RESTAURANT LEYS-DE MEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESTAURANT LEYS-DE MEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.187.375

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 17.09.2013 13589-0567-019
12/06/2013
ÿþ Moe Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N1 CI-KUL.LbUD

- 3 R:::1 2C13

RECI ; T DANK VAN

KOOPHAr,iVE GENT



III

*13088677*

Ondernemingsnr : 0441.'187.375

Benaming

(voluit) : RESTAURANT LEYS-DE MEYER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 20 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERVROEGDE ONTBINDING -INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit de notulen gesloten door Xavier DEWEER, notaris te Olsene (deelgemeente van Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878, op 18 maart 2013, dragende de vermelding " Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op 21 MRT, 2013. Boek 509 blad 53 vak 5. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea, inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RESTAURANT LEYS-DE MEYER", met zetel te 9870 Zulte, Kasteelstraat 20, onder meer de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 te verlengen om dit af te sluiten op 30 november 2014 in plaats van op 31 december 2013, zodat voortaan het boekjaar zal lopen vanaf 1 december van elk kalenderjaar tot en met 30 november van elk daaropvolgend kalenderjaar.

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het huidig artikel 40 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van de eerste alinea "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar." door de volgende tekst: "Het boekjaar loopt van 1 december van ieder kalenderjaar tot en met 30 november van elk daaropvolgend kalenderjaar."

DERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist de datum en het uur van de jaarvergadering te wijzigen om deze vast te leggen op de laatste vrijdag van de maand mei van elk kalenderjaar om 15uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand mei van 2013 om 15uur.

VIERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het huidig artikel 26 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van de derde alinea "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden." door de volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder kalenderjaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 15 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

VIJFDE BESLUIT

De voorzitter leest het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen voor. Dit verslag licht het voorstel tot ontbinding van de Vennootschap toe; bij dat verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 december 2012 gevoegd.

De voorzitter leest vervolgens het verslag voor van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over de voormelde staat van activa en passiva.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door de heer Joseph VAN WEMMEL, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"11. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA "RESTAURANT LEYS-DE MEYER", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9870 Zulte, Kasteelstraat 20, die werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van achtenzestigduizend honderd achtenzestig euro negenenzestig eurocent (68.168,69 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van negenhonderd zesenzestigduizend driehonderd vijfenzeventig euro achtenvijftig eurocent (966.375,58 EUR). Het netto-actief bedraagt zevenhonderd en elfduizend zeshonderd zestig euro éénenvijftig eurocent (711.660,51 EUR). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen. Er zijn geen andere inlichtingen die Ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Te Gent, 14 februari 2013

(getekend) Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor"

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

ZEVENDE BESLUIT

Als gevolg van de invereffeningstelling van de vennootschap, neemt de vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de enige zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer LEYS Marc, voornoemd.

De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn opdracht tot op heden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening:

mevrouw DE MEYER Francine Tina, voornoemd, die dit verklaart te aanvaarden.

NEGENDE BESLUIT

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen vocrafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

De vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaar kosteloos zal worden uitgeoefend.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden ;

De vergadering beslist in fine van artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen ;

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst ;

"De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf drieëntwintig juli negentienhonderd negentig. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 18 maart 2013."

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen beslissingen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWAALFDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist alle bevoegdheden te verlenen aan de vereffenaar voor de

uitvoering von de genomen besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend:) Xavier Deweer, Notaris

Tegelijkertijd neergelegd: 0147( 1h~'~13

gelijkvo;mi e,,uitgfite van de notulen

~.~ elidoe4.4,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.12.2012, NGL 04.01.2013 13001-0458-016
26/10/2011 : GE158956
08/07/2011 : GE158956
22/09/2010 : GE158956
29/06/2010 : GE158956
15/07/2009 : GE158956
24/07/2008 : GE158956
03/07/2007 : GE158956
04/07/2006 : GE158956
28/06/2005 : GE158956
13/05/2005 : GE158956
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 30.11.2014, GGK 30.11.2014, NGL 24.07.2015 15334-0454-012
23/07/2004 : GE158956
12/09/2003 : GE158956
19/12/2002 : GE158956
15/08/2001 : GE158956
24/11/1999 : GE158956
01/01/1993 : GE158956
09/08/1990 : GE158956

Coordonnées
RESTAURANT LEYS-DE MEYER

Adresse
KASTEELSTRAAT 20 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande