RIBCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIBCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.610.537

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.12.2013, NGL 24.12.2013 13697-0255-013
25/07/2013
ÿþMol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE NEERGELEGD

2013 01. 07. 2013



;ATS OU 'RECFi76ANPiáANDEL

KO SK

lilil.JIII 1

MONITEUR

f g -07-BE _GISCH ST,

Ondernemingsar : 0848.610.537

Benaming

(voluit) : RIBCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 281, 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Ingevolge beslissing van de zaakvoerders genomen op de zetel van de vennootschap op 13 juni 2013 werd de zetel van de vennootschap verplaatst van 8710 Wielsbeke, Rijksweg 281 naar 9000 Gent, Overpoortstraat 63,

Lander Vincent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2012
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG NEERGELEGD

i 4 -09- 2012

30" 08, 2812

MM]

" 12150.00"

_GISCH SrY,,;,~5

HTBANKKQ~ ~1NDEL KORTf~fJ~

3E

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RIBCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 281 te 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op

achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1, Vennoten

1. De heer VINCENT Lander Albert, geboren te Tielt op zes oktober negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.10.06-175.79, ongehuwd, wonende te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 281.

2. Mevrouw DEKKERS Jessica Gabriëlle, geboren te Weesp (Nederland) op dertig januari negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregistemummer 77.01.30-422.11 (Nederlandse nationaliteit), ongehuwd, wonende te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 281.

3. De heer GERARD Jeffrey, geboren te Veurne op dertien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregisternummer 81.10.13-021.02, ongehuwd, wonende te 8670 Oostduinkerke, Kievitstraat 1, alhier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 15 augustus tweeduizend en twaalf door de heer GERARD Karel Jan Frans, geboren te Nieuwpoort op tien november negentienhonderd eenenveertig, rijksregistemummer 41.11.10-161.89, wonende te 8670 Oostduinkerke, Kievitstraat 1.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIBCO",

3. Zetel: te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 281.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-

het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bodega's, frituren en tavernes, traiteurdiensten en catering, evenals alle drankgelegenheden allerhande al of niet, alcoholhoudende dranken en sterke dranken, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van alle verkoop al dan niet aan huis geleverd van onder meer tabaks- en rookwaren, belegde broodjes, snoepgoed en andere snacks,

- import en export, klein- en groothandel in producten van suikergoed, papierwaren en houtartikelen, wijn, geestrijke dranken en andere dranken, snuisterijen, fantasieartikelen, groenten en fruit en andere voedingswaarden.

- alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties, patenten en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikkingstellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- trading in de meest ruime zin.

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

(.(î 00.019-

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren;

- de vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

- de vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

- de vennootschap mag actief zijn in alle voormelde domeinen in zoverre dit in overeenstemming is met de wettelijke reglementeringen terzake en ter uitsluiting van alle andere activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen tenzij de vennootschap zelf de nodige erkenning en toelating zou hebben bekomen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 eur), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éen/honderdzesentachtigste van het kapitaal

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1, De heer VINCENT Lander, voornoemd, voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem

tweeënzestig (62) aandelen worden toegekend.

Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te

hebben volstort in speciën.

2. Mevrouw DEKKERS Jessica, voornoemd, voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor haar tweeënzestig (62) aandelen worden toegekend.

Zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te hebben volstort in speciën.

3. De heer GERARD Jeffrey, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer GERARD Karel, voornoemd, voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem tweeënzestig (62) aandelen worden toegekend.

Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is elk aandeel volledig valstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij PINTRO met nummer BE53 1430 8425 9153.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden,

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Statutaire zaakvoerders

Nagenoemde personen zijn als statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd:

1, De heer VINCENT Lander Albert, geboren te Tielt op zes oktober negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82,10.06-175.79, ongehuwd, wonende te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 289,

2, Mevrouw DEKKERS Jessica Gabriëlle, geboren te Weesp (Nederland) op dertig januari negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 77.01.30-422.11 (Nederlandse nationaliteit), ongehuwd, wonende te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 281.

3. De heer GERARD Jeffrey, geboren te Veume op dertien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregisternummer 81.10,13-021.02, ongehuwd, wonende te 8670 Oostduinkerke, Kievitstraat 1,

De duur van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10, Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan `BOEKHOUDKANTOOR DEWEER, VANDEGINSTE & LEROY", vertegenwoordigd door de heer LEROY Kris en/of de heer VANDENBROUCKE Jan, kantoorhoudende te 8790

Voor-

Vbehoueen

àan het

Belgisch

Staatsblad



Waregem, Guido Gezellestraat 4, om geldig alle formulieren betreffende de KBO, alle formaliteiten betreffende de BTW-administratie en de aanvraag van het registratienummer te ondertekenen.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND DECEMBER VAN ELK JAAR OM TIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar;

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Martine Vandemaele, notaris.



Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RIBCO

Adresse
OVERPOORTSTRAAT 63 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande