REGIUS ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REGIUS ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.088.195

Publication

04/09/2012
ÿþModWord11.1

Voc behol

aan

Beig' Staat:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gt?ff-1:=1E- ir,GCHTBRNK

Vhi.i !-<"1(),~'HANÇ1FL

2 it A66, 2012

É9ri-7le11..? CMs.)l\i1:.)s..

Ondernemingsnr : 0840.088.195

Benaming

(voluit) : REGIUS ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driekoningenstraat 140, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 14/08/2012 blijkt wat volgt :

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van 16 augustus 2012 verplaatst naar Heistraat 189 te 9100 Sint-Niklaas.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþ moi 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

1IIJ

GRIFFIE

KOOPHANDEL

1 0. 10. 2011 DEItreeRMONDE

o2.2.stgS

Ondernerrtingsnr Benaming

(voluit) : "REGIUS ADVOCATEN"

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 140

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 5 oktober. 2011, ter registratie aangeboden, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichters

1° de heer VAN DE SIJPE Renaat-Walter, geboren te Lokeren op 22 november 1982, wonende te 9100

Sint-Niklaas, Begijnenstraat 8218002.

2° mevrouw NOTENBAERT Gina-Vera-Dirk-Maria, geboren te Sint-Niklaas op 24 juni 1982, wonende te

9100 Sint-Niklaas, Begijnenstraat 8218002.

2) Rechtsvorm - naam

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid

met naam "REGIUS ADVOCATEN"

3) Zetel

zetel 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 140

4) Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat,

alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) hei uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen,? het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en hei optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en' richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Orde van Advocaten bij de balie te Dendermonde en de: reglementering zoals vervat in de Dendermondse Deontologische Codex, en onder meer deze vervat in de; Beroepscodex van de gezegde orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of; groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar' actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zakelijk of persoonlijk borg stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder 11100ste van het kapitaal vertegen-'woordi-gen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het kapitaal werd volstort ten belopen van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR). Het niet volstorte gedeelte bedraagt twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wehtelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaamdelijke betalingen te doen.

7) Bestuur  toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die noodzakelijk advocaat-vennoot zullen

dienen te zijn.

Tot statutair zaakvoerders voor onbepaalde duur worden benoemd :

-Meester Gina NOTENBAERT, voornoemd,

-Meester Renaat VAN DE SIJPE, voornoemd,

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, in speciën of in natura, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Tevens kan een vergoeding worden toegekend voor kosten en vacaties.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoor-tdigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Voor onroerende handelingen dienen alle zaakvoerders samen te vennootschap te vertegenwoordigen.

Er werd geen commissaris benoemd'

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei om 20 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van dat jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 29.08.2016 16506-0164-011

Coordonnées
REGIUS ADVOCATEN

Adresse
HEISTRAAT 189 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande