REVAMO

Société en commandite simple


Dénomination : REVAMO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 549.982.080

Publication

15/04/2014
ÿþMod Word 11.1

-.7%,"'

ti ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111j1111,1!goill f 11f

NEERGELEGD

-3 APR. 201/1

RF,e.MTBANK VAN KOOPIIMIDEL TE GENT

Ondememingsnr : OSti `398. cdu--)

Benaming

(voluit) : REVAMO

(verkort):

Rechtsvorm : e Commanditaire Vennootschap

Zetel; Lakenmeerstraat 42, 9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

REVAMO COMM, V.

OPRICHTING

Op 1 april 2014 zijn samengekomen:

De heer Willem Lutjeharms, wonende te, Lakenmeerstraat 42, 9816 NAZARETH

Mevrouw Lieve Meere, wonende te, Lakenmeerstraat 42, 9810 NAZARETH

met het oog op het oprichten van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld.

Artikel 1: Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Revamo"

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lakenmeerstraat 42, 9810 Nazareth., De zetel mag niet worden verplaatst zonder de toestemming van aile vennoten.

Artikel Doel

De vennootschap heeft tot voorwerp en doel:

Diverse zakelijke dienstverlening, zowel aan bedrijven als aan particulieren of overheden, in het algemeen en inzonderheid het aanbieden van diverse diensten op gebied van human resources, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

-het aanbieden van een uitgebreid pakket van human resources services (inclusief bijstand en advies op het vlak van personeelsmanagement en  beleid);

-aannemingen van diensten aan derden en hoofdzakelijk aan bedrijven en zelfstandigen in elle activiteiten en domeinen zoals onder meer maar niet uitsluitend administratieve, commerciële, financiële en sociale diensten;

-aile activiteiten die verband houden met de doorlichting van bedrijfsprocessen met het oog op de optimalisatie ervan;

Het uitvoeren van aile werken die door de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking binnen dit kader;

Begeleiding, schrijven en opvolgen van subsidiedossiers;

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van aile mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries: workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles ln het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het hoger beschreven maatschappelijk doel van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Administratie, management, consulting activiteiten in het algemeen;

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Alle vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasing, beheren van alle onroerende en roerende goederen.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootsch" appen en ondernemingen zowel in binnen als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter en hetgeen bepaald is in de artikelen 8 en 9 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal  aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door

vijfhonderd(500) aandelen, elk met een fractiewaarde van een vijfhonderste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

-door de heer Willem Lutjeharms: tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR)

-door mevrouw Lieve Meere: tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR)

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

-Aan de heer Willem Lutjeharms; tweehonderd vijftig (250) aandelen

-Aan mevrouw Lieve Meere: tweehonderd vijftig (250) aandelen

Artikel 6: Beherende en stille vennoten

De heer Willem Lutjeharms is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Mevrouw Lieve Meere is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in:

-De controle van de vennootschap;

-Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

-De goedkeuring van de vervreemding der financiële vaste activa;

-Het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De heer Willem Lutjeharms wordt tot die hoedanigheid en als statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen warden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord vereist van alle vennoten.

Artikel 8: Overdracht van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Voor-

behouden

" -" aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een onafhankelijke deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vragen.

Artikel 9: Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, zal de procedure voorzien in artikel 7 worden toegepast Worden de erfgenamen niet tijdig betaald, kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen.

De erfgenamen magen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari (01.01) en eindigt op éénendeÉig december (31,12) van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 01.04.2014 en zal afgesloten worden op 31.12.2014. leder jaar zal een inventaris en een jaarrekening warden opgemaakt.

Artikel 11: Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist warden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 12: Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van cie stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13: Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôôr de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden..

De vergadering zal warden voorgezeten door de heer Willem Lutjeharms of in zijn afwezigheid door mevrouw Lieve Meere. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14: Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Warden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Aldus opgemaakt te Nazareth op 31 maart 2014,

Willem Lutjehamis (beherend vennoot)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
REVAMO

Adresse
LAKENMEERSTRAAT 42 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande