REIZEN PLUS+

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REIZEN PLUS+
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.796.929

Publication

16/10/2014
ÿþe mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1111 1.11111110 1111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

07. OKT. 20111

1.

RECeliffieNK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

-

Ondernerningsnr : 0437.796.929

Benaming (voluit) : REIZEN PLUS +

!i

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brouwerijstraat 25

9880 Aaiter

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering  Bevestiging zetelverplaatsing Omzetting kapitaal in euro Kapitaal-verhoging (artikel 537 WIB92) Statutenwijzingen,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 30 september 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REIZEN PLUS+", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Bevestiaino zetelverplaatsinq

De algemene vergadering besluit om de bepaling betreffende de zetel van de vennootschap in de statuten aan te passen ingevolge de beslissing van de zaakvoerder tot zetelverplaatsing de dato 1 december 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2010, onder nummer 20100303/0032473, waarbij de zetel van de vennootschap werd overgebracht naar 9880 Aalter, Brouwerijstraat 125.

Tweede besluit: Ornzettinq van het kapitaal in euro

De vergadering beslist het kapitaal van een miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (1.600.000 BEF) om te zetten in zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro drie cent (¬ 37.184,03).

Derde besluit: Kennisname dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 september laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig artikel 637 W1B92, ten belope van honderd eenendertig duizend euro (¬ 131.000,00), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij dertienduizend honderd euro (¬ 13.100,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

!! De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan mevrouw Ingrid DEV1SCH een bruto-bedrag ten belope van honderd dertig duizend honderd

zesentwintig euro zesenzestig cent (¬ 130.126,66);

- aan mevrouw Sarah MIL! een bruto-bedrag ten belope van achthonderd drieënzeventig euro

drieëndertig cent (¬ 873,33).

Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de vennoten.

; Bij zelfde algemene vergadering hebben de vennoten verklaard dat de netto verkregen bedragen

!! onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal.

Vierde besluit: Kapitaalverhouinq

4.1/ De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd zeventien duizend negenhonderd euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



(E 117.900,00), om het kapitaal te brengen van zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro drie cent (E 37.184,03) op honderd vijfenvijftig duizend vierentachtig euro drie cent (E 155.084,03). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng ln geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, met het oog op de opneming ln het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

4.2/ Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bil wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren verklaren alle vennoten elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen.

4.3/ ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ Mevrouw Ingrid DEVISCI-I, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van honderd zeventien duizend honderd veertien euro (¬ 117.114,00);

2/ Mevrouw Sarah MU, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van zevenhonderd zesentachtig euro (E 786,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door Cretan (kantoor Aafter) op 26 september 2014 blijkt dat het bedrag van honderd zeventien duizend negenhonderd euro (¬ 117.900,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE20 1043 6340 1756 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door mevrouw Ingrid DEVISCH en mevrouw Sarah MILI, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

4.41 De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans honderd vijfenvijftig duizend vierentachtig euro drie cent (E 155.084,03) bedraagt, vertegenwoordigd door 750 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde besluit: Statutenwijzigingen

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving

Zij beslist de statuten volledig te herschrijven ais volgt:

STATUTEN











Artikel Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "REIZEN

PLUS+".

Deze naam moet worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting ervan.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880

Aalier, Brouvverijsiraat 25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nedetlandstalig gedeelte van hei land, mede in

Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot dote

De verkoop als tussenpersoon, van door derden georganiseerde reizen tegen een vaste som en verblijven tegen

een vaste som, van logiesbons en van maaltijdbons;

De verkoop als tussenpersoon, van biljetten voor aile vervoermiddelen.

Daarnaast mag zij alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen stellen die rechtstreeks

of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4: Duur





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behOuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfenvijftig duizend vierentachtig euro drie cent (¬ 155.084,03). Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/75e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal driehonderd duizend Belgische Frank (300.000 BEF), vertegenwoordigd door 30 gelijke aandelen met een nominale waarde van tienduizend Belgische Frank (10.000 BEF) per aandeel.

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 17 maart 1998, opgemaakt door notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het kapitaal verhoogd met een miljoen tweehonderd duizend Belgische Frank (1.200.000 BEF), door incorporatie van beschikbare reserves, om het kapitaal te brengen van driehonderd duizend Belgische Frank (300.000 BEF) naar een miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (1,500.000 BEF), zonder creatie van nieuwe aandelen. Blijkens zelfde proces-verbaal werd de vennootschap omgezet van een coöperatieve vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en werden de 30 bestaande aandelen (alsdan met een nominale waarde van 50.000 BEF per aandeel) omgeruild tegen 750 aandelen zonder nominale waarde in cie besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 september 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap omgezet in euro en vervolgens verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd zeventien duizend negenhonderd euro 117.900,00), dat ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 17 september 2014 werd uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 WIB92. Zo werd het kapitaal van zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro drie cent (¬ 37.184,03) (vertegenwoordigd door 750 aandelen) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, gebracht naar honderd vijfenvijftig duizend vierentachtig euro drie cent (¬ 155.084,03), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 10: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet

Artikel 11: Bevoetglheden

Iedere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en ln rechte, als eiser of als verweerder.

Artikel 12: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd.

De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 14: Vergoedingen zaakvoerder

Aan de zaakvoerder of zaakvoerders mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 16: Jaarvergadering

De jaarveroaderinq wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand februari om 9 uur in de voormiddag. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

mod Iti

behouden aan aan net Belgisch Staatsbiad

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het randschrifren met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadeting.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen warden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 17: Aantal stemmen - Volmacht

Indien er Meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. leder aandeel geeft slechts recht op een stem.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 21: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar om te eindigen op 30 september van het daaropvolgend jaar. Artikel 23: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vzost° afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/10e van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming dle de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 27: Verdellng bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld warden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Flet eventuele verlies zal In dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerieuoino op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 30/09/2014, met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2014 : GE155743
20/03/2013 : GE155743
04/04/2012 : GE155743
29/03/2011 : GE155743
16/03/2015 : GE155743
26/03/2010 : GE155743
03/03/2010 : GE155743
20/03/2009 : GE155743
10/03/2008 : GE155743
02/03/2007 : GE155743
31/03/2006 : GE155743
31/03/2005 : GE155743
02/04/2004 : GE155743
17/03/2003 : GE155743
29/03/2002 : GE155743
22/03/2001 : GE155743
04/04/2000 : GE155743
02/04/1999 : GE155743
01/01/1997 : GE155743
01/01/1993 : GE155743
01/01/1992 : GE155743
18/07/1989 : GE155743
20/03/2017 : GE155743

Coordonnées
REIZEN PLUS+

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 25 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande