RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.557.927

Publication

06/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0886.557.927

Benaming (voluit) : Rioleringswerken Schockaert en Zoon

IY (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Collegestraat 26

9240 Zele

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 21 mei 2014, blijkt;

hetgeen volgt ;

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN:

Er werd vastgesteld wat volgt:

1) De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN! SCHOCKAERT EN ZOON" heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna "het voorstel", dat de gegevens bevat; zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.r.

ri Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde neergelegd op dertien februari tweeduizend veertien, hetzij meer dan zes weken voor de algemene vergadering op 21 mei 2014: (artikel 743 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen) en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van vierentwintig februari tweeduizend veertien onder het nummer 14049312.

2) De zaakvoerder heeft een omstandig verslag opgesteld op negen januari tweeduizend veertien,; overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de geplande partiële; splitsing.

3) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren met zetel te Gent, Apostelhuizen 26,; vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, heeft op drie maart tweeduizend veertien,; ;; een verslag over het splitsingsvoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van; Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"VIII. Besluit van de bedrijfsrevisor

Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV oW BVBA Van; Wemmel - Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, brengt; overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over dei voorgenomen partiële splitsing van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", door: enerzijds de oprichting van de BVBA "S.R." en anderzijds het behoud van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN; SCHOCKAERT EN ZOON".

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavige controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake; 1: de controle van fusie- en splitsingsvemchtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

1) door de zaakvoerder van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" wordt gesteld; dat de voorgenomen verrichting van de partiële splitsing aanleiding geeft tot het toekennen aan de; ;; aandeelhouders van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" van één aandeel van de; BVBA "S.R." voor één aandeel van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" waarbij; gezien de specificiteit van de partiële splitsing en strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding maar: enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN! ZOON" van één aandeel in de BVBA "S.R." voor één aandeel van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN; SCHOCKAERT EN ZOON" wordt voorgesteld.

2) er geen bijzonder moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding. Het onderhavige controleverstag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 746 van het; Wetboek van Vennootschappen in het kader van het partieel splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van '; de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" door enerzijds de oprichting van de BVBA "S.R."; ;s" grugsj lgrzijds-het b cn _yAn.de_.a-1L.BA ".RIOLERINGS F...R__KE $_MU AEBT E1ajZOONIr --------------------

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

mod 11.1

1

91

1,1,4e41.

KOOPHANDEL GEd7

2 7 t4EI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-a

c ri >=1~;jr-J P

N

"y

!MOI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

d mod 11.1

~c.

41

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Ondergetekende wenst er tenslotte de nadruk op te leggen dat huidig verslag voor geen andere doeleinden

mag gebruikt worden,

Gent, 3 maart 2014.

(getekend)

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor"

4) Alle vennoten beslisten uitdrukkelijk overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen vrijstelling te verlenen en af te zien van de toepassing van artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de mededeling van de verslagen verwijst. De vennoten verklaarden evenwel reeds meer dan een maand een afschrift te hebben toegezonden gekregen van het splitsingsvoorstel.

De tekst van artikel 749 eerste en tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen werd letterlijk overgenomen.

De vennoten namen kennis van artikel 748 §2, laatste lid Wetboek van Vennootschappen, wat verwijst naar andere stukken.

5) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, voornoemd, heeft op vier maart tweeduizend veertien, een schriftelijk verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap "S.R.",

6) De verschijners hebben kennis genomen van artikel 742 § 3 laatste lid.

Het revisorenverslag vernield in artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd zoals vernield

in punt 5 wel opgemaakt door voormelde revisor.

7) Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op de algemene vergadering van 21 mei 2014 hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

8) Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen (zoals vermeld onder 2 en 3) werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld (artikel 748 § 1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen).

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN :

De vergadering heeft de agenda aangevat en nam na beraadslaging volgende beslissingen :

1. Met eenparigheid van stemmen besliste de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen hiervoor genoemd.

De vergadering verklaarde met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering besliste vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het omstandig verslag van de zaakvoerder (opgesteld overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen) en een afschrift van de verslagen van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig de artikelen 219 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan notaris Raf Van der Veken,

Met eenparigheid van stemmen besliste de algemene vergadering uitdrukkelijk overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen vrijstelling te verlenen en af te zien van de toepassing van artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de mededeling van de verslagen verwijst. De vennoten verklaarden evenwel reeds meer dan een maand een afschrift te hebben toegezonden gekregen van het splitsingsvoorstel.

De tekst van artikel 749 eerste en tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen werd letterlijk overgenomen.

De algemene vergadering nam kennis van artikel 748 §2, laatste lid Wetboek van Vennootschappen, wat verwijst naar andere stukken.

2.Uit de verklaring van 21 mei 2014 gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de algemene vergadering van 21 mei 2014 geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

3. A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

Met eenparigheid van stemmen besliste de algemene vergadering het aangekondigde splitsingsvoorstel te aanvaarden.

Zij besloot aldus met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van een gedeelte van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", zowel de rechten als de verplichtingen aan het gedeelte verbonden, naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het gedeelte van het vermogen gaat over naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel,

Bijgevolg luiden de voorwaarden voor de partiële splitsing als volgt:

a. De ruilverhouding van de aandelen werd bepaald als volgt:

Er werden aan de vennoten van de inbrengende vennootschap driehonderd (300) aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap uitgereikt, en meerbepaald als volgt:

- aan de heer Patrik Schockaert, wonende te 9240 Zele, Collegestraat 26: vijftig (50) aandelen;

- aan de heer Christof Schockaert, wonende te 9240 Zele, Rijkenhoek 38: vijftig (50) aandelen;

- aan de heer Hans Smit, wonende te 9500 Geraardsbergen, Majoor Van LIerdelaan 9: tweehonderd (200) aandelen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M mod 11.1



u Voor-

e behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijgevolg geeft elk aandeel van de inbrengende vennootschap recht op een aandeel in de nieuw op te

richten verkrijgende vennootschap.

Er werd geen opleg in geld betaald.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, werd bepaald op één juli tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S,R ", en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekening van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap gebracht worden.

c. De aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" sinds één juli tweeduizend dertien boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

d. De aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.R." zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap worden ingeschreven. B.Beschrijving van het overgedragen vermogen

De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen, met het oog op de hierna vermelde oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "S.R.", door inbreng in natura, de hierna bepaalde activa en passiva over te dragen op de nieuw op te richten vennootschap:

ACTIVA:

Materiële vaste activa: honderd zesenzeventig duizend driehonderd tweeëntwintig euro en zesenviiftig cent (¬ 176.322,56) (rekening houdend met de netto-boekhoudkundige waarde per dertig juni tweeduizend dertien):

Installaties, machines en uitrusting: zesenzeventig duizend negenhonderd achtenveertig euro en vierenzeventig cent (¬ 76.948,74);

Meubilair en rollend materieel: negenennegentig duizend driehonderd drieënzeventig euro en tweeëntachtig cent (¬ 99.373,82).

Vorderingen op ten hoogste één iaar: honderd negenenveertig duizend tweehonderd en drie euro en vijftig cent (¬ 149.203,50)

Handelsvorderingen klanten: honderd negenenveertig duizend tweehonderd en drie euro en vijftig cent (¬ 149.203,50):

-MBG: honderd en drieduizend driehonderd drieënveertig euro en negenentachtig cent (¬ 103.343,89); -Volvogroup Belgium NV: vijfenveertig duizend achthonderd negenenvijftig euro en éénenzestig cent (¬ 45.859,61)

PASSIVA:

Schulden op meer dan één laar: honderd negentig duizend negenhonderd en elf euro en tweeëntwintig cent (¬ 190.911,22)

-Schulden gewaarborgd door zakelijke zekerheden verstrekt door de onderneming : honderd achtenzeventig duizend zeshonderd negenenzestig euro en vierentwintig cent (¬ 178.669,24);

-Schulden gewaarborgd door de bedrijfsleider: twaalf duizend tweehonderd éénenveertig euro en achtennegentig cent (¬ 12.241,98)

Schulden op ten hoogste één laar: vijfenzeventig duizend negenhonderd zesenveertig euro en tweeënzeventig cent (¬ 75.946,72):

-Schulden gewaarborgd door zakelijke zekerheden verstrekt door de onderneming: vierenvijftig duizend vijfentachtig euro en tweeënzeventig cent (¬ 54.085,72)

-Schulden gewaarborgd door de bedrijfsleider : éénentwintig duizend achthonderd éénenzestig euro (¬ 21.861,00).

Voor wat de verdere beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap werd verwezen naar voorschreven verslag van de bedrijfsrevisor.

JUST1F1CATIE : EIGEN VERMOGEN

Kapitaal : vierduizend honderd vüfentwintig euro (¬ 4.125,00),

Reserves: negenentwintig duizend vijfhonderd zevenenzestig euro en zesenviiftiq cent (¬ 29.567,56) Wettelijke reserve: vierhonderd en twaalf euro en vijftig cent (¬ 412,50)

Beschikbare reserve: negenentwintig duizend honderd vijfenvijftig euro en zes cent (¬ 29.155,06) Overgedragen winst vierentwintig duizend negenhonderd vijfenzeventig euro en zesenvijftig cent (¬ 24.975,56).

Niet-toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" zijn gebleven, toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOOM'.

C.Lasten en voorwaarden van de overgangen.

De overgang van het gedeelte van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", geschiedde onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op 21 mei 2014 bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N mari 11.1

De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen meer nauwkeurige beschrijving van te eisen,

2. De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, zijnde vanaf één juli tweeduizend dertien, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3, De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4. Alle kosten, en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van het gedeelte van het vermogen, zullen door de betrokken vennootschappen gedragen worden naar evenredigheid van hun aandeel.

5. De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten en de dergelijke worden overgenomen door de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, inzoverre deze betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

6.Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, in zoverre deze betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

4.Oprichtinq van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeiiikheid "S.R."

A. Er werd vastgesteld dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, achtenvijftig duizend zeshonderd achtenzestig euro en twaalf cent (¬ 58.668,12) bedraagt en als volgt is samengesteld; vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4.125,00) (geplaatst) kapitaal; vierhonderd en twaalf euro en vijftig cent (¬ 412,50) wettelijke reserves, negenentwintig duizend honderd vijfenvijftig euro en zes cent (¬ 29.155,06) beschikbare reserves en vierentwintig duizend negenhonderd vijfenzeventig euro en zesenvijftig cent (¬ 24.975,56) overgedragen winst, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Gezien het kapitaal van de vennootschap die werd opgericht als gevolg van de partiële splitsing, kleiner was dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk in . casu vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4.125,00), werd het kapitaal verhoogd tot dertig duizend euro (¬ 30.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vijfentwintig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 25.875,00).

C. De vergadering besliste met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.R." met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Collegestraat 26, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

5. De algemene vergadering stelde met eenparigheid vast dat, ingevolge de overdracht van voormeld gedeelte van het vermogen, zijnde de activa en passiva zoals hiervoor beschreven, het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" verminderd is met vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4.125,00) en dat het vijfentwintig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 25.875,00) bedroeg.

Zoals vermeld in voormeld splitsingsvoorstel, het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, besliste de algemene vergadering voormeld kapitaal, bedragende vijfentwintig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 25.875,00), te verhogen met vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4,125,00) om het opnieuw te brengen tot dertig duizend euro (¬ 30.000,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, doch door incorporatie van overgedragen winst.

6. Gelet op het voorgaande, werd de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap, ontstaan uit de partiële splitsing, opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken

Tegelijk met deze neergelegd: expeditie van de akte houdende statutenwijziging, de gecoërdineerdé statuten, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot het partieel splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eV~{~1~~taiejÁNDAEL

1 3 FEB. 2014

DENDEMMONDE



1

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblac

111111

SM»

Ondernemingsnr ; 0886.557.927

Benaming

(voluit) : RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : COLLEGESTRAAT 26

9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL SPLITSINGSVOORSTEL - PARTIËLE SPLITSING DD. 0910//2014

Ondergetekende:

-De heer Patrick SCHOCKAERT, wonende te 9240 Zele, Collegestraat 26, zaakvoerder; De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden: 1.De BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON"

De BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" met zetel te 9240 Zele, Collegestraat 26, met als ondernemingsnummer RPR Dendermonde BE 0886.557.927 en geregistreerd als BTW-befastingplichtige' onder nummer BE 0886.557.927, de partieel te splitsen vennootschap.

Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 30.000,00 EUR, Het is verdeeld In 300 aandelen zonder-aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/300ste van het kapitaal,

Maatschappelijk doel:

-aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

-bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers;

-bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzomeer;

-onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

-onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten;

-het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

-de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

-de drainage van land- en bosbouwgrond;

-het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw;

-het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

-aannemer metsel- en betonwerken;

-algemene bouwonderneming bij co irdinatie;

-groothandel in bouwmaterialen;

-verhuring materieel;

-projectontwikkeling in de bouw.

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks:

hiermee in verband staan of die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals

het kopen en verkopen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg stellen voor het gcede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden innen het kader van het maatschappelijk doel.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De op te richten vennootschap is:

2.De BVBA "S.R."

De BVBA "S.R,", op te richten vennootschap die zal ontstaan uit de partiële splitsing van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", waarvan de zetel bij de oprichting zal gevestigd worden te 9240 Zele, Collegestraat 26, verkrijgende vennootschap of op te richten vennootschap.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 30.000,00 EUR. Het is verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/300ste van het kapitaal.

Maatschappelijk doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, engineering, constructie, installatie, onderhoud en herstelling van allerhande (industriële) installaties, machines, apparaten, onderdelen van machines, werktuigen en uitrusting e.d., zowel nieuw als tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, constructie, onderhoud en herstelling van installaties, technieken , materieel, machines, apparaten en werktuigen voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw, met of zonder bedieningspersoneel, zowel nieuw als tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, constructie, onderhoud en herstelling van materieel voor gebruik op de bouwwerf, kranen, machines voor de wegenbouw, enz., zowel nieuw als tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, onderhoud en herstelling van autovoertuigen, vrachtwagens, en in het algemeen van alle voertuigen voortgedreven door motoren, hetzij die welke hun drijfkracht ontlenen aan om het even welke petroleumderivaten, hetzij elektrische, de in- en uitvoer van dezelfde voertuigen, zowel nieuw ais tweedehands; de constructie en herstelling van dezelfde zowel van de motoren als van het koetswerk, alsmede de aan- en verkoop van losse stukken in dit verband, de aan- en verkoop van alle minerale brandstoffen, smeermiddelen en onderhoudsproducten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel, de leasing en renting van dezelfde voertuigen; -de verhuur en leasing van machines en installaties voor de weg- en waterbouw, vcor de bouwnijverheid en voor allerhande industriële activiteiten, met of zonder bedieningspersoneel;

-de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, enz.;

-de uitwerking en realisatie van totaalinstallaties, totaalprojecten, totaaloplossingen en adviesdiensten voor industrie, fabrieken en werkplaatsen, voor de wegenbouw en bouwnijverheid;

-de lange termijn verhuur van constructie equipment;

-de vennootschap kan eveneens optreden voor derden als agent, vertegenwoordiger, commissionair op het gebied van verkoop, aankoop, herstelling en onderhoud van alle installaties, machines, toestellen en alle systemen die daarmee verband houden in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium.

Zij mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen en laten renoveren met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in aile ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

2. RUILVERHOUDING

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de BVBA "S.R." voor één aandeel van de te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON". Gezien de specificiteit van de partiële splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" van één aandeel in de BVBA "S.R." voor één aandeel van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON".

De elementen vereist in de artikel 731, 742, 743, 745 en 746, waar in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethodes wordt toegelicht, zijn zonder voorwerp.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NOG OP TE RICHTEN BVBA "S.R." WORDEN UITGEREIKT (Artikel 743, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" bedraagt 30.000,00 EUR, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/300ste van het maatschappelijk kapitaal.

De uitreiking van de aandelen van de BVBA "S.R." zal gebeuren op de zetel van de vennootschap tegen de behoorlijke inschrijving in het aandelenregister van beide vennootschappen, de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" en de op te richten vennootschap, de BVBA "S.R.".

4, DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA "S.R." RECHT GEVEN OM TE DELEN IN DE

WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

(Artikel 743, 4° van het Wetbcek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "S.R.", geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" sinds 01 juli 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA "S.R.",

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5. DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NOG OP TE RICHTEN BVBA "S.R."

(Artikel 743, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 01 juli 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nog op te richten BVBA "S.R.",

6. DE RECHTEN DIE DE NOG OP TE RICHTEN BVBA "S.R." TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 743, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nog op te richten vennootschap BVBA 'S.R." geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

(Artikel 743, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BV o.v.v, BVBA VAN WEMMEL KAEKEBEKE-BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 VWK, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, is door de partieel te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 746 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" en de nog op te richten BVBA 'S.R." worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA

EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN AAN DE NOG OP TE RICHTEN BVBA "S.R,"

(Artikel 743, 90 van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de nog op te richten BVBA "S.R," worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON"die verband houden met de machines en installaties, en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 juni 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig verslag van de zaakvoerder, Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de nog op te richten BVBA "S.R," inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten e.d, worden overgenomen door de nog op te richten BVBA "S.R.", inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de nog op te richten BVBA "S.R,", inzoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" toekomen aan de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON",

Voor-

behouden

Zan het

Belgisch

Staatsblad

.11

~

De bestaande BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT ÉN ZOON" zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA "S.R." ter gehele aflossing van de BVBA

10 VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" VAN DE AANDELEN VAN DE NOG OP TE RICHTEN BVBA "S.R." ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 743, 100 van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de op te richten BVBA "S.R." worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON".

-elk aandeel van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCOCKAERT EN ZOON" geeft recht op één aandeel in de BVBA

11. NEERLEGGING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

PATRICK SCHOCKAERT

ZAAKVOERDER

tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel - partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Neain era hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naaam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 13.01.2014 14006-0335-017
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 31.12.2014 14712-0105-019
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 14.01.2013 13007-0250-017
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 06.01.2012 12002-0540-017
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 30.12.2010 10648-0400-016
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.12.2009, NGL 30.12.2009 09909-0395-016
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 30.12.2008 08873-0253-015

Coordonnées
RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON

Adresse
COLLEGESTRAAT 26 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande