RENDEX HOLDINGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RENDEX HOLDINGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.118.695

Publication

09/10/2012
ÿþMod Wcxd tt.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~N ~VIM~V'VIIWI~V~NNIW

<12166617*

GRIFFIE RECHT-01±..1'; VAN KfJOtiH:" Y'_'.w¬ ti

2 8 SEP. 2012

D EN D E~r,~~é

Ondernemingsnr : 0472.118.695

Benaming

(voluit) : RENDEX HOLDINGS (IN VEREFFENING)

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 51, 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslast van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 17 september 2012

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar.

De vergadering neemt kennis van de rekeningen, het verdelingsplan en de stukken tot staving.

Het nettoactief bedraagt ¬ 66.232,29. De activa en passiva worden bij sluiting toebedeeld aan de aandeelhouders.

Het nettoactief te verdelen bedrag van ¬ 66.232,29 omvat volgende componenten:

" een bedrag van ¬ 12.054,83 wat overeenkomt met de waarde van de aandelen van Rendex NV die reeds werden verdeeld aan de aandeelhouders;

en een bedrag van ¬ 54.177,46 cash te verdelen als volgt

Aantal aandelen Cash verdeling

Xenix NV 2.707 ¬ 24.619,50

Rendex Partners CVBA 1.000 ¬ 9.094,76

Alba NV 250 ¬ 2.273,69

Whisper Lakes BVBA 2.000 ¬ 18.189,51

Totaal 5.957 ¬ 54.177,46

Overeenkomstig artikel 190, §1, 3de alinea W. Venn, werd bij eenvoudig verzoekschrift d.d. 12 juli 2012 het verdelingsplan opgesteld door de vereffenaar voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel.

Bij uitspraak d.d, 25 juli 2012 heeft de Rechtbank van Koophandel zich akkoord verklaard met het. verdelingsplan en kan de vergadering dus overgaan tot de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart daarbij geen opmerkingen te hebben en verklaart zonder enig voorbehoud of reserve akkoord met het verslag van de vereffenaar en beslist de rekeningen goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moutteutb Ige

"

r

De vergadering stelt in aansluiting op het verslag van de vereffenaar vast

dat alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen werden overgedragen aan de vennoten;

dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers of

waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft,

De vergadering sluit zich aan bij het verslag van de vereffenaar.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief

heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat en stelt vast dat het mandaat van de vereffenaar, de heer Paul de Vrée, wonende te 9150 Temse, Molenstraat 51, met ingang van heden beëindigd is ingevolge de voorgaande beslissing tot sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaar zullen worden bewaard te 9140 Temse, Molenstraat 51,

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Egtantieriaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)

en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsioketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Daarnaast wordt er een bijzondere volmacht verleend aan de voormalig vereffenaar, de heer Paul de Vrée, om cver te gaan tot betaling van de liquidatiebonus.

Paul de Vrée,

vereffenaar.

Op de laatste blz. van 1 alk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2012
ÿþVoor. behoud aan tu Belglsr Staatsb

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

1.1-1- ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

I~ *iaoassza*

1.

11

GRIFFis= ~~~ .72-I AN:;'1-~ VAIt! Kt~t~PFiA','~~Ej

2 0 APR, 2012

DEc%i~tély:`s, ~l

Ondememingsnr : 0472.118.695

Benaming

(voluit) : RENDEX HOLDINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9140 Temse voorheen Tielrode, Molenstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELLING VAN DE VEREFFENAARS

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "RENDEX HOLDINGS", met zetel te 9140 Temse voorheen Tielrode, Molenstraat 51, 0472.118.695 RPR Dendermonde, afgesloten voor het ambt van meester Jan BOEYKENS, te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot, meester Dirk VERBERT, geassocieerd-notaris te Antwerpen, wettelijk belet, op 15 maart 2012, blijkt dat (onder meer) volgende beslissingen genomen werden:

1.Toelichting bij het verslag opgemaakt door de raad van bestuur naar aanleiding van de daling van het netto-actief onder één vierde van het kapitaal, waarin wordt voorgesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en herstructureringsmaatregelen, overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Beraadslaging over de ontbinding van de vennootschap en de voorgestelde herstructureringsmaatregelen. 3.Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de raad van bestuur en de staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 december 2011 van de vennootschap en het controleverslag van de bedrijfsrevisor de maatschap "WALKIERS & C°", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer VANDENHOUTEN Eric, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 22 februari 2012 door de raad van bestuur van de NV RENDEX HOLDINGS, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Molenstraat' 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0472.118.695, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 181, §1 W. Venn., bij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de raad van bestuur van de NV RENDEX HOLDINGS een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 74.513,13 een nettoactief van E 67.653,51.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Antwerpen, 27 februari 2012.

Walkiers & C° maatschap, voor wie optreedt:

Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor." in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

4.Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

5.Aanstelling van de vereffenaar(s).

De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen, onder opschortende voorwaarde van bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, met name:

1/ -De heer DE VRÉE Paul Gustaaf Magdalena, geboren te Antwerpen op 3 maart 1944, wonende te Temse voorheen Tielrode, Molenstraat 51.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

6.Bepaling van de machten van de vereffenaar(s).

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar, afzonderlijk handelend, de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden,

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Bij overlijden of ontslagneming van de vereffenaar, zal de algemene vergadering van aandeelhouders overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

7.Ontslag en kwijting aan de bestuurders.

Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de leden van de raad van bestuur, te weten

-De naamloze vennootschap "ALBA", met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 3, 0461.728.908 RPR Antwerpen.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Smits te Antwerpen --- Borgerhout, op 20 oktober 1997, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 november daarna onder nummer 971101-136.

met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw SMITS Gilberte Marie Raymond, geboren te Wilrijk op 11 mei 1946, wonende te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 11.,

-De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENDEX PARTNERS", met zetel te 9140 Temse, Molenstraat 51, 0472.623.392 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 22 augustus 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 september daarna onder nummer 20000901-66, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer DE VRÉE Paul,

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WHISPER LAKES", met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236, 0442.411.555 RPR Antwerpen, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Erik Adriaenssens te Edegem op 7 november 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna onder nummer 901124-82, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DEN BERG Gerrit Jan, wonende te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236,

aan wie zij kwijting verleent onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Nayer en aan mevrouw Sabine Eestermans, medewerkers bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Jan BOEYKENS

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmachten, verslag raad van bestuur, staat activan en passiva, controleverslag, homologatie van de vereffenaar (kopie).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 15.09.2011, NGL 22.12.2011 11649-0386-011
29/12/2011
ÿþ Mod 2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111 IINIIN WI III

behouder *11196156*

aan het

Belgisch

Staatsbtac

u



V"~M KCGr

12. 2011

n 7NCEGridtli)Nr `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0472.118.695

Benaming

(voluit) : RENDEX HOLDINGS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 51, 9140 TEMSE

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN + EINDE BESTUURDERSMANDAAT

Uittreksel uit het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de gewone algemene veraaderinq der aandeelhouders d.d. 15 september 2011.

Met eenparigheid van stemmen worden de CVBA Rendex Partners, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse,! Molenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0472.623.392, gekend' op de Rechtbank te Dendermonde en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul de Vrée, wonende te 9140 Temse, Molenstraat 51, de NV Alba, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0461.728.908, gekend op de Rechtbank te Antwerpen en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Gilberte Smits, wonende te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 11, en de BVBA Whisper Lakes, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0442.411.555, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gerrit Jan Van den Berg, wonende te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236, bus 9, herbenoemd als bestuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering, gehouden in 2017, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 juli 2017.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

Het bestuurdersmandaat van Xenix NV, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Hyacintenlaan 6,! ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0465.100.350 en gekend op de Rechtbank te Antwerpen, wordt niet verlengd.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 15 september 2011.

De raad van bestuur beslist Rendex Partners CVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Molenstraat: 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0472.623.392, gekend op dei Rechtbank te Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul de Vrée,: wonende te 9140 Temse, Molenstraat 51, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig de statuten.

De raad van bestuur beslist Rendex Partners CVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Molenstraat; 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0472.623.392, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, vertegenwoordigd door de heer Paul de Vrée, wonende te 9140 Temse,: Molenstraat 51, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig de statuten.

. Rendex Partners CVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger,

Paul de Vrée.

"

29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 15.09.2010, NGL 23.11.2010 10613-0146-011
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 15.09.2009, NGL 09.11.2009 09850-0342-011
04/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 15.09.2008, NGL 29.10.2008 08791-0141-013
04/03/2008 : AN340006
23/01/2008 : AN340006
09/11/2006 : AN340006
28/10/2005 : AN340006
20/10/2005 : AN340006
04/10/2004 : AN340006
21/10/2003 : AN340006
04/12/2002 : AN340006
16/10/2002 : AN340006
24/10/2001 : AN340006

Coordonnées
RENDEX HOLDINGS

Adresse
MOLENSTRAAT 51 9140 TIELRODE

Code postal : 9140
Localité : Tielrode
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande