REMO- INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : REMO- INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.942.350

Publication

25/11/2014
ÿþ[

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbh

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Ondernerningsnr : 0521.942.350

Benaming

(voluit) : Remo - Invest

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9130 Verrebroek, Aven Ackers 15/B

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGG1NG SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de waarbij de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING een deel van haar vermogen aan de CVBA GROUP VAN REMOORTEL overdraagt en een deel van haar vermogen aan de COMM. V, REMO  INVEST overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap evenwel ophoudt te bestaan (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorgaan van de Nv Van Remoortel Aardappelverwerking van 12 november 2014 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLf TSEN VENNOOTSCHAP

Naam: VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel; 9130 Verrebroek, Aven Ackers 151E

Opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Guy van Raemdonck te Beveren op twintig mei negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zes juni negentienhonderd tweeënnegentig pagina 920606/367.

De statuten werden gewijzigd bij op één oktober tweeduizend en twee, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari tweeduizend en drie, nummer 03024168.

De statuten werden gewijzigd bij akte voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op achtentwintig mei tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf juli tweeduizend en vier onder nummer 04098923.

De statuten werden gewijzigd bij akte voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op zesentwintig maart tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van veertien april tweeduizend en acht onder nummer 08055725.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0447.438.927, rechtbank Gent (afdeling Dendermonde).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

5, et " í;,~.." y!~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

14 NOV. 2014

AFDELENGfflgI=RMONDE

De vennootschap heeft ais doel:

-Het uitbaten van een aardappelenverwerkingsbedrijf, zodat het de vennootschap toegelaten is de produkten hiervoor te kopen, verkopen, op te slagen, te behandelen, te verwerken, te commercialiseren voor en na verwerking, zowel in binnenland als in buitenland, groothandel en kleinhandel in aardappelen, In vers of

Op de laatste blz van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa - Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

diepgevroren fruit en groenten, bewaren en telen van aardappelen en andere biogewassen, het reinigen van groenten, nijverheid voor het bereiden van land- en tuinbouwprodukten,

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen en!of van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP 1

Naam GROUP VAN REMOORTEL

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9130 Verrebroek, Aven Ackers 951E

Opgericht bij akte verleden voor notaris Wim Verstraeten te Vrasene op vier april tweeduizend en veertien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig april tweeduizend en veertien onder nummer 14087542.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0550.566.951, rechtbank Gent (afdeling Dendermonde).

De vennootschap heeft als doel:

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuidvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de venncotschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot.onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vcrm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

-Het verlenen van technische, administratieve financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en raad in zake commerciële, financiële, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan elle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

Ze mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle

t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP 2

Naam , REMO - INVEST

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9130 Verrebroek, Aven Ackers 1516

Opgericht bij onderhandse akte op negentien februari tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart tweeduizend veertien onder nummer 13046507.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0521.942.350, rechtbank Gent (afdeling Dendermonde).

De vennootschap heeft tot duel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1.Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland..

2.Het beheren, valoriseren en ten gelde maken van deze belangen of deelnemingen.

3.De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle, en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

4.1-let verlenen van aile advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

5.Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van: professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en personeelsbeheer, deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen als buitenland.

6.AIEe verrichtingen van raadgeving aangaande risico's en veiligheid en dit zowel op het vlak van personen ais van goederen, zij mag levens overgaan tot studie, het opstellen en het administratief actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dal tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de oprust stelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur der ondernemingen,

7.Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van ondernemingen als particulieren.

8.De aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring en het beheer van aile al dan niet bebouwde onroerende goederen, en het verrichten van alle handelingen die daarmede geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

9.De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf zowel op eigen eigendom of in pacht zouden verkregen. 10.Het kweken, onderhouden en herbergen van dieren.

11.Het beheer van roerende waarden.

Verder is vennootschap gerechtigd, zowel in België ais in het buitenland alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief is opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten, en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap kan zich niet borg stellen of hypotheek verstrekken op haar eigendommen in het voordeel van andere vennootschappen, ook niet vennootschappen uit dezelfde groep.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING EN COMM. V. REMO - INVEST van aandelen in de CVBA GROUP VAN REMOORTEL.

Gezien de overnemende vennootschap 1 eigenaar is van 96 aandelen van de af te splitsen vennootschap, hetzij 96 % van de totaliteit der aandelen, zal geen omwisseling plaatsvinden van die aandelen van de overnemende vennootschap 1 tegen aandelen van de af te splitsen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van de af te splitsen vennootschap en de overnemende vennootschap 1 stellen voor om 60 aandelen in de overnemende vennootschap 1 uit te geven tegen 1 aandeel van de af te splitsen vennootschap.

De raad van bestuur van de af te splitsen vennootschap en de overnemende vennootschap 2 stellen voor om 213 aandelen van de overnemende vennootschap 2 uit te geven tegen 1 aandeel van de af te splitsen vennootschap.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschappen die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERK1NG, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de CVBA GROUP VAN REMOORTEL en van de COMM. V. REMO - INVEST.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de CVBA GROUP VAN REMOORTEL en van de COMM. V. REMO - INVEST is vastgesteld op 1 juli 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING niet betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van respectievelijk de CVBA GROUP VAN REMOORTEL en COMM. V. REMO - INVEST is vastgesteld op 1 Juli 2014.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W, Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W. Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf 1 van artikel 731 W. Venn. niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W. Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W. Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap 1 worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 423, §1 W. Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen warden geen bijzondere voordelen toegekend.

of/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de overnemende vennootschap 1 af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Financiële vaste activa  verbonden ondernemingen

De deelneming in bvba Remo Fresh , met zetel te 9130 Verrebroek, Aven Ackers 15 8, ondernemingsnummer 0458.753.778, RPR Dendermonde,

PASSIEF

Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, resultaat per 30/6/2014 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. De kapitaalsubsidies, met inbegrip van de uitgestelde belasting worden bij voorrang toebedeeld aan de vennootschap die de gesubsidieerde activa behoudt of verkrijgt. Voormelde evenredigheid wordt vervolgens bekomen via een aangepaste toebedeling van de andere belastingvrije reserves (die niet verbonden zijn aan welbepaalde activa).

Schulden

Er worden geen schulden afgesplitst.

Belastingen

De belastingen die in voorkomend geval ten gevolge van de partiële splitsing zouden geheven worden, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap 1 in verhouding met haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap 1 of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap 1 overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste activa.

Het naar de overnemende vennootschap 2 af te splitsen vermogen wordt ais volgt beschreven.

ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Het betreft enerzijds de terreinen en fabrieksgebouwen gelegen te 9130 Beveren, Aven Acker, gekend ten

kadaster 46027 Beveren, 5de afdeling, Sectie B, perceelnummers 0173M, 0170E en 0166R.

Het betreft anderzijds de weg gelegen te 9130 Beveren, Vrasene Polder, gekend ten kadaster 46027 Beveren, 5de afdeling, Sectie B, perceelnummer 0174L.

De gebouwen "waterzuivering fase 3° wordt niet mee afgesplitst. Deze gebouwen bevinden zich gedeeltelijk op een deel van voormeld perceelnummer 0170F.

PASSIEF

Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, resultaat per 30/6/2014 worden, conform artikel 213 W.LB., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. De kapitaalsubsidies, met inbegrip van de uitgestelde belasting worden bij voorrang toebedeeld aan de vennootschap die de gesubsidieerde activa behoudt of verkrijgt. Voormelde evenredigheid wordt vervolgens bekomen via een aangepaste toebedeling van de andere belastingvrije reserves (die niet verbonden zijn aan welbepaalde activa).

Schulden

Er worden geen schulden afgesplitst.

Belastingen

De belastingen die in voorkomend geval ten gevolge van de partiële splitsing zouden geheven worden, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap 2 in verhouding met haar toebedeelde deel van het vermogen,

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

}

4_,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 240 aandelen van de overnemende vennootschap 1 CVBA GROUP VAN REMOORTEL worden toegekend aan de aandeelhouders van NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING.

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 21.300 aandelen van de overnemende vennootschap 2 COMM. V. REMO  INVEST worden toegekend aan de aandeelhouders van NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Jozef Van Remoortel

Bestuurder

Mevrouw Els Van Remoortel

Bestuurder

Mevrouw An Van Remoortel

Bestuurder

De heer Kris Thielman

Bestuurder

De heer Wim Lannoey

Bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/03/2013
ÿþVoo behou aan I Betgi: Staats

11

Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar: S ,~ ~2. ISp

Benaming

(voluit) : REMO- INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Aven Ackers 15 B in 9130 VERREBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte van 19 februari 2013, geregistreerd 9 bladen te Beveren op 11,03201, boek 6/77, blad 17, vak 11, werd Comm.V. Remo Invest opgericht

Oprichters

Oprichter sub 1

VAN REMOORTEL Els, Rijkstraat 35 in 9130 Verrebroek, N.N. 750117 294 02

Oprichter sub 2

VAN REMOORTEL An, Rijkstraat 17 in 9130 Verrebroek, N.N 73052835483

Oprichter sub 3

LANNOEY Wim, Rijkstraat 35 in 9130 Verrebroek, N.N. 73102329932

Oprichter sub 4

THIELMAN KRiS, Rijkstraat 17 in 9130 Verrebroek, N.N. 68112731391

Oprichter sub 5

VAN REMOORTEL Jozef, Verheyenplein 8 in 9130 Verrebroek, N.N. 48122842917

Vertegenwoordiging  Volmachten

De oprichters zijn vertegenwoordigd door VAN REMOORTEL Els, han-'delend in hoedanigheid van

bijzondere volmachtdrager

Deze personen wensen met onderhavige overeenkomst een gewone commanditaire vennootschap (Comm. V) op te richten.

Titel i Oprichting

Vorm van de vennootschap

De oprichters richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap In de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Naam  zetel

Haar naam luidt: Remo-Invest.

Zij wordt gevestigd in 9130 Verrebroek, Aven Ackers 15 B

Gecommanditeerde en stille vennoten

Van Remoortel Jozef, Van Remoortel Ets en Van Remoortel An, allen voornoemd, nemen deel aan de

oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Lannoey Wim en Thielman Kris treden op als stille vennoot.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

i 3 MAART 2013

DENDÊMNONDE

i

ui

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal -- plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 50.000,00 EUR en is verdeeld in 500

aandelen, met een fractiewaarde van 1/100 ste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 24 aandelen en betaalde hierop 12.000,00 EURO De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 24 aandelen en betaalde hierop 12.000,00 EURO De oprichter sub 3 heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalde hierop 12.500,00 EURO De oprichter sub 4 heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalde hierop 12.500,00 EURO De oprichter sub 5 heeft ingetekend op 2 aandelen en betaalde hierop 1.000,00 EURO

Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Verdeling van de participatie In het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen aan de oprichters toe als volgt: oprichter sub 1: 24 aandelen; oprichter sub 2: 24 aandelen; oprichter sub 3; 25 aandelen; oprichter sub 4: 25 aandelen; oprichter sub 5 : 2 aandelen

Samen: 100 aandelen.

Titel Il Statuten van de vennootschap

Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap,

De naam van de vennootschap luidt: Remo-Invest

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Aven Ackers 15b 9130 Verrebroek,

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders,

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1.Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland,

2, Het beheren, valoriseren en ten gelde maken van deze belangen, of deelnemingen,

3. De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur,

de directie, de controle, en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en

verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

4. Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

5. Managementassistentie en -ondersteuning in de zin van: professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en personeelsbeheer, deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen als buitenland,

a

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Alle verrichtingen van raadgeving aangaande risico's en veilïgheld en dit zowel op het vlak van personen als van goederen, zij mag tevens overgaan tot studie, het opstellen en het administratief actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dat tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de oprust stelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur der ondernemingen.

7. Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede

financiële, handels-, fiscale-, of sociale aangelegenheden,

zowel ten behoeve van ondernemingen als van particulieren.

8. De aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring en het beheer van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen, en het verrichten van alle handelingen die daarmede geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

9. de exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf zowel op eigen eigendom of in pacht zouden verkregen.

10. Het kweken, onderhouden en herbergen van dieren.

11. Het beheer van roerende waarden.

Verder is vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief is opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten, en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap kan zich niet borg stellen of hypotheek verstrekken op haar eigendommen in het voordeel van andere vennootschappen, ook niet vennootschappen uit dezelfde groep.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van

andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering geno-'men volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO en is

verdeeld in 100 aan-idelen, met een fractiewaarde van éénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen.

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en con-'trole uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur

1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

2. Duur van de opdracht Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Bevoegdheld

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennoohschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd Is.

4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap In alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd Is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Controle

ledere vennoot, zowel de gecommanditeerde ais de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accoun-'tants en de Belastingconsulenten of een erkende bedrijfsrevisor.

Algemene vergadering van de vennoten

1. Jaarvergadering -- Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middei van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd

3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering warden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de

besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de

vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de helft van de stille vennoten.

Boekjaar -- inventaris  jaarrekening -- winstverdeling  reservering  verliezen

1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op datum van de oprichting om te eindigen op 31

december 2013

2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhou-'ding afgesloten.

3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Titel III Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigiingsbevoegdheld: Van Remportel Jozef, voornoemd. Van Remoortel An en Van Remoortel Els kunnen ook in college de vennootschap verbinden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vierde vrijdag van de maand mei van het jaar 2014.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Van Remoortel Els, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor beredeneerd uittreksel

Van Remoortel eis

vocfr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

BíjTagen bij liet BèTgisch SStáatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþMod Word 11.1

MAg` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 JAN. 2015

AFDELINGtfiti DERMONDE

'MW

AI

I

i

Ondernemingsnr ; 0521.942.350

Benaming

(voluit) : REMO-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9130 Verrebroek, gemeente Beveren, Aven Ackers 15B

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME VAN EEN BEDRIJFSTAK VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" DOOR DE COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP "GROUP VAN REMOORTEL" EN DE GEWONE COMANDITAIR VENNOOTSCHAP "REMO-INVEST"  ONTSLAG VAN DE VERPLICHTE INFORMATIEVERSTREKKING BIJ SPLITSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op dertig december tweeduizend en veertien, houdende de buitengewone algemene vergadering van onder meer:

buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap REMO-INVEST, met maatschappelijke zetel te 9130 Verrebroek, gemeente Beveren, Aven Ackers 15/B.

ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde met ondememingsnummer 0521.942.350.

Opgericht bij onderhandse akte van negentien februari tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Comparanten hebben geassocieerd notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, verzocht authentieke akte te verlenen voor de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beslissen over de partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING", ais gevolg van de afsplitsing van de volgende bedrijfstak:

° De volgende activiteit van de vennootschap:

"Deelname in de BVBA REMO FRESH"

zoals beschreven in het splitsingsvoorstel van 12 november 2014 zal overgaan naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL".

° De volgende onroerende goederen, die hierna uitgebreid zullen beschreven worden:

"De terreinen en fabrieksgebouwen gelegen te 9130 Verrebroek,gemeente Beveren, Aven Ackers, gekend te kadaster vijfde afdeling, sectie B, nummers 173/M, 170/F en 166/R, e, 166/M.

De onverdeelde helft voile eigendom van de weg gelegen te 9130 Verrebroek, gemeente Beveren, Vrasene Polder, gekend ten kadaster vijfde afdeling, sectie B, nummer 174/L."

Er werd akte genomen dat ingevolge voormelde overgang van de bedrijfstak, voormelde onroerende goederen toebehorend aan de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERK1NG" eigendom zijn geworden van de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST".

Comparanten stelen vast dat overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor de Heer Luc De Puysseleyr, op negenentwintig december tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

5 Besluit

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de inbreng in natura van financiële vaste activa gehouden door de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERK1NG overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in de CVBA GROUP VAN REMOORTEL, ter gelegenheid van de partiële splitsing van NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERK1NG, dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura:

b)de inbrenger is de vennootschap NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING;

c)de vergoeding voor de inbrengen zal rechtstreeks toegekend worden aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap, met uitzondering van CVBA GROUP VAN REMOORTEL zelf, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel;

d)de in te brengen bestanddelen financiële vaste activa betreffen;

e)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

f)de door de partijen weerhouden gehanteerde waarderingsmethoden van de inbreng in natura en de erop gebaseerde vastgestelde waarde in overeenstemming zijn met de bepaling van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 150 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, toegekend aan de aandeelhouders van de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING, andere dan de CVBA GROUP VAN REMOORTEL zelf, bestaat in 150 aandelen van de CVBA GROUP VAN REMOORTEL, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde ven 1123.860ste van het kapitaal van 28.792.858,04 EUR en een boekhoudkundige waarde van 1123.860ste van het boekhoudkundig eigen vermogen ten bedrage van 29.473.143,34 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Zwijndrecht, 14 januari 2015

(get) LUC DE PUYSSELEYR EN C'

Burg. venn. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor

De comparanten verklaren het volgende :

1. Op 12 november 2014 een voorstel voor partiële splitsing werd opgemaakt door de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

2. Het partieel splitsingsvoorstel werd, door elke vennootschap die aan de splitsing deehneemt, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de betrokken vennootschappen op 14 november 2014.

3. De neerleggingen van het splitsingsvoorstel werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 november 2014 onder nummers 14212264, 14212264 en 14212265.

4. Er zich vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het ver-mogen van de partieel gesplitste vennootschap,

behoudens de resultaten die voortvloeien uit de gewone bedrijfsactiviteiten.

EERSTE BESLUIT. VRIJSTELLING VAN FORMALITEITEN

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan zoals vereist door de artikelen 730 van het Wetboek van vennootschappen en van de verplichtingen vereist door artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen voor zover deze verwijzen naar de verslagen,

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant zoals vereist door artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT: BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING

Uit de verklaring van dertig december tweeduizend en veertien gedaan door de bestuursorganen overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergaderingen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de cvba Group Van Remoortel, waardoor de ruilverhouding die zal worden toegepast zal afwijken van de oorspronkelijk voorgestelde.

De bestuursorganen hebben hierover omstandig uitleg gegeven aan de vergadering.

De vennoten én aandeelhouders hebben zich unaniem akkoord verklaard met de in acht te nemen ruilverhouding, zoals opgenomen in bovenvermeld verslag van 29 december 2014.

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde voorstel van partiële splitsing. Zij besluiten al-'dus dat de beide voormelde bedrijfstakken van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING", met hun bestanddelen zoals beschreven in het splitsingsvoorstel, als gevolg van de partiële splitsing overgaan overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST".

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en de voormelde onroerende goederen zullen overgaan naar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST' volgens de opdeling en modaliteiten voorzien in het

splitsingsvoorstel.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de verkrijgende

vennootschap wordt verwezen naar voormeld splitsingsvoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer;

a. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt :

Als vergoeding voor de ten gevolge van de partiële splitsing te verrichten inbreng zullen er, overeenkomstig het verslag d.d. 29 december 2014 van de zaakvoerders en de bestuurders, honderdvijftig (150) aandelen uitgegeven worden in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en eenentwintigduizend driehonderd (21.300) aandelen in de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST".

De partiële splitsing geschiedt zonder opleg in geld.

De bestaande aandeelhouders van de inbrengende naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" zullen aandelen verwerven in de verkrijgende coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en in de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST' in dezelfde verhouding als hun huidig aandelenbezit in de inbrengende vennootschap.

De boekwaarde van het afgesplitste vermogen toegekend aan de cvba Group Van Remoortel (de deelname in de bvba Remo Fresh) bedraagt zeshonderd zevenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 697.600,00).

o De inbreng die gebeurt als gevolg van de afsplitsing van voormelde bedrijfstak aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" wordt, conform artikel 80 junoto artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, ais volgt toegevoegd aan het vermogen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL":

- op de rekening kapitaal: zeventienduizend driehonderdveertien euro zeventig cent ( ¬ 17.314, 70);

- op de rekening wettelijke reserves: duizend zevenhonderd éénendertig euro zevenenveertig cent 1.731, 47;

-op de rekening belastingvrije reserves: zestigduizend honderd zevenentwintig euro vier cent (¬ 60,127, 04) - op de rekening beschikbare reserves: vierhonderd éénennegentigduizend en drieënzeventig euro vijftien cent (¬ 491.073, 15);

- op de rekening overgedragen resultaat: honderd zevenentwintigduizend tweehonderd drieëntachtig aura drieënzestig cent (¬ 127.283, 63);

De boekwaarde van het afgesplitste vermogen toegekend aan de Comm. V. Remo-Invest (de ingebrachte onroerende goederen) bedraagt twee miljoen vierhonderd achtendertigduizend negenhonderd en drie euro acht cent. (¬ 2.438.903,08)

o De inbreng die gebeurt als gevolg van de afsplitsing van voormelde bedrijfstak, zijnde de onroerende goederen, aan de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST" wordt, conform artikel 80 juncto artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, als volgt toegevoegd aan het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST':

- op de rekening kapitaal: zestigduizend vijfhonderd vierendertig euro vierenvijftig cent (¬ 60.534, 54);

- op de rekening wettelijke reserves: zesduizend en drieënvijftig euro vijfenveertig cent ( ¬ 6.053, 45);

- op de rekening beschikbare reserves: een miljoen zevenhonderdzestienduizend achthonderd zevenenvijftig euro vierenvijftig cent( ¬ 1.716.857, 54);

- op de rekening overgedragen resultaat: vierhonderd vijfenveertigduizend euro en drieënzestig cent. ( 445.000, 63);

b. Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2014 uitgevoerd door de naamloze vennootschap "AARDAPPELVERWERKING VAN REMOORTEL" voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST'.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de afgesplitste vermogensbestanddelen, hetzij de voormelde bedrijfstak, van de naamloze vennootschap "AARDAPPELVERWERKING VAN REMOORTEL" gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de verkrijgende vennootschappen gebracht worden.

c. De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 juli 2014.

d. De nieuwe aandelen uitgereikt door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" over-eenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

e. De nieuwe aandelen uitgereikt door de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST" zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST' overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT. OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP KAPITAALVERHOGING GROUP VAN REMOORTEL CVBA

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen hebben, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen:

T k I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Tengevolge van de partiële splitsing werd het kapitaal van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" verhoogd met zeventienduizend driehonderdveertien euro

zeventig cent (¬ 17.314,70) om het aldus te brengen van achtentwintig miljoen zevenhonderd

vijfenzeventigduizend vijfhonderd drieënveertig euro vierendertig cent (¬ 28.775.543,34) euro op achtentwintig miljoen zevenhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro en vier cent (¬ 28.792.858.04).

Hiervoor werden honderd vijftig (150) nieuwe aandelen gecreëerd, toekomende aan de nagemelde aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL".

De verdeling van de nieuw gecreëerde aandelen dient dan ook te gebeuren op basis van de huidige aandeelhoudersstructuur.

Deze aandelen hebben een fractiewaarde van elk één/drieëntwintigduizend achthonderdzestigste (1123.860ste) en zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" ais hiervoren gezegd.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennoot-schap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" op de wijze als hierboven gezegd.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng van de activa van het vermogen van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" opgesomd in het splitsingsvoorstel en beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld revisoraal verslag met bijlagen en het splitsingsvoorstel.

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP -KAPITAALVERHOGING REMO-INVEST COMM. V.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen hebben, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen:

1. Tengevolge van de partiële splitsing werd het kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST" verhoogd met : zestigduizend vijfhonderd vierendertig euro vierenvijftig cent ( ¬ 60.534, 54);om het aldus te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) euro op honderd en tienduizend vijfhonderd vierendertig euro vierenvijftig cent (¬ 110.534,54)

Hiervoor werden eenentwintigduizend driehonderd (21.300) nieuwe aandelen gecreëerd, toekomende aan de nagemelde aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST'

De verdeling van de nieuw gecreëerde aandelen dient dan ook te gebeuren op basis van de huidige aandeelhoudersstructuur.

Deze aandelen hebben een fractiewaarde van elk éénleenentwintigduizend vierhonderdste (1/21.400ste) en worden toegekend op de wijze als hiervoor gezegd.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennoot-schap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" op de wijze als hierboven gezegd.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van de activa van het vermogen van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" opgesomd in het splitsingsvoorstel en beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld splitsingsvoorstel.

2. Lasten en voorwaarden van de overgangen naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en de gewone commanditaire vennootschap "REMO INVEST' :

De overgang van het bestanddeel van het vermogen van de partieel gesplitste naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING", hetzij de voormelde bedrijfstak, op de verkrijgende vennootschap de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en de gewone commanditaire vennootschap "REMO INVEST", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende en onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoog-te te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wel-ke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen be-zwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. Er worden geen schulden overgedragen aan de verkrijgende vennootschappen.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien,

in alle rechten, zowel zakelijke als pérsoonlij-ke van de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft de

., e voormelde overgedragen bedrijfstak op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogensbestanddeel door haar verkregen.

C . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge 4. Er is geen personeel verbonden aan de overgedragen activiteit, zodat dit niet moet worden overgedragen.

5. Voor het geval een gedeelte van de activa en passiva van de afgesplitste bedrijfstak niet in het splitsingsvoorstel werd toegekend , blijft dit gedeelte of de waarde ervan toegekend aan de NV VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING.

6. De archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogensbestanddeel worden voor zoveel als nodig overgedragen aan de vennootschap waarin deze bestanddelen werden ingebracht, die zich verbindt deze te bewaren.

7. Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden in verhouding met de waarde van de ingebrachte bestanddelen.

3. Opmerking: de honderd (100) op heden bestaande aandelen van de naamloze vennootschap "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" blijven bestaan ter vertegenwoordiging van de activa en passiva dle behouden zijn in de partieel gesplitste vennootschap.

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING IN DE STATUTEN VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP "VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING NV"

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist dat, ingevolge de overdracht van de voormelde bedrijfstakken, het vermogen van de vennootschap verminderd is met drie miljoen honderdzesendertigduizend vijfhonderd en drie euro acht cent (¬ 3.136.503,08), toegevoegd aan het vermogen van de cooperatieve venootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en aan het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST" zoals omschreven in het splitsingsvoorstel en resulterend in een kapitaalvermindering met zevenenzeventigduizend achthonderd negenenveertig euro vierentwintig cent ¬ 77.849,24 en het thans honderd tweeënzeventigduizend honderdvijftig euro en zesenzeventig cent (¬ 172.150,76) bedraagt.

De algemene vergadering heeft met eenparigheid beslist de tekst van artikelen vijf van de statuten te wijzigen als volgt om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Artikel vijf: Kapitaal:" wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf: Kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd

tweeënzeventigduizend honderdvijftig euro en zesenzeventig cent (E 172.150,76) . Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één! honderdste van het kapitaal."

ZESDE BESLUIT!: WIJZIGINGEN 1N DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP-"GROUP VAN REMOORTEL CVBA"

De vergaderingen hebben met eenparigheid van stemmen besloten, in aansluiting met onderhavige splitsing, de statuten van de verkrijgende vennootschap als volgt te wijzigen:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal" wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5: Kapitaal en aandelen - Obligaties.

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

a) Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op zeven miljoen drieënzestigduizend tweehonderd drieënzeventig euro zevenenzestig cent (¬ 7.063.273,67). Het is volledig geplaatst, en is verdeeld in vijfduizend achthonderd achtennegentig ) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits naleving van de vereisten die gelden voor een wijziging van de statuten.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten die gelden voor een statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of op heft.

b)Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van toetreding van nieuwe vennoten, van het bijnemen van aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting van vennoten of door de terugneming van aandelen, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

c) Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden, mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven welke maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst, onder welke benaming ook.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en waarvan hij de de prijs, de voorwaarden en de modaliteiten van de uitgifte zal vaststellen en zal bepalen hoe de vergadering van de obligatiehouders moet verlopen."

De vergadering stelt vast dat het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap thans bedraagt achtentwintig miljoen zevenhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro en vier cent (¬ 28.792.858.04)

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieentwintigduizend achthonderdzestig (23.860) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk éénldrieentwintigduizend achthonderd zestigste (1/ 23.860ste) van het kapitaal."

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGINGEN IN DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP-"REMO-INVEST COMM. V."

De vergaderingen hebben met eenparigheid van stemmen besloten, in aansluiting met onderhavige splitsing, de statuten van de verkrijgende vennootschap als volgt te wijzigen:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal" wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tienduizend vijfhonderd vierendertig euro vierenvijftig cent (¬ 110.534,54)

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend vierhonderd (21.400) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk éénteenentwintigduizend vierhonderste (11 21.400ste) van het kapitaal.3

Artikel drie, laatste alinea

De zin "De vennootschap kan zich niet borg stellen of hypotheek verstrekken op haar eigendommen in het voordeel van andere vennootschappen, ook niet vennootschappen uit dezelfde groep" wordt vervangen als volgt: "De vennootschap kan zich borg stellen of hypotheek verstrekken op haar eigendommen in het voordeel van andere vennootschappen, ook vennootschappen uit dezelfde groep".

ACHTSTE BESLUIT: VERLENEN VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN ZAAKVOERDER TER UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

Elke algemene vergadering heeft unaniem besloten de nodige bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur en de zaakvoerder voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

NEGENDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Elke algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten de notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

TIENDE BESLU1T: BEVESTIGING DOOR DE NOTAR1S

1. De voorzitter van de algemene vergaderingen heeft vastgesteld dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Geassocieerd notaris Wim Verstraeten heeft bijgevolg vastgesteld dat de partiële splitsing van de naamloze vennootschap " VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING" door overneming van een gedeelte van haar vermogen, hetzij de voormelde bedrijfstak, door de coöperatieve vennootschap met geperkte aansprakelijkheid "GROUP VAN REMOORTEL" en aan de gewone commanditaire vennootschap "REMO-INVEST" verwezenlijkt is, en dat de partiële splitsing hierdoor voltrokken is.

3. Geassocieerd notaris Wim Verstraeten heeft vastgesteld dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de ex-terne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een splitsing door overneming.

ELFDE BESLUIT: DIVERSE VERKLARINGEN

B. Fiscale verklaringen

1.Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2.De vergadering verklaart dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de lnkomstenbelastingen.

3.De eigendomsovergang van de voormelde bedrijfstak van de gesplitste ven-'nootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W. Wet-boek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde para-graaf van artikel 18 van het B.T.W.-Wetboek van toepassing. In zelfde verband deelt de voorzitter mee dat de overnemende vennootschappen als B.T.W.-plichtige geregistreerd zijn de cvba Group Van Rernoortel 0550.566.951, en de gcv Remo-Invest nr 0521.942.350 en de partieel gesplitste vennootschap als B.T.W.-plichtige geregistreerd is onder nummer 0447.438.927 .

C. Kosten

Het bedrag van de kosten, vergoedingen, uitgaven, lasten onder welke vorm ook, die voor rekening van de overnemende vennootschap komen ingevolge de splitsing en wegens de kapitaalverhogingen, bedraagt zevenduizend vierentachtig euro éénennegentig eurocent (¬ 7.048,91).

D. ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De Heer Hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen, om

welke bepaling uit deze akte ook.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELG1SCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: Verstraeten & Roegiers

- afschrift van de akte; Geassocieerde notarissen

uittreksel Burg. venn. O.V.V. BVBA

- coördinatie der statuten Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03450 97 50 - Fax 03-755 15 53

info rtmnrisenvrasene.be



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþZ

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 JULI 2015

AFDELING IeiTigRMONDE

Ondernemingsnr : 0521.942.350

Benaming

(voluit) : REMO-INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Aven Ackers 15B, 9130 Verrebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Op 29 mei 2015 heeft een Algemene Vergadering plaatsgevonden waarin o.a. het volgende is besloten:

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de hoedanigheid van de heer Wim Lannoey te wijzigen van stille vennoot tot gecommanditeerde vennoot,

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Lannoey tot zaakvoerder te benoemen,

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van artikel 8 van de statuten ais volgt:

Artikel 8.

1.Aantal - Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door

de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2.Duurvan de opdracht-- Ontslag

De algemene vergadering bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder.

Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij beslissing van de algemene vergadering

genomen met gewone meerderheid van stemmen.

3. Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college.

Jozef Van Remoortel en An Van Remoortel

(in hoedanigheid als vertegenwoordigers van de Comm. V Remo-Invest).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
REMO- INVEST

Adresse
AVEN ACKERS 15B 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande