REYLOF CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REYLOF CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.415.822

Publication

27/08/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VI----

Ondernemingsnr :0872.415.822

Benaming (voluit) :REYLOF CONSTRUCT

(verkort): /

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9880 Aalter, Knokkeweg 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 30 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid REYLOF CONSTRUCT, met zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0872.415.822, rechtbank Gent, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0872.415.822, besloten heeft de vennootschap niet onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen.

Ingevolge het besluit tot ontbinding van de vennootschap, is de hierna genoemde zaakvoerder, van rechtswege ontslagnemere de naamloze vennootschap GINVEST, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0455.831.704 en hebbende als BTW-nummer BE 0465.831.704, met vaste vertegenwoordiger, de heer VANDE WALLE Geert Jozef Maurice, wonende te 9050 Gent, Marie Popelinkaai 2 (0701).

Werd benoemd tot vereffenaar,

1. De naamloze vennootschap GINVEST met vaste vertegenwoordiger VANDE WALLE Geert, voornoemd.

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar wordt gemachtigd het bedrijf of de handel voort te zetten tot de tegeldemaking, leningen aan te gaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap, handelspapier uit te geven, de goederen van vennootschap te hypothekeren of in pand te geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, te verkopen en het vermogen in andere vennootschappen in te brengen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan elle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers, voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenear.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bilgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

11,1.11111111j11111111111

_r_

NEERGELEGD

18 AM. 2014

KORÓFVATNBLOWN T

Vc

beh( aar Be4

Staat

L

Voor- Luik B - vervolg

t behouden

aan het

13iïg~sc íf

Staatsblad

Statutenwijzigingen als volgt:

1, De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

2/ Volmacht 1/ aan ondergetekende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, 2/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESKOFIN BOEKHOUDKANTOOR", met zetel te 9070 Destebergen, Heibosstraat 24 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt en uitgereikt uitsluitend ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werden gelijktijdig neergelegd:

1/ een afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

2/ een afschrift van het toelichtend verslag opgesteld door de zaakvoerder conform 184, § 1, eerste lid W.Venn.;

3/ een afschrift van de staat van actief en passief, niet ouder dan drie maand, opgesteld conform 184, § 1, tweede

lid W.Venn.;

4/ een afschrift van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9820 Merelbeke,

Guldensporenpark 100 blok K, vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, over de staat van

actief en passief, conform 184, § 1, derde lid W.Venn.;

5/ een afschrift van beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

6/ de gecoördineerde tekst van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 27.06.2013 13238-0120-028
14/06/2012
ÿþVoor. V

behoud

aan tu

Belgis.

Staatsb





,1 Ondernemingsar : BE0872.415.822

Benaming (voluit): REYLOF CONSTRUCT

!

(verkort)

11 Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Knokkeweg 25

9880 Aalter

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OVERNEMING - NOTULEN VAN DE BAV VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 16 mei;; ; 2012, geregistreerd acht bladen geen verz, te Oostende Reg I op 22 MEI 2012 boek 756 blad 20 vak 06,; ;, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De E.a. Inspecteur-Ontvanger, Al (getekend) H, Gryson, dat de l,i buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid REYLOF

CONSTRUCT, met zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25, beslist heeft:

;; 1) overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen eenparig en uitdrukkelijk om de artikelent, ;; 730, 731 en 734 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste artikel op dei verslagen betrekking heeft.

,; 2) tot partiële splitsing, overeenkomstig de voorwaarden van het splitsingsvoorstel, door overdracht van het deel;: ,; van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REYLOF CONSTRUCT";: waarvan sprake hierna aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T REYLOF", met zetel;;

È; te 9880 Aalter, Knokkeweg 25 RPR 0897.938.007, met name de tak "PATRIMONIUMACTIVITEITEN". .,

3) dat dit besluit wordt goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde dat de partiële splitsing wordt;, goedgekeurd door de andere vennootschap die aan de splitsing deelneemt.

4) e) de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap verkrijgen honderdzesentachtig (186) aandelen in de,;

verkrijgende vennootschap en dit in volgende verhouding : :;

- de naamloze vennootschap GINVEST bekomt honderdvijfentachtig (185) aandelen van de besloten,;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'T REYLOF : 185 ,;

- de naamloze vennootschap Van De Walle Bouwgroep bekomt een (1) aandeel van de besloten; vennootschap met beperkte "aansprakelijkheid 't REYLOF : + 1

Samen : honderdzesentachtig (186) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

,i aansprakelijkheid 'T REYLOF : 186

;:

b) het afgesplitste deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;: "REYLOF CONSTRUCT" wordt, zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft, van de partieel gesplitste;; vennootschap aan de verkrijgende vennootschap overgedragen.

5) a) Ingevolge voormelde partiële splitsing door overneming en onder opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de partiële splitsing door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "'Th REYLOF" wordt het kapitaal van de vennootschap verminderd met duizend euro achtentwintig cent (¬ ii

,û 1.000,28), zodat het teruggebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot;,

;; zeventienduizend vijfhonderdnegenennegentig euro tweeënzeventig cent (¬ 17.599,72).

b) meteen over te gaan tot kapitaalverhoging met een bedrag van duizend euro achtentwintig cent (¬ 1.000,28);; om het kapitaal te brengen van zeventienduizend vijfhonderdnegenennegentig euro tweeënzeventig cent (¬ : 17.599,72) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie van beschikbare reserves en; ii zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

c) onder voormelde opschortende voorwaarde .- om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen,; en bijgevolg artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

,Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00). ;; Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk;; één/honderdzesentachtigsfe (1/186sfe) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

6) Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel ais mogelijk,! (met mogelijkheid tot subdelegatie), verleend aan de zaakvoerders van de vennootschap, met inbegrip van het; ; opstellen van de lecoürdineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

111111111111 IIIIi

*12105695*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

NEERGELEGD

- 5 2012

RECHTBANK VAN

KOOPFíANDELgNT

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Getekend: Bart van Opstal  geassocieerd notaris.

. Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van het proces-verbaal van 16 mei 2012 en 2) exemplaar tekst gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0872 415 822

Benaming

(voluit) : REYLOF CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Knokkeweg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Bvba Reylof Construot een deel van haar vermogen afsplitst naar de Bvba 't Reylof, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen op 15/03/2012 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

1.DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam ;'T REYLOF

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Knokkeweg 25

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0897 938 007 en heeft als btw-nummer BE 0897 938 007.

De vennootschap heeft tot doel:

(.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van', voermelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





i I UI!! 111111 1111111111 NEERGELEGD

*12066669"

iu

2 1 -03- 2012



RPHAND L r r KOOPHANG L r





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, cie ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

II.DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam : REYLOF CONSTRUCT

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Halter, Knokkeweg 25

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0872 415 822 en heeft als btw-nummer BE 0872 415 822.

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5.De aan- en verkoop, evenais de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I.RI.IILVERHOUDING

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding,

maar enkel een toekenning aan de vennoten van de BVBA REYLOF CONSTRUCT van één aandeel in de

BVBA REYLOF voor één aandeel in de BVBA REYLOF CONSTRUCT,

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende

evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

Rekening houdend met:

-voormelde uiteenzetting;

-de waarde van de goodwill en andere latente meerwaarden;

-het geringe belang van de bekomen waarde (zie supra);

wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de verkrijgende vennootschap, de BVBA

`T REYLOF, 186 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA 'T REYLOF na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door

20.172 (namelijk 19.986 bestaande en 186 nieuwe) aandelen.

II.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA 'T REYLOF die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA REYLOF CONSTRUCT, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA 'T REYLOF door toedoen van het bestuursorgaan,

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA 'T REYLOF is vastgesteld op 1 december 2011.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA REYLOF CONSTRUCT met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA 'T REYLOF is vastgesteld op 1 december 2011,

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

in de BVBA REYLOF CONSTRUCT zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 W.Venn. zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en zal in toepassing van artikel 731, §2 W.Venn. de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd,

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

àf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

De vaste activa in aanbouw voor een bedrag van ¬ 14.294.408,48 bestaande uit de constructies die deel

uitmaken van het hotelcomplex.

B. PASSIEF

1. Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke

reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per

30/11/2011 worden, conform artikel 213 W.LB., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het

netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. De nodige reserves zullen,

indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2, Schulden

De financiële schulden voor een bedrag van in totaal ¬ 9.578.826,06.

HandClsschulden voor een totaal bedrag van ¬ 4.701.257,42.

3.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden

(vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap

in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de verkrijgende vennootschap overgedragen bestanddelen.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 186 aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA 'T REYLOF worden toegekend aan de vennoten van de BVBA REYLOF CONSTRUCT,

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel.

NV GINVEST

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Geert Vande Walle

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012
ÿþmol 11.1

"

Cran Eil" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111110IMIpilliJIII

. .....

Ondernemingsnr : 0872.415.822

Benaming (voluit) : REYLOF CONSTRUCT

NEERGELEGD

02 JAN. 2612

RECHTertee VAN KOOPHANCIEillerE GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Knokkeweg 25

9880 Aalter

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR-STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor de ondergetekende geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 16 december 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Reytof Construct met zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25, beslist heeft:

1) het lopende boekjaar te verlengen van 31 december 2011 tot 30 december 2012, zodat het lopende boekjaar loopt van 1 januari 2011 tot en met 30 december 2012.

2) de eerste alinea van artikel 31 van de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing genomen: :! onder punt 1 van de agenda en wel als volgt: "Artikel 31. Boekjaar -jaarrekening jaarverslag

Net boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende jaar." VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

!! Getekend: Bart van Opstal  geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van de akte statutenwijziging en 2) exemplaar van gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 1

1111

*iiisaaos*

~2 2CU

I._: C -7 .sAN ;C VAN KOOPHANDEL TE GENT

Ondernerningsnr 0872415822

[ arme aug

(voluit) : REYLOF CONSTRUCT

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KNOKKEWEG 25, 9880 AALTER

Onee1rwerp arre : Ontslag zaakvoerder -

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering 09/12/2011

Eerste besluit

De vergadering bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TMC-State, met maatschappelijke zetel te 9052

Zwijnaarde, Zandvoordestraat 181/001, met ondernemingsnummer 0891.499.086, hier vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger dhr. André Vanherpe.

Ginvest NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2011
ÿþMed 2.1

J)C 3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 7 -12- 2011

RECHTEG,KliffieN

KOOPHANDEL TE GENT

III II UhI 11 lI I 1h il III I Iii

*11189901*

Ondernemingsnr : 0872415822 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

REYLOF CONSTRUCT

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID KNOKKEWEG 25, 9880 AALTER

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder -

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering 24/12/2010

Eerste besluit

De vergadering bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden :

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dergo Invest, Elizabetlaan 90, 8300 Knokke-Heist,

met ondernemingsnr. 0886.685.512 niet haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Reu.

Ginvest NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DL

1. e

X

e

!le ;

<

:

;

;

;

: g q

;

; e

e e

ri)DL

r cLà etDL

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 08.07.2011 11279-0533-021
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 09.07.2010 10293-0584-022
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 16.07.2009 09434-0270-011
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 31.03.2008 08090-0102-011
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 18.03.2007, NGL 26.03.2007 07092-0941-013
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 30.12.2014, NGL 01.09.2015 15570-0412-012
22/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
REYLOF CONSTRUCT

Adresse
KNOKKEWEG 25 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande