RIAZOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIAZOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 566.941.541

Publication

31/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, of onderhuren, beheren van alle onroerende en roerende goederen; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel als hoofdhandelaar of als agent, in binnen - en buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

5. haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, waarbij de vennootschap alle onroerende verrichtingen, met inbegrip van onroerende leasing, kan stellen;

6. de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7. het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebruiksrechten op dergelijke intellectuele rechten, en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op intellectuele eigendomsrechten;

8. het verlenen van diensten in de veiligheids- en onderhoudssector en op het vlak van industrieel onderhoud met onder andere elektrische, mechanische, hydraulische en pneumatische technieken, het ter beschikking stellen van opgeleid veiligheidspersoneel zoals brandwachten, eerste lijnsinterventie/mangatwachten, gasanalisten, veiligheidstoezichters, stellingkeurders, werfcoördinatoren, veiligheidscoördinatoren, preventieadviseurs, het coördineren van veiligheidsoperaties onder andere bij onderhouds- en andere werkzaamheden aan petrochemische installaties en elektriciteitscentrales, het verhuren, verkopen en onderhouden van veiligheidsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen inzake de ontbinding van vennootschappen.

6. Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.500.000,00) en wordt vertegenwoordigd door VIJFENTWINTIGDUIZEND (25.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfentwintig duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen van de vennootschap (de  Aandelen ) worden opgedeeld in drie klassen van Aandelen (de  Klassen ), met name de Klasse A, Klasse B en Klasse C.

De Aandelen genummerd van 1 tot en met 11.250 zijn Aandelen van Klasse A (de Klasse A Aandelen).

De Aandelen genummerd van 11.251 tot en met 25.000 zijn Aandelen van Klasse B (de Klasse B Aandelen).

Bij de oprichting van de vennootschap werden geen Aandelen van Klasse C uitgegeven (de Klasse C Aandelen).

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek werden de aandelen volstort ten belope van één/vierde, hetzij ZESHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND euro (¬ 625.000,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

Derhalve dient nog bijgestort te worden:

- door de heer CIFTCI Metin, voornoemd : een bedrag van achthonderddrieënveertigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 843.750,00);

- door de naamloze vennootschap  Vectis Arkiv , voornoemd : een bedrag van één miljoen eenendertigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 1.031.250,00);

hetzij in totaal een bedrag van één miljoen achthonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 1.875.000,00). De overdracht van aandelen is onderworpen aan goedkeuringsvereisten en een voorkooprecht voor de bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 7 van de statuten.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Winstverdeling en reserves

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering met inachtname van de bepalingen van de statuten.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Liquidatiesaldo

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede donderdag van de maand juni om achttien (18:00) uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

Elke aandeelhouder heeft bovendien het recht om bij brief te stemmen.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van een formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs) en de volgende vermeldingen dient te bevatten :

- aanduiding van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder en van het aantal aandelen waarmede hij aan de stemming deelneemt

- de volledige agenda

- het steminzicht van de aandeelhouder (voor, tegen of onthouding) aangaande de punten van de agenda. De aandeelhouder mag zijn steminzicht verduidelijken en motiveren.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

- op voordracht van de aandeelhouders van klasse A, in de hoedanigheid van A-Bestuurder:

1. De heer CIFTCI Metin, wonende te 3945 Ham, Heidestraat 41/C;

- op voordracht van de aandeelhouders van klasse B, in de hoedanigheid van B-Bestuurder:

2. De heer VANQUAETHEM Stefaan Aloys, wonende te 8870 Izegem, Ter Beemden 37; Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het wettelijk minimale aantal en hoogstens vijf(5) bestuurders.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering.

Twee bestuurders dienen benoemd te worden uit kandidaten die daartoe als volgt zullen voorgedragen worden (de Voordrachtrechten):

i/ De Aandeelhouder(s) die (alleen c.q. gezamenlijk) de meerderheid van de Klasse A Aandelen vertegenwoordigen ( Voordrachtgerechtigde A-Aandeelhouder(s) ) hebben een voordrachtrecht voor een (1) bestuursmandaat;

ii/ De Aandeelhouder(s) die (alleen c.q. gezamenlijk) de meerderheid van de Klasse B Aandelen vertegenwoordigen ( Voordrachtgerechtigde B-Aandeelhouder(s) ) hebben een voordrachtrecht voor een (1) bestuursmandaat.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is en behoudens de bevoegdheden die aan het directiecomité zijn overgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dagelijks bestuur - Delegatie van machten

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders, waarvan één A-Bestuurder en één B-Bestuurder, die gezamenlijk optreden, of, doch enkel voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

10.2. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : voornoemde heer Stefaan Vanquaethem.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

De heer Walter BEYEN en de heer Lieven COEN, worden, met macht tot indeplaatsstelling en ieder gemachtigd afzonderlijk op te treden, aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

30/12/2014
ÿþZijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

I IIU IIHI II I Uhi

+14229172*

IR

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE 12- 2011i

1 9 -12 201k RECHr.K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ELGISCH STAATSBLAD

B

Ondernemingsnr : 0566.941.541

Benaming

(voluit) : RIAZOR

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 5 november 2014

De algemene vergadering nam er akte van dat de heer Metin Ciftci met onmiddellijke ingang ontslag neemt als bestuurder van de vennootschap en aanvaardde dit ontslag.

Op voordracht van de heer Metin Ciftci, enige A-aandeelhouder, werd vervolgens de BVBA MC Profinity, met zetel te 3945 Ham, Heidestraat 43 bus 4, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, KBO 0563.827.148, tot bestuurder benoemd. Als bestuurder benoemd op voordracht van de (enige) A aandeelhouder, heeft MC Profinity de hoedanigheid van A-bestuurder.

De heer Metin Ciftci verklaarde hierop, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van MC Profinity, de. benoeming tot bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en dat MC Profinity haar zaakvoerder Metin Ciftci aanduidt als vast vertegenwoordiger van MC Profinity voor de uitvoering van dit bestuursmandaat. De algemene vergadering nam daar akte van.

Stefaan Vanquaethem

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0107-013

Coordonnées
RIAZOR

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande