RENUVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENUVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.788.219

Publication

09/04/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0825.788.219

Benaming

(voluit) : RENUVO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkeheid

Zetel : te 9000 Gent, Lange Steenstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig maart tweeduizendveertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RENUVO", met zetel te 9000 Gent, Lange Steenstraat 10, BTW BE 0825.788.219 RPR Gent volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Ingevolge deze beslissing wordt niet eenparigheid van stemmen besloten om de jaarvergadering van huidig boekjaar, dat eindigt op 28 februari 2014, uitzonderlijk te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand augustus om 11 uur.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het huidige boekjaar te verlengen met 1 maand tot en met 31 maart 2015. Het huidige boekjaar zal bijgevolg 13 maanden lopen.

Ieder volgend boekjaar blijft daarna lopen van 1 april tot en met 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

DERDE BESLISSING

Ingevolge voorafgaande beslissing wordt met eenparigheid van stemmen besloten de jaarvergadering te verplaatsen op de laatste vrijdag van de maand september om 11 uur.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de artikels 19 en 24 (telkens de eerste zin) van de statuten te vervangen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het hierboven genomen besluit: "Artikel 11,

leder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 11 uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 24.

Het boekjaar vangt aan op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar." VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot, het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Steven VERBIST

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 25 maart 2014;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

RECHTBANK KOOPHANDEL EVGENT

Voor behour

aan h

Belgir Staatsi

e

NE

E

28 MAARi 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 28.02.2014, GGK 29.08.2014, NGL 29.08.2014 14537-0394-008
30/01/2013
ÿþMod Word 11.1

1.07-17e1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMFERGELEGD

a 6 la 2013

R K VAN KOOPt~~i TE_ GENT I

I11111i11uuu~a~i~i~ihi

130 7365

11111

Ondernemingsnr : 0825.788.219

Benaming

(voluit) : RED STAR YACHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Lange Steenstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte ; statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 28 december 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, dat de buitengewone algemene vergadering van de. aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RED STAR YACHTS", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Lange Steenstraat 10, 87W BE 0825.788.219 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders, opgesteld op 27 december 2012, waarin het zijn voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 2 december 2012, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden.

Alle aandeelhouders erkennen vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op deze verslagen en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerders en de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren. TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 2 december 2012, goed te keuren.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap uit te breiden: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3, van de statuten te vervangen met de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden. of in onderaanneming of als tussenpersoon:

-Aanneming van metsel- en betonwerkzaamheden, voegwerken, vloerbekleding en muurbekleding, stukadoorwerkzaamheden, zandstralen. algemene bouwwerken, nieuwbouw en renovatiewerken, ruwbouwwerken en onder dak brengen, schrijnwerkerij, sanitair, leveren en plaatsen van keukens, verkoop van bouwmaterialen

-De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, alsmede en meer in het algemeen aan projectontwikkeling doen; zij mag onroerende goederen vervreemden. Al het voorgaande evenwel met uitsluiting van de verrichtingen van makelaar in onroerende goederen (vastgoedmakelaar).

Zij kan alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, deelneming, fusie, financiële en andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met haar doel of van die aard is de uitoefening ervan te bevorderen.

De vennootschap kan samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij mag voorzien van supervisie, beheren, raad geven, filialen controleren en vennootschappen beheren in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan opdrachten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders of vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Alle activiteiten en verrichtingen van een investerings- en holdingvennootschap, waaronder onder meer de verwerving en het aanhouden van aandelen, roerende waarden, roerende en onroerende rechten en goederen en, in het algemeen, aile belangen in roerende en onroerende investeringen, evenals rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen hebben, nemen en verwerven bij wijze van inbreng, aankoop, inschrijving, associatie, samenwerking, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en/of organisaties, alsmede in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin. Kortom allerhande participaties nemen onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook"

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het huidige maatschappelijke benaming te wijzigen in "RENUVO".

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het huidige boekjaar dat eindigt op 31 maart 2013 van het

volgende jaar, te verlengen tot en met 28 februari 2014. Het huidige boekjaar zal bijgevolg 23 maanden lopen. leder volgend boekjaar daarna loopt van 1 maart tot en met 28/29 februari van het volgende kalenderjaar. Ingevolge deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen besloten om de jaarvergadering te

verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand september om 11 uur.

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de artikels 1, 3, 11 en 24 (eerste zin) van de statuten te vervangen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het hierboven genomen besluit:

"Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten ven-snoot-ischap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "RENUVO".

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden. of in onderaanneming of als tussenpersoon:

-Aanneming van metsel- en betonwerkzaamheden, voegwerken, vloerbekleding en muurbekleding, stukadoorwerkzaamheden, zandstralen. algemene bouwwerken, nieuwbouw en renovatiewerken, ruwbouwwerken en onder dak brengen, schrijnwerkerij, sanitair, leveren en plaatsen van keukens, verkoop van bouwmaterialen

-De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, alsmede en meer In het algemeen aan projectontwikkeling doen; zij mag onroerende goederen vervreemden. Al het voorgaande evenwel met uitsluiting van de verrichtingen van makelaar in onroerende goederen (vastgoedmakelaar).

Zij Kan alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, deelneming, fusie, financiële en andere interventies deelnemen in alle zowel in België ais in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met haar doel of van die aard is de uitoefening ervan te bevorderen.

De vennootschap kan samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij mag voorzien van supervisie, beheren, raad geven, filialen controleren en vennootschappen beheren in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan opdrachten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Zij kan optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders of vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Alle activiteiten en verrichtingen van een investerings- en holdingvennootschap, waaronder onder meer de verwerving en het aanhouden van aandelen, roerende waarden, roerende en onroerende rechten en goederen en, in het algemeen, alle belangen in roerende en onroerende investeringen, evenals rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen hebben, nemen en verwerven bij wijze van inbreng, aankoop, inschrijving, associatie, samenwerking, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en/of organisaties, alsmede in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin. Kortom allerhande participaties nemen onder eender welke vorm in alle

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland,

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook,

Artikel 11

De jaarvergadering zal gehouden worden op e laatste vrijdag van de maand september om 11 uur,

Artikel 24

Het boekjaar begint op 1 maart en eindigt op 28129 februari van het volgende jaar.

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten Mevrouw GERMONPREZ Patricia, wonende te 9000 Gent, Lousbergkaai 100/0/301, te ontslaan als zaakvoerder, en kwijting en décharge te geven voor de uitoefening van haar functie tot op heden.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten te benoemen ais zaakvoerder en dit slechts met ingang vanaf 1 mei 2013: de voornoemde heer BROEKAERT Frederiek, dewelke aanvaardt.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan; BVBA LINFISC, te Evergem, Hoeksken 51 of haar aangestelden, voor zoveel ais nodig, om met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondernemingsloket;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vôdr registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Steven Verbist (geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 28 december 2012.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 25.10.2012 12621-0452-009
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 27.10.2011 11589-0335-009
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15615-0205-008
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 23.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0471-008

Coordonnées
RENUVO

Adresse
LANGE STEENSTRAAT 10 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande