RENDEREND VASTGOED

Divers


Dénomination : RENDEREND VASTGOED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.957.489

Publication

24/01/2014
ÿþMod Word 11.1

j2e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.957.489

Benaming

(voluit) : Renderend Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsstraat 68, 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 30 oktober 2013:

De zaakvoerder heeft de beslissing genomen om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

SPORTLAAN 4

1740 TERNAT

Ternat, 30 oktober 2013

Simona De Jonge

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lvii,110

V i

beh

aa

Bel

Staâ





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

`R1Ft-u Ftbel-ii BANK VAN KOOPHANDEL

1`5 JAN 2014 DEN reneor PINDE

ri lo

11/04/2011
ÿþ Mod 2.0

LEn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 1M541Z,"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

3 U MRT 2011

DEND&RfVIQNDE

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

Rechtsvoren

Zetel :

$3~. X3+5 " `tá9

Renderend Vastgoed

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

9450 Haaltert, Stationstraat, 68

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op drieëntwintig maart tweeduizend en elf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat

1-) Mevrouw Simona Gabriella Alphonsina DE JONGE, wonende te Monaco, 17 Boulevard du Larvotto,

2-) Mevrouw Helga Gabie Constant COPPENS, wonende te 98000 Monaco, Boulevard d'Italie 44,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht :

Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de benaming "Renderend Vastgoed".

Zete I.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationstraat 68.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen'.

naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en meer in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en cordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn:: activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het: statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks af, onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Duur.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van drieëntwintig maart tweeduizend en elf.

Kapitaal - Aandelen.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen negenhonderdeneenduizend euro (¬ 3.901.000,00), en wordt vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd en één (3.901) aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd samengesteld :

- deels door inbreng in natura door Mevrouw Simona De Jonge, voornoemd, (onroerende goederen) ten bedrage van drie miljoen negehonderdduizend euro (3.900.000 EUR).

Als vergoeding werden aan mevrouw Haesaerts-De Jonge, drieduizend negenhonderd (3.900) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld.

- deels door inbreng in speciën door Mevrouw Helga Coppens, voornoemd, ten bedrage van duizend euro (1.000 EUR), in ruil waarvoor haar één aandeel werd toebedeeld.

De kapitaalinbreng in geld en het daarvoor in ruil uitgegeven aandeel werd volgestort zodoende dat de vennootschap ingevolge de inbreng in cash over een bedrag beschikt van duizend euro (¬ 1.000,00).

Beherende en stille vennoten.

Mevrouw Simona De Jonge, wonende te Monaco, 17 Boulevard du Larvotto, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevrouw Helga Coppens, wonende te 98000 Monaco, Boulevard d'Italie 44, is thans stille vennoot; zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. Zodra Mevrouw Coppens de functie van opvolgend-zaakvoerder opneemt bij toepassing van artikel 8 van de statuten wordt ze aansprakelijk beherend vennoot.

De stille vennoot heeft de bevoegdheid te beslissen overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen met betrekking tot :

- de controle van de vennootschap;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Bestuur van de vennootschap.

Algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot moet hebben.

Een bijkomend zaakvoerder kan slechts door de buitengewone algemene vergadering benoemd worden conform de regels voorzien in artikel 15 van de statuten en met akkoord van de zittend zaakvoerder.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de volledige duur van de vennootschap: Mevrouw Simona De Jonge, voornoemd.

Haar mandaat kan niet zonder wettige reden warden herroepen zolang de vennootschap duurt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering ; in dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissen tot bezoldiging van het mandaat in geld of in natura.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook (bv. fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal de enige zaakvoerder van rechtswege worden opgevolgd door de in deze statuten aangewezen zaakvoerder-opvolger, meer bepaald mevr. Helga Coppens, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot. In het geval de in de vorige alinea bedoelde fysieke of mentale onmogelijkheid betwist zou worden, hetzij door de opvolger-zaakvoerder hetzij door een vennoot, dan zal deze onmogelijkheid dienen vastgesteld te worden door een geneesheer aan de duiden door de vrederechter van de woonplaats van de zaakvoerder, op verzoek van de meest gerede partij. Deze geneesheer zal het resultaat van zijn expertise dienen mee te delen aan de vrederechter.

Intern bestuur

a) De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Vermits er slechts één zaakvoerder is, neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Zodra de opvolger-zaakvoerder in functie is kan een beslissing inzake verkoop, inbreng of een ander vorm

van vervreemding of hypothekering van het onroerend goed, eigendom van de vennootschap, door deze

zaakvoerder slechts gebeuren met instemming van drie/vierden van de vennoten.

Opvolger-Zaakvoerder van rechtswege

In uitvoering van wat voorafgaat wordt bij deze tot opvolger-zaakvoerder aangewezen: Mevr. Helga

Coppens voornoemd.

Externe Vertegenwoordiging van de vennootschap - Handtekeningen

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Jaarvergadering.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de 4de vrijdag van de maand mei om twintig uur. indien deze

dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België

en/of in het buitenland, aangewezen in de oproeping.

Vertegenwoordiging bij volmacht

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de

digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

$'rjtagen bit het Belgisch Staatsbtaû 11/04/2011 -- Annexes -de Máiiitëiir belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker dit ongeacht de aard van de algemene vergadering

(jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering).

Boekjaar.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

leder jaar op éénendertig december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Winstverdeling.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal worden beslist door de algemene vergadering . volgens het

aanwezigheids- en meederheidsquorum als voorzien door artikel 15 van de statuten.

Overlijden.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen van een overleden vennoot, aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van

rechtswege vennoot en vervullen de plaats van de overledene als vennoot van de vennootschap.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten

leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Ontbinding - vereffening.

Een beslissing tot vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden genomen volgens het

aanwezigheids- en meerderheidsquorum als voorzien door artikel 15 van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Als de

rechter de benoeming van de vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan,

eventueel op voordracht van de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de

artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene

vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid

beperken.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening

een vereffeningstaat verzenden aan de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar

volstaat één staat per jaar.

Vooraleer zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank, die uitdrukkelijk haar instemming moet

betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, a rato van hun aandelenbezit.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drieëntwintig maart tweeduizend en elf en zal

worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW-ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Odra Consult BVBA, Stationsstraat 68, te 9450 Haaltert, evenals

aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij het rechts personenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op

de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren enteneinde de

vervulling van de formaliteiten bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RENDEREND VASTGOED

Adresse
STATIONSTRAAT 68 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande