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het internet of andere gegevensdragers; het opmaken van websites en het verlenen van alle diensten dienaangaande;

- de productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimedia toepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten;

- de inkoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van

communicatiesystemen, zowel hardware als software en alle toebehoren daarmee gepaard gaande;

- het ontwerp en inrichting van computerzalen en de inkoop, verkoop en ontwerp van gespecialiseerd meubilair.

- het aanbieden van "Value Added Network"- producten en diensten, in het bijzonder internetwerking (ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn : Internet, TCP/IP, UUCP, ...) en alle ander mogelijke bijkomende dienstverleningen, zoals advies, studie, ontwikkeling en systeemintegratie, installatie en onderhoud, beheer, facilities management, outsourcing en andere producten en diensten, met inbegrip van inkoop, verhuur, verkoop en distributie van materiaal voor gegevensverwerking.

2/ Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

3/ Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie. 4/ Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

l_ r - vervolg

5/ Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

6/ Het verlenen van diensten op het vlak van fotografie

71 Grafische vormgeving, ontwerpen van lay-out, logo's, folders, e.d.

91 Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

10/ Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

11/ Het vestigen van brevetten, design en trademarks en het verkopen ervan alsmede het verlenen van licentierechten en dergelijke in de ruimste zin van het woord.

121 Het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het vestigen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, het in opstal nemen of geven, het in erfpacht nemen of geven, het vervreemden van onroerende zaken en/of zakelijke rechten op onroerende goederen, in de ruimste betekenis.

De vennootschap heeft tevens tot doel, doch enkel voor eigen rekening, het beheer van een eigen vermogen, zowel roerend als onroerend.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5 : Maatschappelijk vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 500 euro.

Hiervoor werden 100 bewijzen van deelneming uitgereikt.

Artikel 7: Aanduiding beherende en stille vennoten

De hoedanigheid van beherende vennoot en de rechten eraan verbonden zijn persoonlijk en onoverdraagbaar. Ze gaat niet over op de erfgenaam, legataris, rechthebbende of rechtverkrijgende.

Als beherende vennoot is aangewezen: Jessie Van Petegem.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot is slechts tot beloop van zijn inbreng aansprakelijk. Hij mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Jessie Van Petegem.

Hij kan ten allen tijde ontslag nemen.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. In geval van ontslag van de zaakvoerder dient hij zijn deelneming over te laten aan de overblijvende stille venno(o)t(en) die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een nieuwe zaakvoerder aanstel(t)(len), die door hen als beherende vennoot werd aanvaard.

Wordt binnen zestig (60) dagen na het ontslag - door de algemene vergadering der stille vennoten - geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Let - vervolg

Indien de ontslagnemende enige zaakvoerder geen opvolger heeft, dient hij gedurende een termijn van vijfenveertig (45) dagen zijn opdracht verder te vervullen.

De in vereffeningstelling of het faillissement van de zaakvoerder of het verlies van zijn

hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

In geval van ontslag van de enige zaakvoerder, dan kan elke stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaameming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de bepalingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn. Indien de ernst van deze redenen betwist wordt door de betrokken zaakvoerder, blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan.

De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige

zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder een vergoeding toekennen die de vorm kan hebben van een vaste bezoldiging die bij de bedrijfskosten van de vennootschap wordt geboekt. Daarnaast kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder een tantième toekennen.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte.

De benoeming van de zaakvoerder moet blijken uit de statuten van de vennootschap.

Het einde van zijn opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging.

Begin en einde van de opdracht als zaakvoerder wordt daarenboven openbaar gemaakt door neerlegging in het rechtspersonenregister van een uittreksel uit het besluit waaruit de benoeming of de herroeping blijkt.

Uit het gepubliceerde uittreksel van het benoemingsbesluit moet de omvang blijken van de bevoegdheid van de zaakvoerder evenals de wijze waarop hij de vennootschap vertegenwoordigt. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht.

Artikel 10 : Algemene vergadering van de vennoten

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar in de plaats aangewezen in de oproeping met het oog op de goedkeuring van de rekeningen.

Er kan ook steeds een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen, die wordt gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten en de zaakvoerder(s).

Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derde betreffen of die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van de zaakvoerder(s).

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, fax of elektronisch bericht kan worden gegeven .

De algemene vergadering neemt beslissingen over alle onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren.

De algemene vergadering kan niet geldig besluiten dan wanneer de zaakvoerder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Enkel wanneer de algemene vergadering te besluiten heeft over de voortzetting of omzetting van de vennootschap naar aanleiding van het wegvallen van de enige zaakvoerder, tevens enige beherende vennoot, vervalt de hiervoor opgelegde aanwezigheidsvereiste en kan de algemene vergadering geldig besluiten zonder dat de beherende vennoot aanwezig is.

De gewone of bijzondere algemene vergadering neemt besluiten bij gewone meerderheid. Betreft het besluit de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden, of een daad van

beschikking, dan is ook de instemming vereist van de zaakvoerder beherend vennoot.

Med 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

k;t - vervolg

De besluiten waarbij de statuten worden gewijzigd (waaronder de benoeming en/of herroeping van zaakvoerder), moeten met eenparigheid worden goedgekeurd en met het akkoord van de zaakvoerder.

Van het verloop van de vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt, dat wordt ondertekend door de zaakvoerder en bewaard wordt in een register.

Echt verklaarde afschriften of uittreksels van de onderhands genotuleerde verslagen worden afgeleverd door de persoon of personen die jegens derden de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen.

"

Artikel 11 : Boekjaar - inventaris - jaarrekening - jaarverslag - winstverdeling - reservering

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op van het vermogen van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te

verlenen kwijting.

Het saldo van de winst is ter beschikking van de algemene vergadering die enkel met het akkoord

van de zaakvoerder de bestemming kan bepalen.

Mod 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters nog volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

3. De oprichters besluiten in uitvoering van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen dat geen commissaris moet worden aangesteld.

4. Juffrouw Jessie Van Petegem aanvaardt haar mandaat van zaakvoerder.

5. Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1830 Machelen, Dorpsplein 2, vertegenwoordigd door Mevrouw lise Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Opgemaakt in twee exemplaren te Gent op 27 september 2010

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 27/09/2010

Jessie Van Petegem

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2015
ÿþ Mad POF 11.1

t_r~t(y ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie ijan de akte



NEERGELEGD

15 MEI 2015

RMANK VAN

KOOPEL TE GENT

UI

*15079861*

Ondernemingsnr : 0833.090.339

Benaming (voluit) : Red Apple

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Alfons Braeckmanlaan 232 - 9040 Gent -

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag - Benoeming - Overdracht aandelen

Tekst : -

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 01/10/2012

Mevrouw Ellen Andries, Ferdinand Lousbergskaai 1016/302, 9000 Gent, heeft heden haar ontslag aangeboden ais zaakvoerder. Haar ontslag wordt aanvaard en er wordt haar decharge verleend voor haar mandaat tot heden.

De heer Nico De Gols, Alfons Braeckmaanlaan 232, 9040 Sint-Amandsberg, wordt vanaf heden

benoemd tot zaakvoerder Zijn mandaat is onbezoldigd. "

Het aandeel van mevrouw Ellen Andries wordt overgenomen door de heer Nico De Gois (1 aandeel).

De aandelen van mevrouw Jessie Van Petegem, gifons Braeckmanlaan 232, 9040 Sint-Amandsberg, worden deels overgenomen door de heer Nico De Gols (49 aandelen).

Na deze overname bezit de heer Nico De Gols 50 aandelen en mevrouw Jessie Van Petegem 50 aandelen.

Tegelijk neergelegd:. origineel PV dd 01 /10/2012

Jessie Van Petegem

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik l3 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RED APPLE

Adresse
ALFONS BRAECKMANLAAN 232 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande